- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
-
- Konu Sahibi maviningolgesi
Hem yeni uyesiniz. Hem konuyu yanlış yere açıyorsunuz. Hem de sizi uyaran eski bir üyeyi ukala ukala tersliyorsunuz.Ben yeni uyeyim canim direk bunun icin kayit oldum :) zayiflama konusu da bi derttir ama bakis acisi tabi
Sahip ediyorsa sizi söyleyin ben de biraz bekleyip eskiyip yazayim bi kez daha baktim uyaridan sonra zayiflamak yazdim hep konularin sonunda bi derdim var yaziyo napmak lazim onu da söyleyin bari indim sayfadan asagi yeni konu aç dedim boyle kizacaginizi bilsem dikkat ederdim kusura bakmayın)
Sana ukalalık yapmadım. Konunun yeri burası değil dedim. Ama şimdi sinirlendim işte40 iq üzerinde anlatacak kapasitede olsaydiniz bana ilk yazilanin da ukala bi şekilde olduğuna dikkat edebilirdiniz. Ben kişiye yönelik bi konu mu acmisim art niyetle sanki boyle tepki aliyorum. Argo ve kirici da konusmamisim. He benim yeni üye olmam sirf benden önce kayitlisiniz diye boyle konuşma hakkina
Çok tesekkurler hoş buldum mmHoşgeldin canım. İlk arkadaş kötü bişey yazmamış sana. Ama olsun sen de zamanla bizim gibi saldıray olursun merak etmeOlur böyle yanlışlıklar.
Ay tamam konuları alakasız yerlere aç amaSiz tartisildiginda yaninda karsinizdakini haksiz cikarcak çok zeki bi bayansiniz bende iste tam olarak bu iq yok :) muhattabim degilsiniz.