Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok zevkli bu site ya hayattan herşey var:)
maşallah canım ne güzelben zaten alıyorum her ay kızlar tavsiye ediyorum, o kadar çok işe yarıyorki. mesela geçen yıl biz avukata 800 lira vermek zorunda kaldık benimçeyreklerle ödedik, bu sene ben gözüme lazer oldum onu çeyreklerle ödedik, birde katlamalı perde ve stor aldım :hulya:
şimdide bebişim olursa ona bebek odası istiyorum bunlarıda onun için biriktiriyorym. almazsam harcanıp gidiyor bende maaşımla hemen alıyorum.
ama benide ekleyin listeye bende hergün bozukluklarımı atayım, belki ikiye çıkarırım aylık.
ben 40 Lira biriktirmisim :))
gaza geldim ben çok fena,
bu iş gerçekten güzel oldu sağolasın katrem...ben dayanamadım sürpriz yapcaktım ama beceremedim ( hemen yetiştirdim eşime...bende yardımcı olayım dedi ama cık...benim kumbaram yerini ve miktarını söylemedim...bir süre sonra unutur zaten bir miktar biriktireyim sonunda altınları çıkarıp göstercem...yine sürpriz sayılır aslında..:))
sen de aynı benim gibisin
ben de hemen yetiştiririm
annem oğlum için 50 TL vermişti anneme dedim ki bunu cüzdanımda saklayayım lazım olur eşime sölemicem dedim
eşim işten geldi dedim ki bak ananesiyle dedesi oğlumuza harçlık vermiş :mymeka:
hemen yetiştirdim yetiştirmekle kalmadım gittim parayı kuaförde bir güzel harcadım
cebimde kuruş olsun harcamadan eve gelmem hiç para biriktirmedim şimdiye kadar
bu sefer kendime çok fena söz verdim eşime söylemicem ve biriktiricem ben de gaza geldim kaydirigubbakcemile5
cüzdanımdaki para batıyor sanki "beni harca beni harca" diye bağırıyor...bende hayatım boyunca para birikitremedim ama kararlıyım bu kez yapacağım...hep birlikte birbirimizi heveslendirirsek gerisi gelir gibi...keyfine varırsak devam eder sanırım...
:)) bende bu gün bir miktar daha atabilirdim ama bugün hiç gerek yokken kuaföre gittim bende yola giderken saçımı fönlettim ne gerek varsa ....şimdi ne gerek vardı diyorum..
katrem hayırlı olsun canım topikin...
ben zaten nasıl istiyorsanız öyle biriktirin konusunda arkadaşlarla kumbarda bozuklukları biriktiriyorum.
ama bu konuyu görünce altın alacağınız için de bana çok mantıklı geldi.
ben her ay aylığımdan bir çeyrek alıp aranıza katılsam olmaz mı?
benide eklermisin listeye gayret olur banada hiç biriktirmedim para ben. 20 tl var yanımda onu koyup başlıyorum biriktirmeye. kumbaramda yok benim ya çok özeniyorum kumbaraya para atıp briktirmeye :) nerede satılır bu kumbaralar biliyormusunuz?
kumbaramda 8 tl var..cüzdanımda kı bırıktırdıgım bozuk paraları aktardım kumbarama :)
benide ekle listeye katremcim :lepi:
hemen başlıyorum bende inşlhh biriktirebilirim altında baya pahalandı yaaa keşke 70 80 lerde olduğu dönemlerde olsa mirmirmirmir
neyse inşlhhh biriktiririm