Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

dün akşam anneme söyledim konuyu

yorumu 'aklın başına gelmiş' oldu.

inş devam edebilirim...

Bu arada ben sürekli kaç lira diye her attığımı yazamam kızlar.
Sürekli atıp saymayı sevmiyorum,ara ara miktar yazarım.
Hadi bakalım güzel olacak inşallah:)

kızlar selam bende diğer topikte biriktirenlerdenim ama listeyle de iyi olacak sanırım şu iki ay küçük altın yapamam kumbirişe attığımla ama yazarım
mesela şu anda kumbirişte tahmini 95 liram vardı bugünde 20 attım kabul ederseniz yazın benide

vereliniortakbende varım bugün düşündüm bunu ve kenara attığım paraya baktım 55 tl var biriktirmek güzel ama altın düşünmemiştim:) hadi bakalım git gide paranın kıymetini bilir daha çok biriktiririz belki..hayırlısı olsun..

rejim yapıyorum nasılsa. her gun dondurmaya verdiğim parayı ve cebimizdeki bozuklukları toplayıp ben de çeyrek altın akımına katılıcammmmm:) en azından dugunlere giderken hazırda altın bulunur:)) beni de listeye ekleyinn :) kaydirigubbakcemile5

güzel bir başlık olmuş
bende varım
yanlız eğer müsade ederseniz bidaki aydan itibaren katılabilirim anca şuan yurtdışında olduğum için
dönünce bende kalan eurolarımı ve bulduğum liralari biriktirmeye başlıcam
hadi bakalım allah bereket versin

eğr kabul ederseniz bende varım
her ay o kadar biriktiremem ama 2 ayda bir çeyrek alabilirim diye düşünüyorum

Vay burası süpermiş:)
Öğrenci halimle bende varım,her ay bi tane alamam gibi ama gene de bi deneyelim bakalımhihoyyyt

benden bugün 5 tl daha yerimseniben inşallah ipin ucunu koparmayız sonuna kadar devam ederiz. ohaoldumsmile buranın olması bana gayret veriyo. diğer türlü ben asla para biriktiremem mafoldumben

selammm

bi iki gündür oraya buraya koşturmaktan tüm bozuklar yol parasına gitti bugün kala kala 4 tl kalıd elimden hemmeeennn kumbarama 9+4 = oldum ben

Konu çok güzel katrem teşekkür ediyorum öncelikle bize öncü olduğun için opuyorumnanaktan

böyle birlik olunca insan gaza geliyor :lepi:

biz de eşimle her ay çeyrek alanlardanız..

bozuk paralarımı başka bir topikteki arkadaşlarla kumbiriğime atıyordum kaydirigubbakcemile2

çeyrek alacak kadar olmuyor bir ayda..

her ay alanlarda kabul ediliyorsa bende listeye eklenmek istiyorum yerimseniben

merhaba kızlar benıde eklermısınız lıstenıze aslında ben burayı okumadan karar vermıştım eşımden habersız çeyrek almaya:)tabı bende çenemı tutabılırsem dıye nıyetlıydım allahım çok şukur daha haberi yok demedım demıycem allahın ıznıyle yenı hamıleyım ben 1 aylık her ay bebışım ıçın bı çeyrek almayı duşundum 9 ay sonrada çıkarcam eşıme gostercemohaoldumsmile ınşallah nese uzun lafın kısası benım şımdılık 45 liram var ınşallah ustunude tamamlıycam.burayıda gordugume çok sevındırık oldum belkı daha çok ıştaha gelırım zaten ben para bırıktırmeye bayılırım:)
söyleme canım birikince güzel bir sürpriz yaparsın daha etkili olur
1 seferlik çenemizi tutalım kaydirigubbakcemile5
bebeğin de hayırlı uğurlu olsun inşallah seni de ekledim
Beni de alın listeye.hihoyyyt Geçen yıl bu yöntemle ayda 140 lira biriktirmiştim, gidip kozmetikte harcadım.kafamçokkarıştı Ne kadar mantıklı dimi. sempatiksalakcinnibu yıl feci birikimciyim. Altın almaya karar vermiştim. Bu da üstüne süper bir konu oldu. Hemen bugün başlıyorum.4.75 TL. allah bereket versin.:Saruboceq: Aslında kenara ufak bişeyler ayırmıştım ama tupperware ve gümüşçüye para vericem.:bbo: Bu da kalanı.
afferinn çok iyi yapmışın canımm
ama olsun kozmetik de lazım de mi olumunekankayizsmile
ekledim seni dee
dün akşam anneme söyledim konuyu

yorumu 'aklın başına gelmiş' oldu.

inş devam edebilirim...

devam edelim Allah yüzümüzü kara çıkarmasın:lepi:

