Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?
- Konu Sahibi katrem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?çil çil altınlar görüyorummm
ay ay ben de varım çok sevdim bu konuyu
zaten yine sitede para biriktirme üç beş kumbaraya atma konusu vardı başlamıştım
ama onları ne yapacağımı bilmiyodum bu iyi oldu
gider çeyrek alırım :lepi:
beni de alın beni de
benden 44 lira buyrunnnnnnnnn
ekledim canum hadi hayırlı olsun...
baya az kaldı -tatlicadiarzu-17 tl olmus ,eh az kalmıs zemuszemus
ay sonuna kadar yaklaşık 6 lira gerekiyor canımm kaydirigubbakcemile5
ben hergün yazıcam zatenher gun yazalım kac lira attıgımızı da her gun atmak zorunda kalalım 1 tl bıle olsa:)) benım zaten kumbaram var ama ayrı bır kutuda bırıktırıcem.. yasasın sımdıden heyecanlandım. aklınızla bın yasayın :)))
siz yazınca da güncellerim canım
inşallahhh bol bol altıncıklarımız olur
selam ..
beni de yazın o listeye gıı :)
hiç para biriktirmedim bi deneyeyim bakalım :)
bu arada ay sonunda mı alıyoruz çeyreği :)
ortadaki bozuklukları topladım .6.75 çıktı. lişsteye ekle lütfen ...
evet canım çeyreği ay sonunda alacağız nasipse yani ben alıcam biriktirememiş dahi olsam üstüne para eklicem
ekledim canım bu arada hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
dene bakalım canım olmazsa da para biriktirmiş olursunnıyı fıkır kızlar ama ben su anda calışmıyorum tek eşimin maasıyla ayda 1 tane alırmıyım bılmıyorum ama kanul edersenız denemek istıyorum bende bugun 3.75 kurus var...
aaa bu topiği yeni gördüm süper....
çok sağol canımmmbeende varımmm yarından başlıcammm hemde listeye yqz cnm:lepi:
ekledimmm seni de hoşgeldin
İyi akşamlar hanımlar;
Katrem ne kadar faydalı bir topik oluşturdun,çok teşekkürler....
Bebeğini güle güle büyüt...Tüm anne ve babalar evlatlarından hayırlar görsünler inşallah...
Aranızda emekli bir ablanıza (ya da teyzenize) yer varsa bende aranıza katılmak isterim....
Eğer kabul edilirsem 29.00 TL bozukluğumu hemen kumbaraya atıyorum...
Sevgiler...
teşekkür ederim amiiinn..
tabii ki de var ablacım ekledim seni dee...
hoşgeldiinnnn canımm ekledim seni deeeselam bende varımmm a.s.
20 tl ile açılışı yapıyorum hihoyyyt
güncelledim canım cidden bakim bu ne zenginlikkk sırnaşık şeyKatremcim bana bugün 2.50 TL. Bugün çok zenginim.:roflol: Bugün ödemem var çünkü.sositososito
inşallah bence de daha çok çıkardün akşam 2,60 tl attım kumbarama
ramazan bitti ya bundan sonra daha çok bozuk para çıkar büyük ihtimalle
olsun canım 1 ay önce başlasaydıkooooooooooooooo
çeyrek deryasına dönecek ay sonu topik valla.
biraz pahalı altın şu anda ama olsun birikim birikimdir...
