Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır almıyoruz aslında gazete okumayı çok severiz ama bu dönemde bu harcamamızı kestik
bugün eşim markete iniyordum nolur gazete al diye yalvardı dedimki hayatta almam kaydirigubbakcemile3 haftasonu senin gazeten daha pahalı satılyıor dedim kaydirigubbakcemile3
bu arada evde bozuk avına çıkmıyorum eşim bana direkt bozukları getirip al kumbarana atarsın diyor :asigim::asigim:
birde bizim bozuklara taktığımız isim var eşimde bende bozuklara çıngıl diyoruz hatta çıngıl çınsüüperr çiılgınn demek bozukluklarr:)çok iyi etmisiniz canımm....kaydirigubbakcemile3
biriktirdikçee azim oluyor
bereketli olsunn cnaım benimmmm2 gündür atamıyordum bugün bir 20 lik salladım,
Allah bereket versin kızlarr
zehraa ooo hadi az kalmışş aklinialirimsmileselam kızlar bugun dayanamadım kavanozdan bozma kumbaramı açıp saydım 51 liram olmuşkaydirigubbakcemile3
Benüm de 3 günlük boşluktan sonra 20 tl gitti kumbiriğe..
benden buğün 25 tl atımm hafta sonu degerlendirmesi..2 çeyerek 45 tl oldu galiba toplamm
Dün 2 tl attım.200 tl harcadım malesef ama bu hafta harcadığım parayı yerine koyucam inşallah.dün bı ayakkabı mağazasına girdim malesef kendimi tutamadım arkadaslar.parayı cüzdanda tutmamam lazım bunu anladım dün.neyse dediğim gibi bu hafta yerine koyucam.suan 502 tl var elimde.
ayakkabıyı alırsın eskşr gider ama altının köşede durur yarana merhem olur
ayakkabı alma demiyorum tabiki ama bence biriktirdiğiniz bukadar uğraştığınız parayla almayın ayrı bütçenizden ayakkabı parasını aırın
üniversitedeyken okadar çok ayakkabım vardı ki her gün bir çeşit giyerdim şimdi koyacak yer bulamıyorum üstelik çoğunun modası geçmiş ozaman moda diye almıştım
şimdi her zaman giyebileceğim ayakabılar almaya çalışıyorum çünkü kolay eskimiyor opuyorumnanaktan
7 TL da benden. Allah bereket versin.:Saruboceq: