• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

hayır almıyoruz aslında gazete okumayı çok severiz ama bu dönemde bu harcamamızı kestik
bugün eşim markete iniyordum nolur gazete al diye yalvardı dedimki hayatta almam kaydirigubbakcemile3 haftasonu senin gazeten daha pahalı satılyıor dedim kaydirigubbakcemile3
bu arada evde bozuk avına çıkmıyorum eşim bana direkt bozukları getirip al kumbarana atarsın diyor :asigim::asigim:
birde bizim bozuklara taktığımız isim var eşimde bende bozuklara çıngıl diyoruz hatta çıngıl çınsüüperr çiılgınn demek bozukluklarr:)çok iyi etmisiniz canımm....kaydirigubbakcemile3
biriktirdikçee azim oluyor
2 gündür atamıyordum bugün bir 20 lik salladım,
Allah bereket versin kızlarr
bereketli olsunn cnaım benimmmm
selam kızlar bugun dayanamadım kavanozdan bozma kumbaramı açıp saydım 51 liram olmuşkaydirigubbakcemile3
zehraa ooo hadi az kalmışş aklinialirimsmile

zehraa ooo hadi az kalmışş aklinialirimsmile[/QUOTE]

ınşallah hayatım 4.cü çeyregıme koşuyorum nasipsekaydirigubbakcemile2

4 günün acısını çıakrdım bugün
45 tl.. attım kumbarama:dance:
2.çeyreğe az kaldı.
1.çeyrek 30 vardı
şimdi 1çeyrek,75 tl oldu..

KK NİCK BİRİKEN ALTIN BİRİKEN PARA
1 karalahana 1 adalkisalkisalkis 27,5
2 waterlily 13.60
3 hera 5 adalkisalkisalkis 44
4 deren1907 2 adalkisalkisalkis 51
5 puncshe 19,4
6 kaderim 1 adalkisalkisalkis 75
7 zehra1025 3 adalkisalkisalkis 51
8 yazmacakaralamaca 1 adalkisalkisalkis 43
9 angel_86 700
10 ciğdem83 2 adalkisalkisalkis 47
11 melisdeniz 2 adalkisalkisalkis 62
12 esra salih 450
13 juliettt 96
14 izmirli87 1 adalkisalkisalkis 10
15 eyylül 44
16 deryacık 1 adalkisalkisalkis 23,7
17 balpeteğim
18 biirade 35
19 tatlıanne 3 adalkisalkisalkis 7
20 bayanseyma 1 adalkisalkisalkis 20
21 maibeyaz 2 adalkisalkisalkis 20
22 başıyazmalıkız 2 adalkisalkisalkis
23 sumak 2 adalkisalkisalkis 30
24 lpg li ferrari 27,7
25

Benüm de 3 günlük boşluktan sonra 20 tl gitti kumbiriğe..

canım yeni listeye ekleyeyim seni .
toplam olarak sana zahmet sayman mümkün mü?

benden buğün 25 tl atımm hafta sonu degerlendirmesi..2 çeyerek 45 tl oldu galiba toplamm

ilk yazdığından beri listede tutuyorum ama ikimizinki uyuşmuyor .
eğer bu sonuçtan eminsen tekrar yenileyeyim lişolumunekankayizsmile

23 lira attık dün :hulya: bugunde baya bozuklar var sayıp atıcam onları da...

bende aranıza katılmak istiyorum kendimi listeye eklemeye çalıştım ama beceremedim 50tl var şuan:2:

Dün 2 tl attım.200 tl harcadım malesef ama bu hafta harcadığım parayı yerine koyucam inşallah.dün bı ayakkabı mağazasına girdim malesef kendimi tutamadım arkadaslar.parayı cüzdanda tutmamam lazım bunu anladım dün.neyse dediğim gibi bu hafta yerine koyucam.suan 502 tl var elimde.

altın düşsün die beklettiğim paralar ile bugün 100 liradan 6 tane çeyrek aldım sonunda:nazar:
bunun dışında kumbarama baktımda 60 lira daha biriktirmişim baklaım bu ay sonuna kadar bir çeyrek daha alabilecekmiyim hep bu oğluşum mahvetti beni hiç eksiği bitmio yoksa her ay 2 çeyrek alırdım ben:( nese oğlum tüm altınlara bedelll
bu arada listede benim adım yok bi süredir yazmadığım için beni unutmuşlar kim düzenlior acaba biz kendimizmi yazıoruz listeye

Son düzenleme:
Dün 2 tl attım.200 tl harcadım malesef ama bu hafta harcadığım parayı yerine koyucam inşallah.dün bı ayakkabı mağazasına girdim malesef kendimi tutamadım arkadaslar.parayı cüzdanda tutmamam lazım bunu anladım dün.neyse dediğim gibi bu hafta yerine koyucam.suan 502 tl var elimde.

ayakkabıyı alırsın eskşr gider ama altının köşede durur yarana merhem olur
ayakkabı alma demiyorum tabiki ama bence biriktirdiğiniz bukadar uğraştığınız parayla almayın ayrı bütçenizden ayakkabı parasını aırın
üniversitedeyken okadar çok ayakkabım vardı ki her gün bir çeşit giyerdim şimdi koyacak yer bulamıyorum üstelik çoğunun modası geçmiş ozaman moda diye almıştım
şimdi her zaman giyebileceğim ayakabılar almaya çalışıyorum çünkü kolay eskimiyor opuyorumnanaktan

:1hug:
ayakkabıyı alırsın eskşr gider ama altının köşede durur yarana merhem olur
ayakkabı alma demiyorum tabiki ama bence biriktirdiğiniz bukadar uğraştığınız parayla almayın ayrı bütçenizden ayakkabı parasını aırın
üniversitedeyken okadar çok ayakkabım vardı ki her gün bir çeşit giyerdim şimdi koyacak yer bulamıyorum üstelik çoğunun modası geçmiş ozaman moda diye almıştım
şimdi her zaman giyebileceğim ayakabılar almaya çalışıyorum çünkü kolay eskimiyor opuyorumnanaktan

Doğru söylüyorsun tatlım.çizmeye ihtiyacım vardı yani kıs için ihtiyac olan bisey aldım ama sonradanda pişman oldum.söylediklerinde sonuna kadar haklısını.

15.5 attım bugun akşama biraz daha atarsam iyi olur kaydirigubbakcemile3

Back