çeyrek 95 liraydı kar etmiştik bilmiyorumkismile
neyse hayırlısı bakalım önümüzdeki ay ne kadar olacak
eklendiiiBenden de 2.50 kuruş ekle lütfen canım:)
çil çil altınlar görüyorummm
ben deeee
|KK NİCK|BİRİKEN PARA|KALAN PARA |
1|Katrem| 24.55| 85.45| 0
2|kulübün sultanı|10.00|100.00| 0
3|ThirtyFouR| 40.00|70.00| 0
4|cigdem_k |13.00|97.00|0
5|gulsen058|15.00|95.00|0
6|BarbieveKen|10.00|100.00|0
7|Sumak|17.00|93.00|0
8|YeniHayat|-|110.00|0
9|karalahana|-|110.00|0
10|nurun|30.00|80.00|0
11|bayanseyma |10.00|100.00|0
12|ege_sny |13.10|96.90|0
13|elifcino |19.50|90.50|0
14|claramavi |-|110.00|0
15| aok1986 |10.65|99.35|0
16|aydasu |-|110.00|0
17|zehra1025 |45.00|65.00|0
18| Eyylül|7.25|102.75|0
19|Saruboceq |10.00|100.00|0
20| wbluebluew|5.00|105.00|1
21|cemrece|55.00|55.00|0
22|eslaaa |-|110.00|0
23|Ece |2.60|107.40|0
24|Lipgloss |3.50|106.50|0
25|BaSiYaZMaLiKiZ |-|110.00|0
26|CiLeKLi...|10.00|100.00|0
27|Maip |44.00|66.00|0
28| perininkizi|6.75|103.25|0
28|melisdeniz |-|110.00|0
30|BEYZUS |29.00|81.00|0
31|Hera|20.00|90.00|0
32| |-|110.00|0
33| |-|110.00|0
34| |-|110.00|0
35| |-|110.00|0
ben geldim katrem lsteye ekeldigign için çok saoll.cnmm
benimde buğün ilk kumarya atcam para 7.2tl:)hadi bismillahhhh
benimde buğün ilk kumarya atcam para 7.2tl:)hadi bismillahhhh
kız melis burada mı sen sıraya gır bakayım kaydirigubbakcemile3
hehehe gene ben:))..girdimm kızz bakkaydirigubbakcemile3
ayy çok heyecanlandım :) hoşbuldum katrem
inşallah altın düşer kızlar ya 110 tlyi denkleştirmek zor olabilirde olmayabilirde denemek lazım :))çenemi tutamadım söledim kocişe oda kumbaran benden olsun dedi kumbara alcak çok sevindi para biriktirdiğime ay sonu biriktiremezsem tamamlatırım artık üstüne :))
ben burayı yeni gördüm diger taraftan kızlar burayamı kaçtınız bakem bana niye haber etmiyorsunuz:)
gel gel hoşgeldin.
kaçmadık ama kumbaraları bırakmak yok.
her ay mutlaka bir çeyrek atmak için girdim bende konuya.
böyle birlik olunca gaza geliyor insan...
ne güzel bir paylaşım olmuş ya
bende kendi çapımda biriktiriorum günlere falan giriorum ama hiçde altın alabilmiş değilim
geçen ay kenara 100 lira koymuştum buay kardeşime lazım oldu ona verdim buay günümden 500 lira gelicek onunlada bileklik alıcam kendime aylığı alıncada koyarım bişiler siz günlük kumbara gibi biriktiriosunuz snaırım oda iimiş benide alın aranızaaa
bende kendi çapımda biriktiriorum günlere falan giriorum ama hiçde altın alabilmiş değilim
geçen ay kenara 100 lira koymuştum buay kardeşime lazım oldu ona verdim buay günümden 500 lira gelicek onunlada bileklik alıcam kendime aylığı alıncada koyarım bişiler siz günlük kumbara gibi biriktiriosunuz snaırım oda iimiş benide alın aranızaaa
Katrem teşekkürler canım;listeye almışsın......Şeniz
Çok yararlı oldu bu....Yardımlaşma ve destekle iyi para biriktiririz inşallah....
Katılan arkadaşlarıma nacizane bir söyleyeceğim var..Ben 26 yıl çalıştım;biriktirdiğimde oldu hiç biriktiremediğimde.Arabadır,evdir,eşyadır derken özel canım için biriktirip harcayamadım.Nankörlük olmasın her isteğim oldu şükürler olsun ama bu tarz biriktirmek çok zevkli..Sonuç olarak güzeller para biriktirmeyi sakın ola ki yarınlara bırakmayın...O yarınlar birden geliyor nasıl geçmiş zaman anlamıyorsun bile.Bu yüzden elinize geçeni biriktirin lütfen.
Çok yararlı oldu bu....Yardımlaşma ve destekle iyi para biriktiririz inşallah....
Katılan arkadaşlarıma nacizane bir söyleyeceğim var..Ben 26 yıl çalıştım;biriktirdiğimde oldu hiç biriktiremediğimde.Arabadır,evdir,eşyadır derken özel canım için biriktirip harcayamadım.Nankörlük olmasın her isteğim oldu şükürler olsun ama bu tarz biriktirmek çok zevkli..Sonuç olarak güzeller para biriktirmeyi sakın ola ki yarınlara bırakmayın...O yarınlar birden geliyor nasıl geçmiş zaman anlamıyorsun bile.Bu yüzden elinize geçeni biriktirin lütfen.
Katrem teşekkürler canım;listeye almışsın......Şeniz
:lepi::lepi:
Benide ekle canım şimdilik 0 var elimde:):sm_confused:
oda güzel :) ama önemli olan niyet:roflol: