- Konu Sahibi sagliklihayat
hiç kullanmadım ama kullananlar çok memnun bi dene istersenhadi bakalım tatlım belki ödüle doğru gidersin:) ben bugün evden abdest almadan çıkmışım rezil oldum en iyisi bir mesh falan mı alim napim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç kullanmadım ama kullananlar çok memnun bi dene istersenhadi bakalım tatlım belki ödüle doğru gidersin:) ben bugün evden abdest almadan çıkmışım rezil oldum en iyisi bir mesh falan mı alim napim
bir gün çarsıya yolum düşerse bakayım kışın iyi olurhiç kullanmadım ama kullananlar çok memnun bi dene istersen
tabiki cnm hoş geldin aramıza sende benim gibi misin bir başlayıp bir bırakanBende katılmak istiyorum
amin canım isaşşallah aaa ne güzel nasıl bi bebek mesela enes ismini koyma yaramaz olur dediler:) eymen nasıl oluyorhoşgeldin aramıza bebişini hayırlısıyla alırsın kucagna inşallah benim paşamın ismide eymen :)
bir gün çarsıya yolum düşerse bakayım kışın iyi olur[/QUOTE
olmasın cnm yaa :)9Yusuf da cok güzel enes te hayırlısı olsun cnm kimlik çıkana kadar değişme olabilir
Evet ya maalesef ozellikle reglden sonra baslamk zor oluyotabiki cnm hoş geldin aramıza sende benim gibi misin bir başlayıp bir bırakan
amin canım isaşşallah aaa ne güzel nasıl bi bebek mesela enes ismini koyma yaramaz olur dediler:) eymen nasıl oluyor[/ QUOTE]
ben memnunum bebemden :) 2 yaşında ve nihayetınde cocuk dogal olarak yaramazlıklarıda var. eymenin manası en hayırlı ugurlu demek o yüzden tercih ettik :)
benim tanığıdığım eymenler cok akıllı uyumlu oluyo inş. seninkide oyle olur cnm :)hadi bakalım devam cnm sen iki canlısın bebişin için çok önemli şu an ibadetlerinEvet ya maalesef ozellikle reglden sonra baslamk zor oluyo
Ama bakalım bir gazla gidiyorum.Simdilik iyi çok şükür inşallah böyle devam eder
EVET CANIM EN ÇOK BU YUZDEN İSTEDİM HAMİLEİKTEN ÖNCE KILIYORDUM SONRA İŞE BAŞLADIM HAMİLE KALDIM NAMAZI BIRAKTIM ASIL HAMİLEYKEN ALIŞKANLIK HALİNE GETİREYİMKİ BEBİŞİMDE ÖYLE GÖRSÜN BİLSİN EŞİM HİÇ BIRAKMAZ AMA BEN ŞEYTANA UYDUMbenim tanığıdığım eymenler cok akıllı uyumlu oluyo inş. seninkide oyle olur cnm :)hadi bakalım devam cnm sen iki canlısın bebişin için çok önemli şu an ibadetlerin
olsun tatlım ne güzel etmişsin tekrar baslayarak eşin de destek olur hem ailecek cemaat olursunuzEVET CANIM EN ÇOK BU YUZDEN İSTEDİM HAMİLEİKTEN ÖNCE KILIYORDUM SONRA İŞE BAŞLADIM HAMİLE KALDIM NAMAZI BIRAKTIM ASIL HAMİLEYKEN ALIŞKANLIK HALİNE GETİREYİMKİ BEBİŞİMDE ÖYLE GÖRSÜN BİLSİN EŞİM HİÇ BIRAKMAZ AMA BEN ŞEYTANA UYDUM
maşallahhh cnm allah devamını da getirmeyi nasip etsin bende sabah 3 tane kılamadığım sabah namazını kaza ettim kalksam daha da iyi olacaktadünkü namazlarımı kıldım kızlar :))
evet cnm cemaat şeklinde kılıyoruz evdeyken zaten eşim çok sevindi çok şükür dyorum beni teşvik edicek öğreticek bi eşim varolsun tatlım ne güzel etmişsin tekrar baslayarak eşin de destek olur hem ailecek cemaat olursunuz
yaa ben 7.30 da uyanıp işe geliyorum sbh namazına kalksam bidaha uyuyamam uykusuzluk çok halsiz bırakıyor bni onu nasl kılmam lazım yaa hep kaza olmazki (maşallahhh cnm allah devamını da getirmeyi nasip etsin bende sabah 3 tane kılamadığım sabah namazını kaza ettim kalksam daha da iyi olacakta
aynen bende senin gibiyim gece 3 te kalkıyorum benim oğlana süt içirip yatıyorum buda geri 7 de ancak kalkıyorum hazırlanıp işe geliyorum bir çözüm bulmak lazım dediğin gibiyaa ben 7.30 da uyanıp işe geliyorum sbh namazına kalksam bidaha uyuyamam uykusuzluk çok halsiz bırakıyor bni onu nasl kılmam lazım yaa hep kaza olmazki (
eşimle arada bizde yaparız cnm en güzel tablo valla hele bir de buna cocular eklenirseevet cnm cemaat şeklinde kılıyoruz evdeyken zaten eşim çok sevindi çok şükür dyorum beni teşvik edicek öğreticek bi eşim var
ben düşünüyorum ama yok gbi canım yaaynen bende senin gibiyim gece 3 te kalkıyorum benim oğlana süt içirip yatıyorum buda geri 7 de ancak kalkıyorum hazırlanıp işe geliyorum bir çözüm bulmak lazım dediğin gibi
evet ozman dha güzel oluyoreşimle arada bizde yaparız cnm en güzel tablo valla hele bir de buna cocular eklenirse
biraz daha erken yatmak gerekiyor cnm ben bebekten yatamıyorum işte o ne zaman uyursa işimi yapıp uyuyabiliyorumben düşünüyorum ama yok gbi canım ya