ayy kızlar dün geceden beri bu biriktirme işi beni sardı.
bizimkine kumbaraya attıklarımızı ben altın yapacağım filan dedim.evde tepindim benimde diğer bayanlar gibi evi süpürürken para bulup sevinmeye hakkım var dedim eşime.etkilemiş olmalıyım ki yatmadan önce eşim yere para düşürdüyarın alırım artık
henüz 1 yaşında...:))
kaygan perde kumaşları olur ya satenin kalını ondan. ikramlık çikolata kutusu işte yahu, mehtapın dediği gibi kumbaraya para vermemek için yaptım sen de öyle o kumbara parası 10 euroyu da içine atarsın
aaa ben 105 e aldım, kazıklandım mı ya, 4 tane aldım bir de
fznb ayy ne hoş bak düşünceliymiş eşin...bende benimkinin başının etini yiyom bugün ttnetten aramışlar başka tarifeye falan geçmiş eşim netin hızını artırmış oyüzden 8 ay 26 değilde 16 mı ne ödicekmişiz yapıştım yakasına sen 26 gibi düşün taksidini 8 ay o 10 tl benim kumbaraya diye...adam gülüyooo delirdin sen sanırım diyo bune heves para biriktirmede hayırdır benimi boşıcan diyo
canım 4 cigbayt mış ama 29tl imiş ben yanlış anlamışm 26 diye.ama 8 ay 16tl geri kalan16 ay 9tl.24 ay sözleşme yapıyosun yayaa konu ne alaka ama ttnette 26 tl sınırlımı sınızsızmı canım
ekmeğede sen git 1 tl nin üstü senin olur diyo benim dalgacı kocam.
3 tl attım bugün takı kutumun derinliklerine.
gule gule kullan tatlım cok hosuma gıttı.ılk bastakı bıleklık sans bıleklıgı dıye mi geciyor cnm.bıde ne kadara aldın acaba.ınan cok begendım.cok ıyı yapmıssın cnm almakla.mutlu gunlerde huzurla kullan cnm....
50 tl benden .oldu 1.000 tl...
evet canım olur bence
bana uyuyo ve sanırsam herkeze uyuyo bu durum..
ama gene boş bırakmayalım burayı sürekli girip birikimleri bildirelim ki olaydan kopmayalım biyerde de sırf burdaki sinerji ile bu birikimleri yapmaya çalışıyoruz demi...
karalahana güle taktakıştır canım....
Kızlar günaydınn..uzun süredir giremedim.. Bugün tam tamına 18 tane çeyreği oldu oldu
Kızlar günaydınn..uzun süredir giremedim.. Bugün tam tamına 18 tane çeyreği oldu oldu
vışşşşş maşallahhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?