- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
tatlim rahatsizsan oturarak kilmaya calissan cunku gebelikte senin yaptigin hersey bebegin kisiligini etkiliyormus biliyor musun internetten okumustum okudugun kuran kildigin namaz bebege de sanada cok iyi gelecek insaallahmaşallah canm birlikte çok hayrlı isler yapysnz onu söylimmm:) ve ben 2 aylk hamileyim ayaga kalkamiyorum basm donuyo sürekli mide bulantim var yani suanda kötüym ve namzlarimi cogu vakit kilamiyorum bi kendime gelsem kılcam ama olmuyo kizlar bi türlü kalkamiyorum üzülyrm
Allah kabul etsin kuzum bende aksami kilcam insallah oglum uyuyorkenben sabah namazını kıldım canım
Evet canm bende kılmak istiyorum amatatlim rahatsizsan oturarak kilmaya calissan cunku gebelikte senin yaptigin hersey bebegin kisiligini etkiliyormus biliyor musun internetten okumustum okudugun kuran kildigin namaz bebege de sanada cok iyi gelecek insaallah
ama kendinide bebisimizi de uzme cnm ilk aylar boyle zor geciyor genelde dort aya girince geciyo bulanti kendini iyi hossedince telafi edersin insallahEvet canm bende kılmak istiyorum amakendimi cok kötü hissediyorum 5 dk bile iyi olamiyorum oturarakda denedim ama tam kendimi veremedim canm inan cok üzlyrm
Insallah canm insallah dua edersn benim icin tez vakitte gecer bu halim.ama kendinide bebisimizi de uzme cnm ilk aylar boyle zor geciyor genelde dort aya girince geciyo bulanti kendini iyi hossedince telafi edersin insallah
ederim tabiki canim insallah hepimize nasip olurInsallah canm insallah dua edersn benim icin tez vakitte gecer bu halim.
İSİM | TOPLAM VAKİT | KALAN KAZA SAYISI | CEZA | ÖDÜL | NOT | [tr][td]melegim66 | - | - | - | - | - | [tr][td]kakule71 | - | - | - | - | - | [tr][td]EFatos | - | - | - | - | - | [tr][td]tembel_karinca | - | - | - | - | - | [tr][td]denizzeynep | - | - | - | - | - | [tr][td]COLIN | - | - | - | - | - | [tr][td]yarimkalbim | - | - | - | - | - | [tr][td]1234emremelek | - | - | - | - | şu an rahatsız inş. düzelince başlayacak |
cezaya hazır ol o zamanbende bugun başladım canım ama ögle ve ikindiyi kılamadım yarından itibaren tam kılcam inşallah
bizimle beraber devam etmeye çalış cnm biraz teşvik iyi gelir motive eder inşallah 40 gün sürekli kılabilirsek gerisi gelir diye düşünüyorumYeni yılda tüm namazlarımı kalacağım diye kendime söz verdim
İlk iki gün kıldım kaza mama bir şekil de ama sonra kızımın huysuzluklari kucak sevdası engel oldu sonra da şeytan unutturdu.
Bu başlıklar yeniden niyetleniyorum inşallah bu sefer Allah bana da nasip eder.
Ah keşke 40 gun kilsan bırakmam tabibizimle beraber devam etmeye çalış cnm biraz teşvik iyi gelir motive eder inşallah 40 gün sürekli kılabilirsek gerisi gelir diye düşünüyorum
inş cnm ekliyorum seni öğle namazıyla başla o zaman olur mu tatlımmAh keşke 40 gun kilsan bırakmam tabi
İnsallah bu sefer becerecegim
Yazabilirsin başlıyorum çünküinş cnm ekliyorum seni öğle namazıyla başla o zaman olur mu tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?