HAYDİ HANİMLAR DANS EDEREK ZAYİFLİYORUZ !

Hersye iyi geliyor ki bi kere ornek ailesel sorun herkes de var takintili biriyim mesela moralim sifir aciyorum müziği istersem de düşünemiyorum oynarken sorunları
Aynen aynen :)
İyi hissettiğim zamanlarda daha iyi olmamı sağlıyor , kötü hissettiğim zamanlarda ise sanki her şeye bir baş kaldırışmış gibi, keyiflenip gücleniyorum. :)

Benkmkde boğazına çok düşkün patates kızartması et kavurma sucuk sosis pizza pide ne kadar zararlı varsa çok seviyo ondan kilo aldım bende zaten
Kotu olmuş erkeklere yeme zararli deyincede kadınlardan daha hassaslar o zaman senin mücadelen daha zorlu ve daha iradeli olman gerekiyor sonucu düşün bol bol motive et kendini hersey beyinde ve kendini inandirmaktan geçiyor

Yeni üye olduğunuzda her iqsu 40'ın üzerinde insan gibi hangi konu nereye yazılır bakmış olsaydınız, o zaman kimse sizinle ukala konuşmazdı.

Düzenli ve temiz bir forum istemek ne zamandan beri yanlış oldu? Üyelerin en doğal hakkı bu.
Tabi ki uyarılacak konu sahibi tekrar etmemesi için.
Ve evet üye olduğumda konu açmadan önce kuralları okuyup belli bir süre yazmadan takip etmiştim hata yapmamak için. Herkesi kendiniz gibi sanmayınız.

Son düzenleme:
Yeni üye olduğunuzda her iqsu 40'ın üzerinde insan gibi hangi konu nereye yazılır bakmış olsaydınız, o zaman kimse sizinle ukala konuşmazdı.
iq ile ne alaka ya
tövbe tövbe
gören de zanneder atomu keşfedenler eleştiri yapıyor
neyse ban istemiyorum ben kaçar

Kotu olmuş erkeklere yeme zararli deyincede kadınlardan daha hassaslar o zaman senin mücadelen daha zorlu ve daha iradeli olman gerekiyor sonucu düşün bol bol motive et kendini hersey beyinde ve kendini inandirmaktan geçiyor
Dün diyorumki yemeği yedikten sonra mutfak kilitli ben yemiyorsam sende yemiceksin banane yaaa kendin yap yapcaksan diyetini benim yediğine niye laf ediyosun diyo ben memnunum halimden diyo hiç de memnun değil aslında bakma alışverişe her çıktığımızda zayıflamam lazım diyip eve girince vazgeçiyor: -)

Siz haklisiniz arkadaşlar bu kesinlikle affedilemez hatamdan dolayı kusura bakmayın yeter ki tartisma uzamasin ben bu konuyu güzel bilgi alisverisleri yapalim motivasyon olsun diye actim tartışma istemiyorum hele ki iq muhabbetini ilk ben acmamisken ben sorgulamisim gibi davraniliyorsa ben nefesimi tüketmek istemiyorum yapan değil diyen bulur her zaman tekrardan kusura bakmayın

Benim eşimin kilosu normal olduğu halde ben dikkat etmeye baslayinca o da korkup dikkat etmeye başladı ufaktan :) belki kararliligini gördükçe aynisi ona da gelecektir

yeni üye&ESKİ ÜYEE woww..

Pınarcığımm nerelerdesin sen ya
Ayy canimmm seni görünce bi heyecanlandim sorma çok sevindim cnm aslında buralardaydim arada giriyordum ama çok nadir yaziyordum ee bide kilo aldı başını gidiyor benim de isim düştü tabi :) özledim de takıma da gelcem sen ordamisin hâlâ kilolar ne durumda?

Bu nedir yahu eski üyelerin kendini bi kıdemli üstün sanmasi koğuş ağası gibi haller bu arada bn de eski üyeyim. Herkes burda eşit yeni eski fark yok yani 40 IQ olarak anlattım

Evet cnm bn bir ara yine birakmistim o zaman kokusu çok kötü geliyordu ama bazı stresli durumlardan yine başladım şimdi bırakmak istiyorum kararlıyım tutcam kendimi sana da teşekkür ederim böyle sözlere ihtiyacım var bırakma konusunda motive oluyorum

Ben 67 ye düştüm
Yok canım ben bıraktım yakın zamanda. Konuya bakayım dedim seni gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…