- 28 Haziran 2008
- 6.102
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
söyleme canım birikince güzel bir sürpriz yaparsın daha etkili olurmerhaba kızlar benıde eklermısınız lıstenıze aslında ben burayı okumadan karar vermıştım eşımden habersız çeyrek almaya:)tabı bende çenemı tutabılırsem dıye nıyetlıydım allahım çok şukur daha haberi yok demedım demıycem allahın ıznıyle yenı hamıleyım ben 1 aylık her ay bebışım ıçın bı çeyrek almayı duşundum 9 ay sonrada çıkarcam eşıme gostercemohaoldumsmile ınşallah nese uzun lafın kısası benım şımdılık 45 liram var ınşallah ustunude tamamlıycam.burayıda gordugume çok sevındırık oldum belkı daha çok ıştaha gelırım zaten ben para bırıktırmeye bayılırım:)
afferinn çok iyi yapmışın canımmBeni de alın listeye.hihoyyyt Geçen yıl bu yöntemle ayda 140 lira biriktirmiştim, gidip kozmetikte harcadım.kafamçokkarıştı Ne kadar mantıklı dimi. sempatiksalakcinnibu yıl feci birikimciyim. Altın almaya karar vermiştim. Bu da üstüne süper bir konu oldu. Hemen bugün başlıyorum.4.75 TL. allah bereket versin.:Saruboceq: Aslında kenara ufak bişeyler ayırmıştım ama tupperware ve gümüşçüye para vericem.:bbo: Bu da kalanı.
dün akşam anneme söyledim konuyu
yorumu 'aklın başına gelmiş' oldu.
inş devam edebilirim...
Günaydın kızlar topic süper.
Bende bozuklarımı biriktirirdim.Şimdi tekrar başlıyorum.
Benide yazın lütfen listeye:)
Şu an 7.50 liram var:))
Bu arada ben sürekli kaç lira diye her attığımı yazamam kızlar.
Sürekli atıp saymayı sevmiyorum,ara ara miktar yazarım.
Hadi bakalım güzel olacak inşallah:)
seni de ekleyeyim canımkızlar selam bende diğer topikte biriktirenlerdenim ama listeyle de iyi olacak sanırım şu iki ay küçük altın yapamam kumbirişe attığımla ama yazarım
mesela şu anda kumbirişte tahmini 95 liram vardı bugünde 20 attım kabul ederseniz yazın benide
vereliniortakbende varım bugün düşündüm bunu ve kenara attığım paraya baktım 55 tl var biriktirmek güzel ama altın düşünmemiştim:) hadi bakalım git gide paranın kıymetini bilir daha çok biriktiririz belki..hayırlısı olsun..
ekledim canım:dance:listeye ekleyebilir misiniz benide..kadınlar dayanışması..:)
ekledim canımmmrejim yapıyorum nasılsa. her gun dondurmaya verdiğim parayı ve cebimizdeki bozuklukları toplayıp ben de çeyrek altın akımına katılıcammmmm:) en azından dugunlere giderken hazırda altın bulunur:)) beni de listeye ekleyinn :) kaydirigubbakcemile5
ok canımm farketmez o zaman senni ekimde ekleyeyimgüzel bir başlık olmuş
bende varım
yanlız eğer müsade ederseniz bidaki aydan itibaren katılabilirim anca şuan yurtdışında olduğum için
dönünce bende kalan eurolarımı ve bulduğum liralari biriktirmeye başlıcam
hadi bakalım allah bereket versin
olsun canımmeğr kabul ederseniz bende varım
her ay o kadar biriktiremem ama 2 ayda bir çeyrek alabilirim diye düşünüyorum
:lepi:5 tl attım bugun
:lepi:selam bugün 10 tl atıorummmm boshayallersmile
Vay burası süpermiş:)
Öğrenci halimle bende varım,her ay bi tane alamam gibi ama gene de bi deneyelim bakalımhihoyyyt
ekledim canım seni deeCüzdandaki bozuklukları boşalttım bile 3,50 kr :hulya:
benden bugün 5 tl daha yerimseniben inşallah ipin ucunu koparmayız sonuna kadar devam ederiz. ohaoldumsmile buranın olması bana gayret veriyo. diğer türlü ben asla para biriktiremem mafoldumben
selammm
bi iki gündür oraya buraya koşturmaktan tüm bozuklar yol parasına gitti bugün kala kala 4 tl kalıd elimden hemmeeennn kumbarama 9+4 = oldum ben
Konu çok güzel katrem teşekkür ediyorum öncelikle bize öncü olduğun için opuyorumnanaktan
böyle birlik olunca insan gaza geliyor :lepi:
biz de eşimle her ay çeyrek alanlardanız..
bozuk paralarımı başka bir topikteki arkadaşlarla kumbiriğime atıyordum kaydirigubbakcemile2
çeyrek alacak kadar olmuyor bir ayda..
her ay alanlarda kabul ediliyorsa bende listeye eklenmek istiyorum yerimseniben