Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bendende 25 tl arkadaslar.bu arada guncellemeleri ne zaman yapıcaz acaba??ben sımdılık altın almayı dusunmuyorum fıyatların bıraz daha dusmesını beklıcem o zamana kadar tl olarak bırıkım yapıcam.kızlar sormayın bıde hırs yaptımkı nerdeyse hıc harcama yapmıyorum cımrımı oluyorum ne aklinialirimsmile eee boyle olunca harcamak ıstemıyor para ustune para koymaya calısıyorum..:lepi: herkese masallah hatunlar bırıkımler super.durmak yok sakın yola devam ama az ama cok bırıkım bırıkımdır...

KK NİCK BİRİKEN ALTIN BİRİKEN PARA
1 karalahana 1 ad 21,5
2 waterlily 13.60
3 hera 5 ad 17,45
4 deren1907 2 ad 51
5 puncshe 16,35
6 kaderim 1 ad 30
7 zehra1025 3 ad 24
8 yazmacakaralamaca 1 ad 43
9 angel_86 635
10 ciğdem83 2 ad 27
11 melisdeniz 2 ad 15
12 esra salih 443
13 juliettt 96
14 izmirli87 10
15 eyylül 34
16 deryacık 1 ad 23,7
17 balpeteğim
18 biirade 35
19 tatlıanne 3 ad 7
20
21
22
23
24

hoşgeldin canımıniçi, güzel arkadaşım,
tabiki olur, sen yeterki doyur kumbaranı az deme çok deme at içine,opuyorumnanaktan

çidoşum canım benim:1hug: biriktiricez inşallah di mi?:1hug:
seninle aynı listede olmak ne güzellllolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
kaybettiğim yarım altının acısı hala içimde ama neyse:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
sormayın kızlar para nasıl biriktiriliyor di mi?ben de yarım altın kaybettim,ooof ooff

ben elime geçen her bozukluğu atmaya çalışıyorum...antereye koydum kumbarayı...eşim de giderken atacak,15inde açıcaz...öyle anlaştık bakalım ne olacak?kaydirigubbakcemile5

canım gecmiş olsun altın mı ah bi benimkileri sorsan ne kadarlık gittii hırsız girdi aman dikkatli olun kızlarr acısı halen içimdee sıkma canını cokkk

karalahanacım benide eklermisin bir altın ve 20 tl

:teselli:
Üzülme arkadaşım, yerine daha çok yarımlar alırsın inşallah, damlaya damlaya göl olurmuş, hemen koyarsın yerien , giden başın gözün sadaksı olsun, cana gelmesinde,

benden bugün tık yok hala, eşimn gelsinde boşaltıyım ceplerini, bi el atıp temizlemek lazım,

tşk ederim hayatım hemen gucellemissin.soyle bısey dusundum her pazar sana bıldırım yapsak bırıkımımızın ne kadar olduguna daır sende pazardan pazara cızelgemızı guncellesen nasıl olur sizce?hem sende sureklı yorulmamıs ve her an guncellemek zorunda kalmazsın.onun harıcınde gunluk kumbaramıza ne kadar attıgımızı eskısı gıbı yazarız.fıkırlerınızı beklıyorum arkadaslar...:dance::dance:a.s.

oh oh maşallah canım, istersen dolarda alabilirsin, ne bilim tl durunca harcanacak yada değer kaybedecek korkusu var bende, ama inşallah altın düşüşe geçerde alırsın altınlarını

oh oh maşallah canım, istersen dolarda alabilirsin, ne bilim tl durunca harcanacak yada değer kaybedecek korkusu var bende, ama inşallah altın düşüşe geçerde alırsın altınlarını

gerçi paramı hıc harcamıyorum tatlım ama altın dusse bıraz daha hemen 1 cumhurıyet ve 1 yarım alıcam.bazende bankaya mı yatırsam dıye dusunuyorum cunku bankadada bı mıktar param var vadelı.acaba altın almak mı daha ıyı olur yoksa hesaba yatırmak mı?bıde altını saklaması cok zor olur dıye dusunuyorum.bankada faızde gelıyor ama bılemedım sımdı :uhm:

canım cidden zor bi karar, ay paran olsa bi dert olmasa bidertkaydirigubbakcemile3
aslında bankada mantıklı, fakat ne bilim uzun vadede altın daha çok kazandırıyor.. birde kendi adıma altına birikim yapınca kendimi daha mutlu hissediyorum ben

aynen oyle cnm ya yerimseniben napalım bende altın dusene kadar bıraz daha dusunurum.para olsunda dımı ama :sm_cool::sm_cool:

canım bana sorarsan altın hesabı oluyo bankaların vadesız gramla alıyosun oyle yapmanı tavsıye ederım hem evde tutup paranı boşyere korku yaşamassın hemde bankaya koyup faızını alma faızın her turlusu haram bılıyosun boyle şeylerdede bı yerden çıkıyo.sözün özü altın hesabını tavsıye ederım sana iş bankasının kı gayet kullanışlı bız onu kullandık bı ara

benim paracıklar çoğalsın altınalr gelsinde nasıl olursa olsun.
çiğdem bende aynısını yapacağım.
kociş gelsin diye bekliyorum ceplerde ne kadar bozukluk var hepsini kendime geçireceğim.
onda durup harcanacağına bende dursun altın olsun dimi ama hihoyyythihoyyyt

doğru söylüyorsun cnm bunu değerlendirebilirim çok daha mantıklı bi fikir.çook tşk ederim a.s.a.s.

kızlar selamlar topiği açtım kaçtım gibi oldu
ama çalışmaya başladığım için hiç giremiyorum buraya bebeğimle çok zor oluyor
listeyi tutan arkadaşlara çok teşekkürler

en ıyısını yapıyorsun tatlım bende kocişte bozuk para bırakmıyorum.hatta cebınde bozuk para olmadıgından ekmek alacagı zaman para bozdurmak zorunda kalıyor onlarıda ben alıyorum :teytey::dance:

topiği açtınya canım bu bize yeter.opuyorumnanaktan

bu fikirde mantıklı siz nasıl derseniz o şekilde yapmaya çalışırım.

oyy katrem hayırlı olsun.
evet bizi bırakıp gittin,seninkinin yanından bile geçmez ama bizde bişiyler yapmaya çalıştık.
sen iyi olda önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…