• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ben de burayı yeni gördüm ben de aranıza katılayım ne güzel birikimler yapmışsınız bu tablo 1 ayda yaptığınız birikim mi önümüzdeki ay ben de katılayım o listeyi ne kadar koyabileceğim bakalım kenara
:kkk::kkk::kkk:

hanımlar süpersiniz yaaa...ne güzel ne kadar çok birikim yapmıssınız çeyreği geçtim cumhuriyeti nasıl biriktirdiniz altın bu kadar pahalıyken helal olsun size...bende baslıycam ama para kalmıyo bidaki aya kadar tam geliyo hiç artmıyo yaaa:59:ben çalışmıyorum bi tek eşim çalışıyo 1buçuk yasındada oğlum var...aslında biyerden biriktirmeye bi kumbara alıp baslamk istiyorum hemde çoookkk ama kalmıyo yaaa benmi biriktiremiyorum yoksa hayatmı pahalı anlamdım:59:

farmasi ellerine sağlık liste çok güzel olmuş..

herkese daha daha bol kazançlar ve birimkimler inşallah daha çokları olur listemizde hem isimler hem rakamlar çoğalır :)):66:

hanımlar süpersiniz yaaa...ne güzel ne kadar çok birikim yapmıssınız çeyreği geçtim cumhuriyeti nasıl biriktirdiniz altın bu kadar pahalıyken helal olsun size...bende baslıycam ama para kalmıyo bidaki aya kadar tam geliyo hiç artmıyo yaaa:59:ben çalışmıyorum bi tek eşim çalışıyo 1buçuk yasındada oğlum var...aslında biyerden biriktirmeye bi kumbara alıp baslamk istiyorum hemde çoookkk ama kalmıyo yaaa benmi biriktiremiyorum yoksa hayatmı pahalı anlamdım:59:

bence nereye ne harcama yapıyosan aylık olarak yaz zaten orda gereksiz yere ne harcama yaptığını görüp kısarsın o paralarıda kenara atarsın

farmasi günaydın canım, oğluşların kumbaralarını açtım tam 209. 5 tl. çıktı.... :) benim bildirimime 1 çeyrek yazabilirsin. bir çeyrek alıp kalanını harcayacağım ve ekim ayına sıfırdan başlayacağım :)

mesaj sayım 100 e ulaşmadığı için özel mesaj gönderemiyormuşum da bildirimi o nedenle genelden yaptım :)

kızlar merhaba topik çok sessiz kalmış birbirimizi teşvik etmeye paylaşımlara devam edelim...

farmasi tşkler okullar açıldı o yoğunlukta bile listeyi düzenlemişsinn..

ben bildirim yapmayı unuttum:78:
dünde giremedim pc bozuktu.
esasen kaç gr altınım vardı onuda unuttum...:82:

arkadaşlar ben bu topikten şu dersi çıkardım: birçoğumuz hayatımızın çoğu döneminde paramızı bir yere veriyoruz. ev, araba, nişan, düğün, çocukların masrafı falan derken, hiç bitmiyor bu. önemli olan bunlar varken de bi yandan birikim yapabilmek. iyiki görmüşüm bu topiği :3:
tam üstüne bastın canım
yaşadığımız sürece hep birşeyler istiyor olacağız ihtiyaçlar asla bitmeyecek
bizim çabamız herşeye rağmen 1 tl 5 tl demeden kenara bir miktar atabilmek
hoşgeldin aramıza:34:

ben de burayı yeni gördüm ben de aranıza katılayım ne güzel birikimler yapmışsınız bu tablo 1 ayda yaptığınız birikim mi önümüzdeki ay ben de katılayım o listeyi ne kadar koyabileceğim bakalım kenara
:kkk::kkk::kkk:
hoşgeldin canım
bu tablo aylardır yptığımız birikimler
her ay tablo yenileniyor ve eski miktara yeni ay da artırrdıklarımız ekleniyor

mutlaka ay içinde öylesine aldığın ıvır zıvırlar vardır canım
gereği olmadığı halde gözün kaldı diye aldığın :)tüm kadınlar gibi..
onları çıkarıver ihtiyaçlardan bak nasıl birikiyor inş
ben bildirim yapmayı unuttum:78:
dünde giremedim pc bozuktu.
esasen kaç gr altınım vardı onuda unuttum...:82:

havan batsın :)

Son düzenleme:
farmasi günaydın canım, oğluşların kumbaralarını açtım tam 209. 5 tl. çıktı.... :) benim bildirimime 1 çeyrek yazabilirsin. bir çeyrek alıp kalanını harcayacağım ve ekim ayına sıfırdan başlayacağım :)

mesaj sayım 100 e ulaşmadığı için özel mesaj gönderemiyormuşum da bildirimi o nedenle genelden yaptım :)

kalan 50 tl. ye kıyamadım üstüne ekleyip bir çeyrek daha aldım...ilk aydan hevesim kırılmasın diye :)) sabah eski çeyreği 160 tl. den aldım öğleden sonra 159 tl. den altın düşüşte...

yani farmasi bu ay birikimime 2 çeyrek yazabilirsin... önümüzdeki ay Allah kerim :)

hoşgeldin canım
bu tablo aylardır yptığımız birikimler
her ay tablo yenileniyor ve eski miktara yeni ay da artırrdıklarımız ekleniyor

hoşbulduk canım

evett kızlar beklenen sorunun cevabını bank asya verdi :9:

altınhesabımızın yanında açtıkları cari hesabımızdan 2011 temmuz-eylül ayı kesintisi olarak 10 tl kesilmiş hesaptan :57:

Son düzenleme:
kızlar altın ne alemde biliyormusunuz..
yarın alayım diyorum ama, iş yerinden arkadaşlar p.tesi salı günü düşer dediler..Kafam karıştı sizin fikriniz nedir..
bu arada yeni bir konu açtım ne kadar paryla geçinip ne kadar artıryorsunuz.. Bu konuda iyice gaza geldim ben ya.. Allah bol berektli birikimli günler versin hepimize
l]

Son düzenleme:
yarın alayım diyorum ama, iş yerinden arkadaşlar p.tesi salı günü düşer dediler..Kafam karıştı sizin fikriniz nedir..
bu arada yeni bir konu açtım ne kadar paryla geçinip ne kadar artıryorsunuz.. Bu konuda iyice gaza geldim ben ya.. Allah bol berektli birikimli günler versin hepimize
l]

ben de almak istiyorum ama hafta başı nasıl olur merak ediyorum

konuya hemen damlayayım ben :60:

l]

canım bankanın sitesinden baktım şimdi dün gece gramı 98 di şimdi gramı 100.6700

Back