iyi akşamlar kızlar,
günüm vardı katıldım geldim,
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz, güzel paylaşımlar, bol bol birikimli günler olur inşallah..
bende bugün 20 tl güne götürdüm, 3 tl de kumbarama attım..
ben kumbara yapmadım:))
evde var çok güzel bir iki tane ama cam olsun içini göreyim istedim doldukça doldurasım gelir belki diye....oyüzden kavonozu kumbaraya çevirdim
Hosbulduk...
Listeye yazilmak icin ne yapiyorduk ?
yarin kumbara alicam güzel bitane :) aslinda sayaclilar var, ondan mi alsam
ben kumbara yapmadım:))
evde var çok güzel bir iki tane ama cam olsun içini göreyim istedim doldukça doldurasım gelir belki diye....oyüzden kavonozu kumbaraya çevirdim
ben kavanozu ciddiye almam biliyourm huyumu
hahahaaaairadesiz seniiiii.....:)
tamam edin bakalım..huyum kurusun.... kumbara kültürü edinmem gerekiyor önce
selam kızlar
ne güzel bi bölüm bu böyle
bende 2 senedir doğru dürüst birikim yapamıyordum:26:
şimdi azda olsa bişiler yaparım artık
bi çeyrek olması şartmı??
yanii doğruyu söylemek gerekirse şu an için fazlada şansımı zorlayamamda
kısa lafın özüü beni alın aranızaaalütfeeeenn
selam canım 50 _59 da kızlar neler yapıyor diye bir bakayım dedimtamam edin bakalım..
hiç bir şart yok bildiğim kadarıyla herkez bişeyler yapmaya çalışıyo işte bakın ben listede 23 tl yim şuan...
leylaela arkadaşımız davet etti bende merak ettim bi bakayım dedim topiğe,benimde kıyıda köşede çeyereklerim olsa diye hayal ettim ama bizim evde biraz imkansız gibi.çünkü benim eşim tam bir birikim manyağı.hesabı kitabı çok iyi yapar herşeyi not tutar excelde.havuz dediği birikimlerimize önem verir.parasının bi kısmı borsada bi kısmı altın, birazda dolar olur ve hangisi yüksekse ondan kar eder.evdede ahşap bi kumbaramız var bozuklukları yanında taşımaz eve gelir gelmez atar cebindekileri kumbaraya.yani ben hiç ortalıkta,koltuk altında filan bozuk para bulamam.nasıl yapsamki :44:
fznb kızzzz sen harca annem harcaaaaa
nasılsa biriktiren var baksana hemde nasıl sıkııııı amaannnn
boşver sen harca gitsinnnn
selam canımben de leylaya katılıyorum fznb eşin nasıl olsa biriktiriyor. genelde erkekler savurgan olduğundan kadınlara düşer tasarruf ama seninki nasıl olsa biriktiriyormuş :)
ama yine de o paraları attığınız yerden günde 2-3 alıp biriktirebilirsin.
hemşirem hergün yoklama alıcam hee ona göre:)artık kıyafet yok ayrise ve zeynebe:)
ayyy kızlar söylemeyi unuttum benim eşim kayserili :)
lachesisin dediği gibi kumbaradan araklayayım.yada eşim bana her ay düzenli harçlık verir nedense ben çok çabuk bitiririm o paradan azar azar biriktireyim.hem böyece daha düzgün harcarım belkim paramı.
ayyy kızlar söylemeyi unuttum benim eşim kayserili :)
lachesisin dediği gibi kumbaradan araklayayım.yada eşim bana her ay düzenli harçlık verir nedense ben çok çabuk bitiririm o paradan azar azar biriktireyim.hem böyece daha düzgün harcarım belkim paramı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?