• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

KK NİCK BİRİKEN ALTIN BİRİKEN PARA
1 karalahana 1 ad 21,5
2 waterlily 13.60
3 hera 5 ad 13,95
4 deren1907 2 ad 51
5 puncshe 15,5
6 kaderim 1 ad 30
7 zehra1025 3 ad 16
8 yazmacakaralamaca 1 ad 43
9 angel_86 610
10 ciğdem83 2 ad 27
11 melisdeniz 2 ad 15
12 esra salih 443
13 juliettt 94
14
15
16
17
18
19
20

kızlar aranıza bir daha ki ay katılacağım bu ay bırakmayacağım ama yazarım yine siz listeye eklemeyin bugün 25 kuruşcuk attım

zehracım bilezik güzel cnm takıyorsan şık bişey. ben başkaları takınca beğeniyorum ama kendim takamıyorum :1:

kızlar atmaya basladım bi zarfın içine bugünlük 10 tl ekledim gerisi gelir umarımm ayda 1 yada 2 küçük altın yaptırırsakk iii olcak:)

KK NİCK BİRİKEN ALTIN BİRİKEN PARA
1 karalahana 1 ad 21,5
2 waterlily 13.60
3 hera 5 ad 13,95
4 deren1907 2 ad 51
5 puncshe 15,5
6 kaderim 1 ad 30
7 zehra1025 3 ad 16
8 yazmacakaralamaca 1 ad 43
9 angel_86 610
10 ciğdem83 2 ad 27
11 melisdeniz 2 ad 15
12 esra salih 443
13 juliettt 94
14 Eyylül 34
15
16
17
18
19
20

Bende listeye kendimi ekledim. Bana kalırsa bir kişi bakacağına bu işe kendimizi ekleye ekleye gidelim.sositososito

Son düzenleme:
Günaydınlarr, kk nın tutmlu,akıllı, işini bilen hanımlarıı:))
jüli hoşheldin canım, ne güzel ilk altın paran hazır bilem.
esracım bayağı biriktirmiş canım, sende 10 gramlık düz ray bileziklerden al istersen, onlarda işçilik yok..
meliscim bugünde benden tık yok, çocuklara okuldan zarf vermişler yardım için onlara koydum para, neyse yarın telafi ederim artık .

hoşbuldum canım a.s. inşallah yakında hazır sayılır ama ben hemen altın alamıcam sanırım yani öyle düşünüyorum.biraz biriksin bakalım zaten daha önceden eşimle kenara koydugumuz bi miktar para vardı yazın oradan bırkısmını harcadık maalesef onun yerıne koymayı dusunuyorum . sonrada hepsını bır altına dondurmeyı dusunuyorum bakalım allah nasıp ederse simdilik eksiğimi yerine bi koyayım bakıyım:))bu arada bugun ben 2 tl daha attım az önce ceketlerın falan ceplerını dıdıkledım aklinialirimsmile bozukluk vardır falan dıye bu kadarcık cıktı.ehh allah bereket versın dıyelım :Saruboceq: toplam:96 oldu bile yaa :)))

Son düzenleme:
hoşbuldum canım a.s. inşallah yakında hazır sayılır ama ben hemen altın alamıcam sanırım yani öyle düşünüyorum.biraz biriksin bakalım zaten daha önceden eşimle kenara koydugumuz bi miktar para vardı yazın oradan bırkısmını harcadık maalesef onun yerıne koymayı dusunuyorum . sonrada hepsını bır altına dondurmeyı dusunuyorum bakalım allah nasıp ederse simdilik eksiğimi yerine bi koyayım bakıyım:))bu arada bugun ben 2 tl daha attım az önce ceketlerın falan ceplerını dıdıkledım aklinialirimsmile bozukluk vardır falan dıye bu kadarcık cıktı.ehh allah bereket versın dıyelım :Saruboceq: toplam:96 oldu bile yaa :)))

Başarabileceksen neden olmasın juliet. Ama ben altın almazsam harcıyorum.:mymeka:
Geçen sene 2 ayda baya yüklü bir miktar biriktirmiştim.
Güya birikim yapıcam. Gittim hepsini kozmetiğe yatırdım geldim 10 dak. sürmedi. :1shok:Akıllandım, harcamamak için dolar falan yapıyorum. Allah bereket versin.:Saruboceq::nazar:

Başarabileceksen neden olmasın juliet. Ama ben altın almazsam harcıyorum.:mymeka:
Geçen sene 2 ayda baya yüklü bir miktar biriktirmiştim.
Güya birikim yapıcam. Gittim hepsini kozmetiğe yatırdım geldim 10 dak. sürmedi. :1shok:Akıllandım, harcamamak için dolar falan yapıyorum. Allah bereket versin.:Saruboceq::nazar:

Bende aynı durumdayım,
eğer altına çevirmezsem eriyor gidiyor param, o yüzden hemen altın alıyorum ben,
ama bu defa kumbaramı 1 ay açmıyacağım açar açmazda kuyumcuya giderim artıkım..

allahtan ki öyle bir sıkıntım yok yanı bırıktırdıgım parayı tutmam gerek dıosam tutuyorum ama işte bazen zaruri oluyor harcamak gerekıyo ozaman tabiiki mecburen harcıyorum..inşallah bu sefer harcamamaya gayret edıcem umarım mecbur edıcı bı durum olmazda yeterı mıktara ulasıp altına cevırırım.gercı sonucta altında mecbur kalınca harcanabılıyor ya neyse bakalım:))

Back