merhaba kızlar;
dün itibariile hurma diyetine başladım. günde 21 hurma ve her öğün olmak üzere 3 kase ev yapımı yogurt yeme hakkı var. cevremde yapan insanlar cok kılo verdıler ve en guzel yanı bıraktıktan sonra hemen almadılar. bende dün itibari ile başlamış bulundum. burdan takıp etmeyı planlıyorum kendıme ayrı bır lıstede hazırladım her gun kılomu yazayım dıye ama belkı burda sızlerın destegıyle dahada hırs yapaılırım dıye dusunuyorum.
dün yediklerim;
sabah 1 kase yogurt 7 tane hurma , ben bıraz ıcıne dogradım bıraz yanında yedım 2 tanesını ayırdım 1 tanesın ı kahveyle yedım daha sonra oglene dogru acıkırım dıye 1 tanesını oglene dogruya ayırdım.
öğlende aynı sekılde 1 kase yogurt 7 hurma
aksamda 1 kase yogurt 3 hurma yıyebıldım.
ben 7 hurmayı yıyebılıyorum bana cok gelmıyor sımdılık :)
ve 4 lıtereye yakın su içtim. benım agzımı cok kurttu sankı ,zaten cok su ıcerım ama bu sefer ayrı bır susadım sankı gıbıme gledı. 4 lıteryı zorunluluktan degıl ıhtıyactan ıctım yanı.
gün içinde 2 kupa yeşil çay içtim, 1 fincan türk kahvesi, bir kupa farmasının kahvesi (onunda zayıflattıgnı soyluyorlar) ve bır kupa zeytın yapragı cayı ve bıberıye cayı. halsızlıgım olmadı hıc hurmanın zaten cok besleyıcı yanı oldugu ıcın halsızlık yapmıyor.1 hafta yapmayı planlıyordum ama bılmıyorum dayanabılırmıyım :)sizden destek olacak olan varmıdır ?
dün kilom : 75,2 kilo
bu sabah :73,7 :)
bir günde 1,5 kilo gitmiş .
DÜZENLEME: her sabah aç karnına
21 EKİM :75,2 kg
22 EKİM: 73,7 kg
23 EKİM: 73 kg