Ender sarac diyorki bu diyeti etkisini 3 günde görebilrmisiz bende 3 ğün yapmayi düsünüyorum 1 hafta bayar cünkü.zateb ben epeydir porsiyolu ve ekmeksiz saglikli beslenme yolunda ilerliyorum.bikac gündür daha sikmaya basladim sporda yapiyorim
İnşallah zayıflarız ya :) bebişin de hayırlı olsun.Hosbulduk canim.bende suan 59.kiloyum.54 55 olmak istiyorum.dogumdan kalma göbegim var.
Sporla desteklemek önemli zaten canım. İlk gün baş agrım oldu ama inşallah bugün olmaz. Cuma günü başlarsın sen de hem bakalım benim dördüncü günüm Cuma kaç kilo gitmiş olacakBende 1 saat önce yürüyüsten geldim.45 dakika yürüdüm.ben bu hurma diyetine 1 kac gün sonra baslayabilirim.cünķu sütcüm persembe günü gelio yogurdu persembe yapsam cuma yiyebilirim.sen bi kac günü gecir bakalim ins senden motivasyonu alirim40 gün sonra kaynimin dügünü var benim hemen toparlanmam lazim canim.tesekkr ederim bebegim icin kzim 2 bucuk yasina girecek nerdeyse ama göbegim beni terk etmedi saolsun
ya bende geç uyandım onikide kahvaltı öğünümü yedim ama canın ekmek istiyoooEvet bakalim.sen ne kadar vericeksindün aksam tost yedim ya neden yedim offf bunu yapmamam gerekirdi.dün öglen göbek egzersizi yapmistim suan istem disi göbegim icerde geziom.
Aynen aynen bnde öĺe düsünüyorum.simdi tarcinli su yaptim yatana kadar ara ara icicem.ya ne zaman diyete yeltensem eşim bana inat hep olmicak seyler istiyor.benimde canim cekiyor hep irademe sahip cikamiyorum
Afiyet olsun canımÖgle icin kabak sote yaptim bol yogurtla yiyicem.bagirsak calistirmak icin bire bir.
Bu tarz tek tip aslinda pek önerilmio iste ya aslinda yogurdun icine yulaf ezmesi koysan daha iyi olur.ilk msjimda bahsettigim gibi.neyse saglik daha öbeml8 dedigin gibi.benim gibi beslen sende ne yedigini bilerek birbirimize bu sekildede destek oluruz.