Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu ay başlamak istiyorum biriktirmeye küçük altın yapamazsam gramlıklardan yapayım diyorum aranıza alır mısınız Birde bir kaç ay sonra mı yapsam altın acaba düşer mi :26:
hoşgeldin skop hemen başla bence canım
Hoşbulduk canım şu an 200 tl m var altın mı yapayım yoksa düşmesini mi bekliyeyim onu düşünüyorum kışa düşer mi acaba :26:
Bu düşük hal zaten.
En azundan ben zor diyorum.
dimi yapayım ben acaba dedim kışa kadar 150 ye düşer mi
Dediğim gibi.Ben ihtimal vermiyorum.
Hatta yıl sonuna daha da artacağını düşünenlerdenim.
Tabi bunlar tahmin.
Kimse %100 ne olacağını kesinlikle bilemez.
Siz bilirsiniz.
Aksi bir durum olur, keşke derseniz, inanın sizden fazla ben üzülürüm.
Bende bu ay başlamak istiyorum biriktirmeye küçük altın yapamazsam gramlıklardan yapayım diyorum aranıza alır mısınız Birde bir kaç ay sonra mı yapsam altın acaba düşer mi :26:
Gramlık altın alırsan internette satılıyor ama vergisi çok fazla. Taksit de yapıyorlar ya heralde bi de o yüzden biraz pahalı. Ona dikkat et bikaç yere sor derim.
merhaba canım hoşgeldinBende bu ay başlamak istiyorum biriktirmeye küçük altın yapamazsam gramlıklardan yapayım diyorum aranıza alır mısınız Birde bir kaç ay sonra mı yapsam altın acaba düşer mi :26:
Birşey sorsam...
Ay sonunda tüm birikimimizi mi özelden mesaj atacağız farmasi ? Anlamadım da ben :)
merhaba canım hoşgeldin
ben olsam alırdım . tabiki karar senin
canım 28-29 eylülde en geç bana tabloda ne kadar birikiminin görünmesini istiyorsan onu bildiriyorsun
dökülüyorummm
okuldan yeni gelebildim. sabah düşmüş diye 103 küsürden aldım ama şimdi 102 lere düşmüş. nasip. zaten aldığım 5 gr altındı. maaşı çekip bugün hesabıma yatırcaktım ama hiiiç vaktim olmadı.. bugün alım için iyi fırsat yakalayanlar olmuştur.
yaz geliyo iyiki öğretmen olmuşum diyorum okul açılınca plan zümre bi de meslekçiyim dünya evrak işleri... ne zor öğretmenlik diyorum. ne tembelim ama çok yoruldum.
kızlar bugün maaşımın bir kısmıyla
8 gr altın aldım Allah bereket versin
dün de yarınki gün için 1 çeyrek almıştım
bakalım yarına Allah kerim
herkese bol bereketli günler diliyorum
Ne güzel ya 8 gr altın almak bir çırpıda... Allah bin bin bereket versin canım... Biz 1-2 gidiyoruz hayırlısı bakalım :)
farmasi hayranım canım senin birikim azmine .
maşaallah ,allah bozmasın .ne güzel meslekleriniz var çalışıp paranızı kazanıyorsunuz ve istediğiniz gibi değerlendiriyorsunuz.:85:
bizde sadece eşim çalışıyor ben ev hanımıyım.
olsun bunada şükür allah eşimin kazancına bereket versinde bol bol senin gibi birikimler yapayım.:97: