kızlar sızce bu bılezık nasıl??
kızlar aranıza bir daha ki ay katılacağım bu ay bırakmayacağım ama yazarım yine siz listeye eklemeyin bugün 25 kuruşcuk attım
Günaydınlarr, kk nın tutmlu,akıllı, işini bilen hanımlarıı:))
jüli hoşheldin canım, ne güzel ilk altın paran hazır bilem.
esracım bayağı biriktirmiş canım, sende 10 gramlık düz ray bileziklerden al istersen, onlarda işçilik yok..
meliscim bugünde benden tık yok, çocuklara okuldan zarf vermişler yardım için onlara koydum para, neyse yarın telafi ederim artık .
kendimizi listeye nasıl ekleyebiliriz?
hoşbuldum canım a.s. inşallah yakında hazır sayılır ama ben hemen altın alamıcam sanırım yani öyle düşünüyorum.biraz biriksin bakalım zaten daha önceden eşimle kenara koydugumuz bi miktar para vardı yazın oradan bırkısmını harcadık maalesef onun yerıne koymayı dusunuyorum . sonrada hepsını bır altına dondurmeyı dusunuyorum bakalım allah nasıp ederse simdilik eksiğimi yerine bi koyayım bakıyım:))bu arada bugun ben 2 tl daha attım az önce ceketlerın falan ceplerını dıdıkledım aklinialirimsmile bozukluk vardır falan dıye bu kadarcık cıktı.ehh allah bereket versın dıyelım :Saruboceq: toplam:96 oldu bile yaa :)))
listeye eklmeye çalıştım kendimi ama 2 çeyreğim oldu
eyylül dövseydin bari:bbo:
Başarabileceksen neden olmasın juliet. Ama ben altın almazsam harcıyorum.:mymeka:
Geçen sene 2 ayda baya yüklü bir miktar biriktirmiştim.
Güya birikim yapıcam. Gittim hepsini kozmetiğe yatırdım geldim 10 dak. sürmedi. :1shok:Akıllandım, harcamamak için dolar falan yapıyorum. Allah bereket versin.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?