- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
evet canım kılabilirsin ama sadece farzını diye biliyorum benŞuan sabah namazının kazasını kalabiliyor muyuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım kılabilirsin ama sadece farzını diye biliyorum benŞuan sabah namazının kazasını kalabiliyor muyuz
tabi cnm regl bitince baslarsın inşallah bende yarın olcam galibaCanim ben reglim su an. Bi kac gun beni pas gec olur mu, baslayinca ben sana yazcam insallah. Allah kabul etsin hepinizin namazlarini.
tabiki cnm aramıza hoş geldin bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah ilk bebiş mi:)kızlar bende katılmak isyorum Allahın izniyle
ilk cnm çok sağol amin :)tabiki cnm aramıza hoş geldin bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah ilk bebiş mi:)
benimde bir oğluşum var cnm 7 aylık şu an adını ne koyacaksın düşündün müilk cnm çok sağol amin :)
cnm ismi belki değişebilir çok değişti çnkü ama şuan eymen düşünüyoruz :) cnm ben ilk namazımı öğle namaznımı kıldımbenimde bir oğluşum var cnm 7 aylık şu an adını ne koyacaksın düşündün mü
senin bebeğinide Allah bağışlasın canım yaa inş. bizde sağ salim alırız kucağımıza :)cnm ismi belki değişebilir çok değişti çnkü ama şuan eymen düşünüyoruz :) cnm ben ilk namazımı öğle namaznımı kıldım
Allah kabul etsin bu bir başlangıç olsun inşallah ikindide seni bekler artık :) aa bende eymen koyacaktım sonra vazgeçtim çevremde cook fazlalaşıncacnm ismi belki değişebilir çok değişti çnkü ama şuan eymen düşünüyoruz :) cnm ben ilk namazımı öğle namaznımı kıldım
bugun iyi gidiyor bakalım onlarıda kaza edip kurtulurum belkim cezadan :)cezaya hazır ol o zaman
sen ne koydun canım bebeğinin isminiAllah kabul etsin bu bir başlangıç olsun inşallah ikindide seni bekler artık :) aa bende eymen koyacaktım sonra vazgeçtim çevremde cook fazlalaşınca
hadi bakalım tatlım belki ödüle doğru gidersin:) ben bugün evden abdest almadan çıkmışım rezil oldum en iyisi bir mesh falan mı alim napimbugun iyi gidiyor bakalım onlarıda kaza edip kurtulurum belkim cezadan :)
yavuz selim koyduk tatlımsen ne koydun canım bebeğinin ismini
aaa selimde kararsız kaldıkalrımın arasındaydı hatta yusuf selim eymen enes arasında kalmıştık sonra eymene karar verdik :)yavuz selim koyduk tatlım
Yusuf da cok güzel enes te hayırlısı olsun cnm kimlik çıkana kadar değişme olabiliraaa selimde kararsız kaldıkalrımın arasındaydı hatta yusuf selim eymen enes arasında kalmıştık sonra eymene karar verdik :)
hoşgeldin aramıza bebişini hayırlısıyla alırsın kucagna inşallah benim paşamın ismide eymen :)cnm ismi belki değişebilir çok değişti çnkü ama şuan eymen düşünüyoruz :) cnm ben ilk namazımı öğle namaznımı kıldım