valla ya bende bir srü atmak istiyorum gidip bende çeyrekleri dimek istiyorum bize inanmayan herkese inatt bütün lüzumsuz masrafları yapmak yerine birikim yapmak istiyorum ama şuanda elimden gelenin en iyisi bu gazete alıyorduk hergün onuda almıyoruz artık kumbaraya atıyorum parasını
eşimin abisi geçen ay 5 bin tllik harcama yapmış nereye harcamışız vs diye soruyor öyle konuşurken
oğluna diselden kendisine lakostan aşağı bişey almaz eşi deseniz öyle hep marka takılırlar hep biryerlere yemeğe çıkarlar gözüm yok daha iyilerini alsınlar yapsınlar diyorum ama
ben saçımı kestirmeye kuaföre gidemiyorum çok dokunuyor çok müsrif geliyorlar bana
onların harcadığı parayla ben şimdiye bir araba alırdım rahat diyorum herkese harcına göre adam veriyor mevlam
ben sabırlıyım tutumluyum bana para vermiyor
onlar müsrif harcayacak parası var işte :2::2:
lahanam ellerine sağlık cnm çok güzel olmuş a.s.
lahana çok güzel olmuş canım ellerine ,emeğine sağlık, mucukss
güzel olmuş güzel :) ellerine sağlık en azından kim ne kadar yaptı belli :))alkisalkisalkis
aaaaaaaa ben neden yokumbilmiyorumkismile
ellerine sağlık lahana guzel olmuş
sağol lahana çok güzel olmuş.
sağol heracım bende böyle olmasının doğru olduğunu düşünüyorum.
en azından hırs yaparız.
saoll canım...iyi geceler canım yuzukde guzelmış bu arada
olur olurrr deren kim evde kalmış aman yaa üzzüldüğün şeye bak..Yokki bizim de kocişimiz:senağlama bekar bekar dolasıyoruz ortalıkta.
canımm sayfanın altında yazıt-yoduu bak istersen bii ğüzel ama..fİyatı nedir cnm bu yüzüğün?
saglık olsun...gene alınırr ..sağdan üçüncü benim bileziğimden
30.35gr.olandan 4 tane vardı doğum hediyesi oalrakta birini babamla annem
diğerinide eşim yapmıştı..
ama ev alırsak hepsi gidecek..sağlık olsun ne yapallım
canım biz eşimle sorduk yatırım için kaybı olmayan tek şey cumhuriyet ve burma bilezikmiş..
diğerlerinde hep işçilikten kaybedermişiz.
bunlar çok cici gözüküyorlar ama ya akannehir
çok ğüzel modlerrr bnede begendim sizlerlede payşayım burmada işcilik yok alıp satıldıgında degerinden kaybetmiyorrr cnm.[
ğüzel zehra kaç gram kaç para buukızlar sızce bu bılezık nasıl??
ğüzel zehra kaç gram kaç para buu
zehracımm istiyosan takarımm diiyosan all..ben yatırım için bakıyorum onun içinde ya hurda altın yada burma alırım..ama eşinin sözüz varmış aldır tak:)ben çok öyle bilzeik takmıyorumm cnm..ama modell çok sade ve şık tek olarak taklıanbilir awaalhiikaydirigubbakcemile550 gram canım ınternette 3.5 mılyar cıvarıda normalde ben kuyumcuyla konuştum gramını 58 tl den verırım dedı gerçı orda bu bılezıkten varmı bakmadım aama evlılık yıldonumumuz gelıyo ve eşımın bana sozu vardı bıde bız ılk evlendımızde gerçı daha 1.ci senemız tum bılezıklerımı bozdurmuştuk borçlar ıçın o da hepsını satarken soz alıcam demıştı şımdı evlılık yıldonumu bahanesıyle aldırıyım dıom hemde zaten yaklaşık 100 gramlık sozu var 50 sını alıyım dedı bende boyle bı kaçtane olup çıngır çıngır etcene bı tane olsun dedım ama kararsızımda çok mu buyuk olur dıe o yuzden bı sıze sorım dedım:)
çiğdem ben buğün hiç atamadım cnmbugün 7 tl attım kumbarama,
kumbara aldım bugün kendime, kavonozda sürekli sayıyordum, böyle daha iyi oldu:))
say bakalım ne kadar çıkıcak canım,
liste iişini hala halledemedikk(
l
zehracımm istiyosan takarımm diiyosan all..ben yatırım için bakıyorum onun içinde ya hurda altın yada burma alırım..ama eşinin sözüz varmış aldır tak:)ben çok öyle bilzeik takmıyorumm cnm..ama modell çok sade ve şık tek olarak taklıanbilir awaalhiikaydirigubbakcemile5
kızlar sızce bu bılezık nasıl??
annneni kırma gönlü olsunn zehra takk bende yeni gelinken taakrdım şıkıdım şıkıdım:))aslında normalde bende takmam ama annem çok ıstıyo yenı gelınsın bılezıgın olsun da tak dıe artık bayramlarda duğunlerde mısafırlıklerde takarım ancak begenmene sevındım canımkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?