HAYDİ HANİMLAR DANS EDEREK ZAYİFLİYORUZ !

Hosgeldnnnn benimde kilo problemim var spora gidiorm zumba ya giriyrm bazen baya ter atılıyor fakat kilo vermekte zorluk çekiyorum ama dans gerçekten ii fikir inşallah istedgn kiloya ulaşırsın canm kim ne derse desin buda bu dert illa oflayip puflayp kilolym bilmem ne die anlatlnca dert olmuoki bu şekilde pozitif yaklasms olman daha güzel bence

İnşallah canimm zumba gerçekten çok etkili yapabilen icin o tempoya ayak uydurmak da basari :) dans ozgun geldi bana ne bileyim istediğin gibi tempoda yoyorulunca indir dinlenince arttir falan inşallah ulasiriz istediğimiz kiloya :eek:

İnşallah canimm zumba gerçekten çok etkili yapabilen icin o tempoya ayak uydurmak da basari :) dans ozgun geldi bana ne bileyim istediğin gibi tempoda yoyorulunca indir dinlenince arttir falan inşallah ulasiriz istediğimiz kiloya :eek:
Kolay gelsin hepimize:) oryantal didem vardı bi aralar belki bilirsn bi roprtjnda kilo almamasinin tek sebebinin dansı olduğundan bahsetmsti dansa başladıktan sonra zayıflayan öğrencileri varmış

Bir üye daha siteye üye olduğuna pişman oldu. Konu sahibi üzülme burda çoban çok. Siteyi yöneticiler mi yönetiyor üyeler mi bende daha çözemedim. Galiba uyelik tarihi eski olanlar koğuş ağasını oynuyor.
Konun yanlış yerdeyse zaten YÖNETICİLER taşırlar.
Güzel bir tavsiye vermek istemişsin. Ihtiyacim suan yok ama bu dertte olan çok insan var. Onlar icin guzel bir öneri olmuş.

Kolay gelsin hepimize:) oryantal didem vardı bi aralar belki bilirsn bi roprtjnda kilo almamasinin tek sebebinin dansı olduğundan bahsetmsti dansa başladıktan sonra zayıflayan öğrencileri varmış

Kizlaar bakin çoklu alinti yapabiliyorum artik ödül yok mu :KK70: evet gecen bi programda da gördüm o ne fitlik ne güzel fizik dansin etkili olduğunun kaniti iste zaten severek yapilip ise yaramayan ne görülmüş :)

Bir üye daha siteye üye olduğuna pişman oldu. Konu sahibi üzülme burda çoban çok. Siteyi yöneticiler mi yönetiyor üyeler mi bende daha çözemedim. Galiba uyelik tarihi eski olanlar koğuş ağasını oynuyor.
Konun yanlış yerdeyse zaten YÖNETICİLER taşırlar.
Güzel bir tavsiye vermek istemişsin. Ihtiyacim suan yok ama bu dertte olan çok insan var. Onlar icin guzel bir öneri olmuş.
Heryerdeler canim önemli olan her an tedbirli olmak :)) ihtiyacin yok mu ayy bize de dile lütfen :KK49: sabahtan beri konuyu açmak için söylenilen yeri ariyorum extra acmayayim o halde sayfa uygun görürse tasir zaten dedigin gibi :KK52:

Onun yerine koşsak daha iyi olmaz mı?:spor:

İnanin bu isi meslek olarak yapmiyorum sadece kendim bu şekilde kolaylastrdiğimii dusundugum için tavsiyede bulundum :) Zamaninda denedim yurumeyi kosmayi disarida biraz cekiniyorum acikcasi evde de koşu bandında zaman gecmiyo ama yapabilen seven için çok güzel :) özellikle acik havada yapilabileni oksijen alimi extra yağ yakimini desteklediğini biliyorum bak ip atlamak da cok etkiliymis bu arada ama dikkat etmek gerek :spor::KK71:

Offff bendede var aynı dert bu kilolar nasil gitcek diye düşünüyorum bugün itibariyle diyete başladım ben bu boğazı tutarsam inşallah zayıflarım herhalde sabahları maydonoz limon kürü gün içinde de yeşil çay icicem bakalım aldığım kıyafetlerin içinde rahat edeyim yeter diyorum su zumbayi araştırayım bi bakalim

Oynamak kilo verdiriyor gerçekten, sadece kilo vermekle kalmayıp, vücutta şekilleniyor. Yeme-içme ye dikkat edip, üstüne de oynayınca fıstık gibi olunuyor. Spor salonuna gidemeyenler için en eğlenceli spor bence oynamak :)

