Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?
- Konu Sahibi katrem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hanımlar süpersiniz yaaa...ne güzel ne kadar çok birikim yapmıssınız çeyreği geçtim cumhuriyeti nasıl biriktirdiniz altın bu kadar pahalıyken helal olsun size...bende baslıycam ama para kalmıyo bidaki aya kadar tam geliyo hiç artmıyo yaaaben çalışmıyorum bi tek eşim çalışıyo 1buçuk yasındada oğlum var...aslında biyerden biriktirmeye bi kumbara alıp baslamk istiyorum hemde çoookkk ama kalmıyo yaaa benmi biriktiremiyorum yoksa hayatmı pahalı anlamdım
hanımlar süpersiniz yaaa...ne güzel ne kadar çok birikim yapmıssınız çeyreği geçtim cumhuriyeti nasıl biriktirdiniz altın bu kadar pahalıyken helal olsun size...bende baslıycam ama para kalmıyo bidaki aya kadar tam geliyo hiç artmıyo yaaaben çalışmıyorum bi tek eşim çalışıyo 1buçuk yasındada oğlum var...aslında biyerden biriktirmeye bi kumbara alıp baslamk istiyorum hemde çoookkk ama kalmıyo yaaa benmi biriktiremiyorum yoksa hayatmı pahalı anlamdım
bence nereye ne harcama yapıyosan aylık olarak yaz zaten orda gereksiz yere ne harcama yaptığını görüp kısarsın o paralarıda kenara atarsın
farmasi günaydın canım, oğluşların kumbaralarını açtım tam 209. 5 tl. çıktı.... :) benim bildirimime 1 çeyrek yazabilirsin. bir çeyrek alıp kalanını harcayacağım ve ekim ayına sıfırdan başlayacağım :)
mesaj sayım 100 e ulaşmadığı için özel mesaj gönderemiyormuşum da bildirimi o nedenle genelden yaptım :)
mesaj sayım 100 e ulaşmadığı için özel mesaj gönderemiyormuşum da bildirimi o nedenle genelden yaptım :)
bence nereye ne harcama yapıyosan aylık olarak yaz zaten orda gereksiz yere ne harcama yaptığını görüp kısarsın o paralarıda kenara atarsın
evet cnm onu deniycem bakalım insallah bende biriktirebilirim
tam üstüne bastın canımarkadaşlar ben bu topikten şu dersi çıkardım: birçoğumuz hayatımızın çoğu döneminde paramızı bir yere veriyoruz. ev, araba, nişan, düğün, çocukların masrafı falan derken, hiç bitmiyor bu. önemli olan bunlar varken de bi yandan birikim yapabilmek. iyiki görmüşüm bu topiği
yaşadığımız sürece hep birşeyler istiyor olacağız ihtiyaçlar asla bitmeyecek
bizim çabamız herşeye rağmen 1 tl 5 tl demeden kenara bir miktar atabilmek
hoşgeldin aramıza
hoşgeldin canımben de burayı yeni gördüm ben de aranıza katılayım ne güzel birikimler yapmışsınız bu tablo 1 ayda yaptığınız birikim mi önümüzdeki ay ben de katılayım o listeyi ne kadar koyabileceğim bakalım kenara
bu tablo aylardır yptığımız birikimler
her ay tablo yenileniyor ve eski miktara yeni ay da artırrdıklarımız ekleniyor
mutlaka ay içinde öylesine aldığın ıvır zıvırlar vardır canımhanımlar süpersiniz yaaa...ne güzel ne kadar çok birikim yapmıssınız çeyreği geçtim cumhuriyeti nasıl biriktirdiniz altın bu kadar pahalıyken helal olsun size...bende baslıycam ama para kalmıyo bidaki aya kadar tam geliyo hiç artmıyo yaaaben çalışmıyorum bi tek eşim çalışıyo 1buçuk yasındada oğlum var...aslında biyerden biriktirmeye bi kumbara alıp baslamk istiyorum hemde çoookkk ama kalmıyo yaaa benmi biriktiremiyorum yoksa hayatmı pahalı anlamdım
gereği olmadığı halde gözün kaldı diye aldığın :)tüm kadınlar gibi..
onları çıkarıver ihtiyaçlardan bak nasıl birikiyor inş
ben bildirim yapmayı unuttum:78:
dünde giremedim pc bozuktu.
esasen kaç gr altınım vardı onuda unuttum...:82:
havan batsın :)
Son düzenleme:
farmasi günaydın canım, oğluşların kumbaralarını açtım tam 209. 5 tl. çıktı.... :) benim bildirimime 1 çeyrek yazabilirsin. bir çeyrek alıp kalanını harcayacağım ve ekim ayına sıfırdan başlayacağım :)
kalan 50 tl. ye kıyamadım üstüne ekleyip bir çeyrek daha aldım...ilk aydan hevesim kırılmasın diye :)) sabah eski çeyreği 160 tl. den aldım öğleden sonra 159 tl. den altın düşüşte...
yani farmasi bu ay birikimime 2 çeyrek yazabilirsin... önümüzdeki ay Allah kerim :)
havan batsın :)
kız yok hani ara ara alım yaptım ya o yüzden karıştırmılşım o an ,birde şifremi müşteri noyu falan ezbere bilmiyorum üşendim bakmaya...
:76:
- 17 Ocak 2010
- 1.006
- 744
- 323
kızlar altın ne alemde biliyormusunuz..
yarın alayım diyorum ama, iş yerinden arkadaşlar p.tesi salı günü düşer dediler..Kafam karıştı sizin fikriniz nedir..
bu arada yeni bir konu açtım ne kadar paryla geçinip ne kadar artıryorsunuz.. Bu konuda iyice gaza geldim ben ya.. Allah bol berektli birikimli günler versin hepimize
l]
yarın alayım diyorum ama, iş yerinden arkadaşlar p.tesi salı günü düşer dediler..Kafam karıştı sizin fikriniz nedir..
bu arada yeni bir konu açtım ne kadar paryla geçinip ne kadar artıryorsunuz.. Bu konuda iyice gaza geldim ben ya.. Allah bol berektli birikimli günler versin hepimize
l]
Son düzenleme:
l]
ben de almak istiyorum ama hafta başı nasıl olur merak ediyorum
konuya hemen damlayayım ben
l]
canım bankanın sitesinden baktım şimdi dün gece gramı 98 di şimdi gramı 100.6700
ben de almak istiyorum ama hafta başı nasıl olur merak ediyorum
konuya hemen damlayayım ben
damla tabi cnaım beklerim.. böyle paylaşımlar insanı motive ediyor..
bu arada linkimide atayım
http://www.kadinlarkulubu.com/ekonomi-finans-borsa/473871-aylik-gelir-gider-artirim.html