Fiyatı: 2248 TL javascript:fnc_TavsiyeEt('265')javascript:fnc_UrunBilgisiIste('265')
5biryerde ataymış budaa maşalah yaa
bende bayıldımda paraısda baydı amaa:roflol:hee bizimki daha 2:)-tatlicadiarzu-melisdeniz ben bayıldım o 5i bir yerde ataya 22.5 tane çeyrek altın parasıkaydirigubbakcemile3
melisdeniz ben bayıldım o 5i bir yerde ataya 22.5 tane çeyrek altın parasıkaydirigubbakcemile3
aminn çigdemcim yaa olurmuu olurrr bu azimle çok dirii demiiay nasıl diri duruyor öyle,
inşallah hepimizin olur kenarda 5 i bir yerdesi
bide bilezikk fiyatalrına modlerine bakım biiii...iyi bişe olursa paylaşacam
şimdi inceliyomm çigdemm hasırlar çok pahalıı:sinifsinif:bak bak insan gördükçe gaza geliyor
şimdi inceliyomm çigdemm hasırlar çok pahalıı:sinifsinif:
fiyatlar aşagıdaa işte canımm..onlarıı alamayızdaa belkim ince burma.vereliniortakay hasırlara bakma boşa gülüm biz şimdilik şöle ince bileziklere bakalım,
daha yeni başladık altınlar biriksin ozamn hasırlarada bakarız, trabzon burmasında:icecream:
oo kim vredii:)bakım kociştenmi aldınn.şimdide 3,25 atıım akşam parası:)
fiyatlar aşagıdaa işte canımm..onlarıı alamayızdaa belkim ince burma.vereliniortak
napımm biraz hepmize azim gelsin biriktirmeye..kaydirigubbakcemile3çok güzeller:lepi:
oo kim vredii:)bakım kociştenmi aldınn.
tabiki kocişbank:) bu arada bılezıkler çok guzelde onlar acaba işçilikten kaybedermi bende almayı duşunuyomda en az deger hangısı kaybederse ondan almak ıstıyom sizce hangılerı daha az deger kaybeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?