• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Bende teşekkür ederim. Bu topiği göreli ben birikim yapmaya başladım ama hep hüsranla son buluyordu. ama yendim bunu sanırım. Çok şükür şuan gayet iyi gidiyor. Hem borç ödüyorum hem birikim yapıyorum. Bugünki aldıgım 2 gramın yarım gramı kızımındı :) Şaka maka onunda 5 gr altını oldu ufak ufak derken... Dursun işte eğitimine lazım olur, yada çok çok istediği ev almamıza katkı olur :) Sizlerde güzel dileklerinizi eksik etmeyin olur mu :69:

Bende teşekkür ederim. Bu topiği göreli ben birikim yapmaya başladım ama hep hüsranla son buluyordu. ama yendim bunu sanırım. Çok şükür şuan gayet iyi gidiyor. Hem borç ödüyorum hem birikim yapıyorum. Bugünki aldıgım 2 gramın yarım gramı kızımındı :) Şaka maka onunda 5 gr altını oldu ufak ufak derken... Dursun işte eğitimine lazım olur, yada çok çok istediği ev almamıza katkı olur :) Sizlerde güzel dileklerinizi eksik etmeyin olur mu :69:

birikimlerin bereketli olsun canım ve de herşey gönlünüzce olsun :38::38:

kızlar hepinizi çok öpüyorum hayırlı akşamlar görüşmek dileğiyle ,Allah 'a emanet olun :16::16:

valla kızlar ne yalan solım bu topiği gordugumde biriktirmeye basladım sonra tekrar harcaım bnı gaza getirinde bırıktıreyım ne olur

valla kızlar ne yalan solım bu topiği gordugumde biriktirmeye basladım sonra tekrar harcaım bnı gaza getirinde bırıktıreyım ne olur

cakmakesra, birikimin bana göre öncesi sonrası yok ben de kafaya yeni koydum senin gibi. İster 1 tl ister 1000 tl, ihtiyaç olunca illa ki vaktinden evvel harcanabilir canım ama bence önemli olan, bu sayede yaptığımız gereksiz harcamaları farketmemiz:12: Mesela hazır yemek yerine evde yemek bile para biriktirmenin haricinde sağlığımıza büyük katkı sağlıyor. Sana tavsiyem, kendine ufak veya büyük bir hedef belirlemen. Hedefler motivasyonu yüksek tutuyor çünkü:68:

Allah razı olsun bitanem
Allah herşeyden önce hepimize sağlık sıhhat ve güçlü iman ve irade versin gerisi boş bomboş :38:

aminnnnnnnnn aslında en büyük yatırım ve birikim aslında onlar

bakalım yarın neler olacak altında.

eğer 100leri görürse 1gr.cık alıyım diyorum nasipse

günaydın canlar hastaların şifa ,dertlilerin deva , borçluların ödeme kolaylığı , ölüm anı gelmişlerin imanla göçebilme fırsatı bulduğu güzel bir cuma günü temennisiyle herkese hayırlı cumalar diliyorum.
herşey gönlünüzce olsun kızlar ,sizleri çok öpüyorum.:16:

aminnnnnnnnn aslında en büyük yatırım ve birikim aslında onlar

bakalım yarın neler olacak altında.

eğer 100leri görürse 1gr.cık alıyım diyorum nasipse

inşallah bitanem hayırlısıyla o günler yakındır .:34::38:

günaydın birikimciler.
altın alanların birikimleri hayırlı uğurlu olsun.
şu anki düşüş çok iyi ama maalesef sadece 3 gr alabilecek kadar para vardı elimde.
yakında bi miktar para gelecek ama o zamana kadar yükselme başlayacaktır.
kısmet artık.

günaydın canlar hastaların şifa ,dertlilerin deva , borçluların ödeme kolaylığı , ölüm anı gelmişlerin imanla göçebilme fırsatı bulduğu güzel bir cuma günü temennisiyle herkese hayırlı cumalar diliyorum.
herşey gönlünüzce olsun kızlar ,sizleri çok öpüyorum.:16:

günaydın hayırlı cumalar bol bereketler herkese

herkese hayırı cumalar
lahana iyi yakaladın canım fırsat bereketli olsun
farmasi bugün alım 100 olur gibi hadi hayırlısı baya düşüyor sarı kız.
hepinizi öptm:3:

Günaydın hayırlı cumalar kızlar..
101,647 garantide...
100lere düşerse biraz daha alacağım inşallah..
Allah bol altınlı günler göstersin hepimize inşallah...:16::nazar:

bankasya alış 101 27 çok iyi fırsat

ons 1750 olcak gibi

lady fog dahada inermi acaba ons tamamen batmıyım ben.birde inişi durmazsa..........

kızlar günaydınlar hayırlı cumalar
altın düştümü kızlar takip edemedim piyasayı bu aralar
bugün 5 çeyrek 1 gram altın alıcam kısmetse
ama benim düğünde takılan bir kolye vardı
hiç beğenmedim 400 tl demişerdi 2 ay önce
şimdi altın düştü ise bozdurmıcam
bozdurup çeyrek alcaktım

herkese hayırı cumalar
lahana iyi yakaladın canım fırsat bereketli olsun
farmasi bugün alım 100 olur gibi hadi hayırlısı baya düşüyor sarı kız.
hepinizi öptm:3:

merhaba canım inşallah düşer
ons şu an 1770
1750 ye gelsin artık

Back