Günaydın kızlar topic süper.
Bende bozuklarımı biriktirirdim.Şimdi tekrar başlıyorum.
Benide yazın lütfen listeye:)
Şu an 7.50 liram var:))

Bu arada ben sürekli kaç lira diye her attığımı yazamam kızlar.
Sürekli atıp saymayı sevmiyorum,ara ara miktar yazarım.
Hadi bakalım güzel olacak inşallah:)

selam canım teşekkürlerr
seni de ekledimmmm
kızlar selam bende diğer topikte biriktirenlerdenim ama listeyle de iyi olacak sanırım şu iki ay küçük altın yapamam kumbirişe attığımla ama yazarım
mesela şu anda kumbirişte tahmini 95 liram vardı bugünde 20 attım kabul ederseniz yazın benide
seni de ekleyeyim canım
ama senin şöyle olacak o zaman
110 TL yapmş olduğun için 1 çeyrek almışsın gibi yazarım
elinde kalan birikmiş öbür aya devreden 5 TL olmuş olur
anlatabildimm mi anlamadım bilmiyorumkismilelisteden daha iyi anlaşılır
110 TL de bakiye sıfırlanır 1 çeyrek almışsın gibi olurkalanı öbür ayın çeyreği için birikmeye başlar
vereliniortakbende varım bugün düşündüm bunu ve kenara attığım paraya baktım 55 tl var biriktirmek güzel ama altın düşünmemiştim:) hadi bakalım git gide paranın kıymetini bilir daha çok biriktiririz belki..hayırlısı olsun..

:dance:listeye ekleyebilir misiniz benide..kadınlar dayanışması..:)
ekledim canım
hadi hayırlısı bakalımmm
rejim yapıyorum nasılsa. her gun dondurmaya verdiğim parayı ve cebimizdeki bozuklukları toplayıp ben de çeyrek altın akımına katılıcammmmm:) en azından dugunlere giderken hazırda altın bulunur:)) beni de listeye ekleyinn :) kaydirigubbakcemile5
ekledim canımmm
ben bilezik yapıcam altıncıkları
hişşşşt birbirini sevenler düğünleri saneye yapın yaaaaaa -tatlicadiarzu-
güzel bir başlık olmuş
bende varım
yanlız eğer müsade ederseniz bidaki aydan itibaren katılabilirim anca şuan yurtdışında olduğum için
dönünce bende kalan eurolarımı ve bulduğum liralari biriktirmeye başlıcam
hadi bakalım allah bereket versin
ok canımm farketmez o zaman senni ekimde ekleyeyim
gelsin eurocuklarrr
eğr kabul ederseniz bende varım
her ay o kadar biriktiremem ama 2 ayda bir çeyrek alabilirim diye düşünüyorum
olsun canımm
ekledim seni deee

5 tl attım bugun
:lepi:
selam bugün 10 tl atıorummmm boshayallersmile
:lepi:

Vay burası süpermiş:)
Öğrenci halimle bende varım,her ay bi tane alamam gibi ama gene de bi deneyelim bakalımhihoyyyt

Cüzdandaki bozuklukları boşalttım bile 3,50 kr :hulya:
ekledim canım seni dee
dene bakalımmm olmazsa 2 ayda 1 çeyrek yaparsınn
benden bugün 5 tl daha yerimseniben inşallah ipin ucunu koparmayız sonuna kadar devam ederiz. ohaoldumsmile buranın olması bana gayret veriyo. diğer türlü ben asla para biriktiremem mafoldumben

selammm

bi iki gündür oraya buraya koşturmaktan tüm bozuklar yol parasına gitti bugün kala kala 4 tl kalıd elimden hemmeeennn kumbarama 9+4 = oldum ben

selammm canım:lepi:

Konu çok güzel katrem teşekkür ediyorum öncelikle bize öncü olduğun için opuyorumnanaktan

böyle birlik olunca insan gaza geliyor :lepi:

biz de eşimle her ay çeyrek alanlardanız..

bozuk paralarımı başka bir topikteki arkadaşlarla kumbiriğime atıyordum kaydirigubbakcemile2

çeyrek alacak kadar olmuyor bir ayda..

her ay alanlarda kabul ediliyorsa bende listeye eklenmek istiyorum yerimseniben

canımm seni de ekliyorum
şöyle yapabilirsin imkanın varsa
sen biriktirirsin ay sonunda ne kadar eksik kaldıysa üzerini tamamlayıp çeyrek alırsın
hem böylece ay içinde daha çok biriktirmeye çalışırsın ama imkanın yoksa da zorlanma canım eşinle aldığın çeyreği yazarız

kızlar hepinize merhaba. beni de ekleyin :) ben de varım. 10 lira atarak hemen şimdi baslıyorum. ama ben kocama soylerim, ay sonunda eksik kalırsa ekler ustune getirir cegregi :))

X