evt öyle cnm yaa..herkes alıştığı yerde mutlu oluor..eşim bağcılarda ve bızım bağcılarda evımız var orayı kıraya verdık ben sırf anneme yakın olıyım dıe..ve burayada ıkı yılda alıştı bı daha oraya alısmak zor olu dıoo..
cnm benım teyzem yıldırım da oturuor..ınş..gelırım dermışım...
BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN GR ALTIN DÖVİZ BİLEZİK gr
1 farmasi 2 cumhuriyet 3 gr tamam
2 ececikkk35 6 çeyrek tamam
3 arcak81 100 1 çeyrek 1 cumhuriyet
4 başıyazmalıkız 1370TL tamam
5 taydin 4gr
6 deren1907 900tl 3 çeyrek 1 gr tamam
7 prometheus 1500 tl 4 çeyrek tamam
8 sonbahar14 175tl 3 çeyrek tamam
9 ferihann 60 tl
10 gamze_eymen 100 tl
11 zehra1025 140tl ev alacağın için bir süre aramızda olamayacak
12 vanilya30 50tl 5 çeyrek 135 dolar tamam
13 seyhan77 1 çeyrek 50 euro tamam
14 nur_tfk 2 çeyrek 1 cumhuriyet tamam
15 pasaklıtanrıca 300tl 12 çeyrek tamam
16 naz8 185tl tamam
17 denizinkızı 54 tl
18 ezgikc 21tl 1 gr
19 deymil 2 çeyrek 1 yarım 50 euro
20 violin35 1 yarım 8 gr tamam
21 meltemzeynep 300 tl 7 çeyrek
22 gökyüzündedans 1 çeyrek 30 dolar tamam
23 ikon 1 çeyrek 1 yarım 30 dolar
24 hayat8990 1 çeyrek 1 gr
25 nazende_87 2 çeyrek 1 gr 90 gr tamam
26 rabia1984 210tl 100 euro tamam
27 alici_bjk 4 çeyrek
28 mandalina01 1 çeyrek 4 gr tamam
29 ESEV 150 tl
30 cerenim 50 tl 1 çeyrek tamam
31 ecrin1001 40 tl 1 çeyrek 1 yarım
32 CosMo 5 çeyrek
33 mucok 3 çeyrek 2gr tamam
34 innuk 5.2 gr tamam
35 sunny66 9 çeyrek 1 yarım 1 gr tamam
36 ladyfog 250 tl 5çeyrek 1 cumhuriyet 7 gr tamam
37 peri_iii 1 çeyrek tamam
38 ceylinbaharfatih 85 tl 1 çeyrek tamam
39 joeyfun 42.95 tl tamam
40 darkseaa 7 yarım tamam
41 sabrii11 40 tl tamam
42 naz8 1 çeyrek tamam
43 xxtalyaxx 3 çeyrek 10 cumhuriyet tamam
44 yusum 5 cumhuriyet tamam
45 minilya 10 tl 6 çeyrek tamam
46 sevimsiz_25 50tl tamam
47 oz_lem_ 1 gr 120 euro tamam
48 gulayb 2 çeyrek 1 cumhuriyet 1 yarım 84 gr tamam
49 LPGLİ_FERRARİ 100 TL 8 çeyrek 3 cumhuriyet tamam
50 Sineray 550 tl tamam
51 yasemin1989
52 cgdm16 2 çeyrek 1 cumhuriyet 115 gr tamam
53 ceyocum 50 tl 1 çeyrek 16 cumhuriyet 1 yarım tamam
kızlar liste sabah yayınlanmış yaa,niye kimse bana söylemiyo.ben de kaç saattir bekleyip duruyorum farmasi 9-9.30 gibi yayınlayacak diyebu arada listeye yeni giren arkadaşlar olmuş ve altın miktarları epey yüksek.sadece topiğe katıldıktan sonraki birikimlerimizi yazmıyor muyduk,benim de bildirdiklerimin dışında altınlarım var ama onlar daha önceden alındı diye söylemiyorum:44:
kızlar liste sabah yayınlanmış yaa,niye kimse bana söylemiyo.ben de kaç saattir bekleyip duruyorum farmasi 9-9.30 gibi yayınlayacak diyebu arada listeye yeni giren arkadaşlar olmuş ve altın miktarları epey yüksek.sadece topiğe katıldıktan sonraki birikimlerimizi yazmıyor muyduk,benim de bildirdiklerimin dışında altınlarım var ama onlar daha önceden alındı diye söylemiyorum:44:
cnm ben öğretmen diilim..ev hanımıyım ıkı yıl önce çalışıyordum muhasebe de evlılıkten sonra işi bıraktım..nişanlılık dönemıde zor ılk evlılık yıllarıda...ama ufak şeylerı buyutmemek alttan almak lazım...