Offff bendede var aynı dert bu kilolar nasil gitcek diye düşünüyorum bugün itibariyle diyete başladım ben bu boğazı tutarsam inşallah zayıflarım herhalde sabahları maydonoz limon kürü gün içinde de yeşil çay icicem bakalım aldığım kıyafetlerin içinde rahat edeyim yeter diyorum su zumbayi araştırayım bi bakalim
Limon maydonoz kurunden oldukca memnun kalanlar var robotum yakin zamanda bozuldugu için yapamadimi saymazsak :KK70: o kiyafetlerin içinde rahat ettiğim zamanlari ben de öyle bi özlüyorum ki oturduğumda su tek kat gobek de olmasa diyorum :KK43:

Oynamak kilo verdiriyor gerçekten, sadece kilo vermekle kalmayıp, vücutta şekilleniyor. Yeme-içme ye dikkat edip, üstüne de oynayınca fıstık gibi olunuyor. Spor salonuna gidemeyenler için en eğlenceli spor bence oynamak :)
Kesinlikle dediğim gibi suyu iyi tüketip protein kalsiyumdan eksik kalmayacak şekilde yememize dikkat edersek erken yemeye özen gosterirsek biz degil de kim farkini görecek :) kizlar bi de limon yoğurt biber kürü var ben tarcinli süt kürü beraberinde onu yapiyorum yatmadan önce yiyosun yag yakimina birebir tarcinli süt de tarcin tatli isteğini azaltip süt vucudun vitamin ihtiyacini karsiliyor :21:

Yaaa bi yavaş gelin ya. Kocalarinizla kavga ettiniz heralde sarmaya adam arıyorsunuz. Kız yeni üye olmuş. Hanginiz ilk gittiniz bütün kuralları okuyatak üye oldunuz çok çok merak ediyorum. Burda yöneticiler neden var ?? Konuları yanlışsa ilgili bölüme taşımak onların işi değil mı ?? Dünde vardı böyle tepkili bi konu Size ne arkadaş. Alla alla ya. Ayrıca 40 Iq düzeyi yazan arkadaş kimdi unuttum sen o mesajı bana atsaydın daha kötü cevaplar alırdın. Karşılığında niye ukalaca cevap verdin demiceksin. Kavga etmek için bahane aramayin

Yaaa bi yavaş gelin ya. Kocalarinizla kavga ettiniz heralde sarmaya adam arıyorsunuz. Kız yeni üye olmuş. Hanginiz ilk gittiniz bütün kuralları okuyatak üye oldunuz çok çok merak ediyorum. Burda yöneticiler neden var ?? Konuları yanlışsa ilgili bölüme taşımak onların işi değil mı ?? Dünde vardı böyle tepkili bi konu Size ne arkadaş. Alla alla ya. Ayrıca 40 Iq düzeyi yazan arkadaş kimdi unuttum sen o mesajı bana atsaydın daha kötü cevaplar alırdın. Karşılığında niye ukalaca cevap verdin demiceksin. Kavga etmek için bahane aramayin
Tesekkur ederim ilk katildigimdaki pismanligim anlayisli insanlar gordukce keskeden iyikiye donusuyor :) sonucta günlük rutin hayattan biraz kendimizi dinlendirip fikir paylaşmak amaçli buradayiz yanlis da yapmis olabilirim ama dediginiz gibi konusmalari gereksizdi ben uzamamasindan yana oldum kotu bi ani olarak aklimda kalmasindansa :KK51::KK15:

yeni üyeyi linç etme girişimi daha. konunun yeri burası değil deyip saldıracağınıza, olması gereken yeri söyleyin linkini atın. ayrıca kaç kişi okumuş kuralları üye olurken. ki zaten yöneticiler taşır görünce.
bende her gün zumba yapıyodumda, bu ara saldım :KK43: tekrar başlamam lazım

yeni üyeyi linç etme girişimi daha. konunun yeri burası değil deyip saldıracağınıza, olması gereken yeri söyleyin linkini atın. ayrıca kaç kişi okumuş kuralları üye olurken. ki zaten yöneticiler taşır görünce.
bende her gün zumba yapıyodumda, bu ara saldım :KK43: tekrar başlamam lazım

Demek ki sinirli gergin bi Zamanlarina denk gelmiş ama anladigim kadariyla yeni üyelere genelde yapilan bi şeymiş bana özel olmamasina sevinsem mi bunun bi ayrimcilik olduğuna uzulsem mi bilemedim duygu karmasasindayim :KK51: zumbayi bi ara ben de yaptim o şekilde on beş dakikadan fazla yapamiyorum ve diğer gün zumba saatinde kalkip yapasim gelmiyor :KK70: yapabilen için çok güzel ben en çok roman oynamaya seviyorum bekarken çok seviyordum eşim de roman olunca roman mahallesinde de oturunca iyice heveslenip iyice kavradim isi simdi duydum mu dayanamıyorum dans edesim yoksa bile aciyorum muzigi sevdigimden oynarken buluyorum kendimi zaten ay ne uzun yazdim cenem düştü :halay::KK76::KK15:

X