- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
-
- Konu Sahibi maviningolgesi
Bu da farklı bi bakis acisi, inanin tartismalara kapaliyim burda bulunma amacim bu değil size başarılarKonu kategorileri bakış açısına göre açılmıyor.
Merhaba hoşgeldin cnm ben sigarayı yeni bıraktım bir hafta kadar oldu ve dolayısıyla kilo aldım bir yandan diyet spor yapmak istiyorum ama bir yandan da sigarayı yeni bıraktığım için sürekli ağzıma bişeyler atıyorum nikotin eksikliğini bu şekilde bastrmaya çalışıyorum yemessem sigara iccem yersem de kilo alıyorum araftayimLimon maydonoz kurunden oldukca memnun kalanlar var robotum yakin zamanda bozuldugu için yapamadimi saymazsako kiyafetlerin içinde rahat ettiğim zamanlari ben de öyle bi özlüyorum ki oturduğumda su tek kat gobek de olmasa diyorum
Kesinlikle dediğim gibi suyu iyi tüketip protein kalsiyumdan eksik kalmayacak şekilde yememize dikkat edersek erken yemeye özen gosterirsek biz degil de kim farkini görecek :) kizlar bi de limon yoğurt biber kürü var ben tarcinli süt kürü beraberinde onu yapiyorum yatmadan önce yiyosun yag yakimina birebir tarcinli süt de tarcin tatli isteğini azaltip süt vucudun vitamin ihtiyacini karsiliyor
Herkes ne kadar da sevgi pıtırcığı bugün
Birbirinden gören yazmış yöneticiler konuyu taşır zaten diye. Biz de uyardık diye koğuş ağası ilan edildik.
E hadi madem kızcağız hevesini alsın, bdv'den alsın yürüsün konu. Mutlu mutlu dans edin.
Kaç kilosun derttaş :) gerçi 13 kilo verdim .darısı kalanların başınaSahip ediyorsa sizi söyleyin ben de biraz bekleyip eskiyip yazayim bi kez daha baktim uyaridan sonra zayiflamak yazdim hep konularin sonunda bi derdim var yaziyo napmak lazim onu da söyleyin bari indim sayfadan asagi yeni konu aç dedim boyle kizacaginizi bilsem dikkat ederdim kusura bakmayın)
Evet pilates resmen rahatlatiyor ve kolay esnemeyi sagliyor beraberinde belki normalde zor olan hareketleri topun üzerinde kolay yapiyorsun. Sigara hic kullanmadim ama duyuyorum bu sorunu yaşayanlar en büyük zararlarindan biri de bu olsa gerek resmen insan hayatini ele geçiriyor ama gecmiste basarmissin neden bi kez daha yapamayasinMerhaba hoşgeldin cnm ben sigarayı yeni bıraktım bir hafta kadar oldu ve dolayısıyla kilo aldım bir yandan diyet spor yapmak istiyorum ama bir yandan da sigarayı yeni bıraktığım için sürekli ağzıma bişeyler atıyorum nikotin eksikliğini bu şekilde bastrmaya çalışıyorum yemessem sigara iccem yersem de kilo alıyorum araftayimama geçen sene bn de dans ve pilatesle zayifladim gerçekten yurumekten daha faydalı olduğunu düşünüyorum hem de sikilastiriyor özellikle pilates
Evet oyun parki ya burasi oynayip heves Alalim soylenilenleri nasil algiliyorsunuz ya :) neyse çok kasmaya gerek yok yöneticilere de mesaj aticam sizi uykularinizdan eden bu sorunu çözerler merak etmeyinHerkes ne kadar da sevgi pıtırcığı bugün
Birbirinden gören yazmış yöneticiler konuyu taşır zaten diye. Biz de uyardık diye koğuş ağası ilan edildik.
E hadi madem kızcağız hevesini alsın, bdv'den alsın yürüsün konu. Mutlu mutlu dans edin.
Ne güzel zayifsinn ama dansi eğlenmek için de yapabilirsin vucudun formdayken dahada forma girer hem hem de moral acisindan da çok çok iyi :))İnternette etma je metmaje gibi ismi olan arapça bir şarkıyla dans eşliğinde spor videosu var da o geldi aklıma başlığı görünce :)) çok zayıfım ben ama o video bi türlü aklımdan çıkmadı nedenseevet garip ama gerçek, benim bile hevesim geldi, selülitlerim var, onları eritirim belki biraz
Yanlış yere konu açtı diye hele ki yeni bir üyenin bu kadar üzerine gidilmesine de hiç anlam veremiyorum.
Ben 71.5 su anKaç kilosun derttaş :) gerçi 13 kilo verdim .darısı kalanların başına
Limon yoğurt biber karıştırıp mi gitceZ bunlariLimon maydonoz kurunden oldukca memnun kalanlar var robotum yakin zamanda bozuldugu için yapamadimi saymazsako kiyafetlerin içinde rahat ettiğim zamanlari ben de öyle bi özlüyorum ki oturduğumda su tek kat gobek de olmasa diyorum
Kesinlikle dediğim gibi suyu iyi tüketip protein kalsiyumdan eksik kalmayacak şekilde yememize dikkat edersek erken yemeye özen gosterirsek biz degil de kim farkini görecek :) kizlar bi de limon yoğurt biber kürü var ben tarcinli süt kürü beraberinde onu yapiyorum yatmadan önce yiyosun yag yakimina birebir tarcinli süt de tarcin tatli isteğini azaltip süt vucudun vitamin ihtiyacini karsiliyor
Hic biriyle herhangi bir problemin yoksa aksam yatmadan yarim saat önce uç yemek kasigi yoğurt bir tatli kaşigi pul biber ve yarim limonun suyu ile karistirilip yeniliyor bir ay sürüyor :)Limon yoğurt biber karıştırıp mi gitceZ bunlari
Benim eşim 2 yıl önce bıraktı sigarayı ilk bıraktığında cebine sakız fındık fıstık katıyordum bir gün dediki ama yeter ben bunları yiyerek bırakacaksam hiç bırakmam daha iyi alma bana sakız falan dedi 4 paket sakız hala duruyo evde o gün bugün ağzına sürmedi önce beyninde bitir canın isteyince de aç bi müzik dinle su iç ama biseyler atıştırma alisirsin sendeMerhaba hoşgeldin cnm ben sigarayı yeni bıraktım bir hafta kadar oldu ve dolayısıyla kilo aldım bir yandan diyet spor yapmak istiyorum ama bir yandan da sigarayı yeni bıraktığım için sürekli ağzıma bişeyler atıyorum nikotin eksikliğini bu şekilde bastrmaya çalışıyorum yemessem sigara iccem yersem de kilo alıyorum araftayimama geçen sene bn de dans ve pilatesle zayifladim gerçekten yurumekten daha faydalı olduğunu düşünüyorum hem de sikilastiriyor özellikle pilates
Tamam yapayım bendeHic biriyle herhangi bir problemin yoksa aksam yatmadan yarim saat önce uç yemek kasigi yoğurt bir tatli kaşigi pul biber ve yarim limonun suyu ile karistirilip yeniliyor bir ay sürüyor :)
Benim eşimde sakız çiğne diyor atistirma konusunda evet kilo yapıyo başlamak istiyorum tekrar ama kndimi durduruyorum. Haklısın aslında önce beyinde bitirmek gerekiyor bn hâlâ içmek istiyorumBenim eşim 2 yıl önce bıraktı sigarayı ilk bıraktığında cebine sakız fındık fıstık katıyordum bir gün dediki ama yeter ben bunları yiyerek bırakacaksam hiç bırakmam daha iyi alma bana sakız falan dedi 4 paket sakız hala duruyo evde o gün bugün ağzına sürmedi önce beyninde bitir canın isteyince de aç bi müzik dinle su iç ama biseyler atıştırma alisirsin sende
Ben de dayanamiyorum hamur isi tatliya sık yapmiyorum oluyo bitiyo eşim ister diye arada yapi yorum bilerek onun yiyebilecegi kadar yapiyorum kendim biraz yiyip gün sonunda esimle oynayarak eritiyoruzTamam yapayım bende
artık kafaya koydum inşallah bu kilolar gidecek ama bendeki problem hamurişi ben ona dayanamıyorum tuzlu oldumu gözüm.ona kayıp duruyo
Icme tam kurtulmuşsun tekrar başlama bak bir ay geçince unutacaksın ve o sigaranın kokusu o kadar iğrenç geliyoki eşim arkadaşları yanında icince eve geldiğinde ne varsa çıkarıyordu üstünde bi de dus alıyordu ne çirkin kokuyormuş bu sigara diyodu bende sen icince sende öyle kokuyodun diyorum nasil katlandın sen bu kokuya diyorBenim eşimde sakız çiğne diyor atistirma konusunda evet kilo yapıyo başlamak istiyorum tekrar ama kndimi durduruyorum. Haklısın aslında önce beyinde bitirmek gerekiyor bn hâlâ içmek istiyorum
Hersye iyi geliyor ki bi kere ornek ailesel sorun herkes de var takintili biriyim mesela moralim sifir aciyorum müziği istersem de düşünemiyorum oynarken sorunlarıBenim düsüncemde olan birini görmek güzel.. :)
Benim de ihtiyacım yok ama her gün takarım kulaklığımı..
En sevdiğim tür ne ise o gün canım ne istiyorsa en az yarım saat oynarım. :)
Kilo vermeye de , kiloyu korumaya da yarıyor gerçekten..
Tabi öyle çok iştahlı biri degilseniz. :)
Benkmkde boğazına çok düşkün patates kızartması et kavurma sucuk sosis pizza pide ne kadar zararlı varsa çok seviyo ondan kilo aldım bende zatenBen de dayanamiyorum hamur isi tatliya sık yapmiyorum oluyo bitiyo eşim ister diye arada yapi yorum bilerek onun yiyebilecegi kadar yapiyorum kendim biraz yiyip gün sonunda esimle oynayarak eritiyoruz