cnm sultangazi deyım...pendık merkzden verıolaar..
aldıkların hayırlı olsun cnm ıyı yapmışsın bızde bugun alısverısteydık aşkımla..her ay bızde dıoruz kı bu ay kenara para koyıcaz o ay ılla baska bısı cıkıor atamıyoruz kenara..sanada hayırlı bayramlar ıyı tatıller cnmm
sultangazıde oturuorum cnm..o yzuden kıram uygun...400 tl verıorum ve yenı bına ılk ben gırdım:)))
selam kızlar...
bende cumartesi günü maşaımı aldım hamdolsun.
ağustos ayı kart ödemelrimi ayırdım,kendime harçlığımı ayırdım,kenara koyduğum paramı ayırdım yarısını annecikime verdim biraz sıkışık harçlık yapsın diye zar zor ikna ettim onun içinde.
şimdi bankada gram altın alırken yetmeyen bi dkan küsür param kaldı.kenara attığımıda ekleyip almalımıyım bilemedim.bu bayram tatilinde almak mantılımı yoksa beklemelimiyiz gemesini.
yine yükselmiş sanırım...
bizde aylığımızı aldık
faturaları,gıda masrafını,harçlığımızı ayırdık
bir miktar para kaldı elimize :81:
hemen bankaya yatıracağız ve gr altın alacağız inş..
bakalım iniş çıkış nasıl olacak yarın :26:
kızlar günaydın..
altın ve maaşlarını alanlara hayırlı olsun bol birikimler inşallah..
sultangaziden olan varmış bende sultangazideyim:):):)
bu arada arife günü çalışmak çok berbat.. çıkarken evde herkes uyuyordu abim ablam.. bir tek abimin kızı uyanıktı 2 yaşındaben yatak uyku diye can atıyorum sen ayaktasın git uyu diye çemkirdim sabah sabah kıza paytak paytak gitti odasına canım benim
bizde bugün maaş alıyoruz.. gerçi yarısını avans olarak çektim ama vercekleri kalan paranın bi kısmını eve vercem malum bayram harcamalar hat safhada bi kısmıylada bir gram altın yapar birde kendime harçlık ayırırım..
gel canım gelgörüşürüz işte çok güzel olur bence
aaa bana yakın birini buldum buralardaaa ne kadar mutluyum.bende avrupa yakasından sancaktepeye taşındım.sanki yakın bir arkadaşımı görmüş kadar sevindim
bizde aylığımızı aldık
faturaları,gıda masrafını,harçlığımızı ayırdık
bir miktar para kaldı elimize :81:
hemen bankaya yatıracağız ve gr altın alacağız inş..
bakalım iniş çıkış nasıl olacak yarın :26:
kızlar günaydın..
altın ve maaşlarını alanlara hayırlı olsun bol birikimler inşallah..
sultangaziden olan varmış bende sultangazideyim:):):)
bu arada arife günü çalışmak çok berbat.. çıkarken evde herkes uyuyordu abim ablam.. bir tek abimin kızı uyanıktı 2 yaşındaben yatak uyku diye can atıyorum sen ayaktasın git uyu diye çemkirdim sabah sabah kıza paytak paytak gitti odasına canım benim
bizde bugün maaş alıyoruz.. gerçi yarısını avans olarak çektim ama vercekleri kalan paranın bi kısmını eve vercem malum bayram harcamalar hat safhada bi kısmıylada bir gram altın yapar birde kendime harçlık ayırırım..
Günaydın cnm . Bende çalışıyorumİşte yok boşu boşuna insanları getirmek için çalışıyor numarası yapıyorlar ya deli oluyorum . Korkuyorum bayramda gel diyecekler diye . Yine de şükrediyorum ya sabır çekiyorum . Bu ay bende eksilerdeyim . Daha şimdiden ay sonunu nasıl getireceğimin hesaplarını yapıyorum
Allah hepimize kolaylık versin . :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?