Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

evet insana ilk garip geliyor ama nerde yaşarsan oraya alışıyorsun hayırlısı olsun canım sizin içinde inş..

kızlar liste sabah yayınlanmış yaa,niye kimse bana söylemiyo.ben de kaç saattir bekleyip duruyorum farmasi 9-9.30 gibi yayınlayacak diye bu arada listeye yeni giren arkadaşlar olmuş ve altın miktarları epey yüksek.sadece topiğe katıldıktan sonraki birikimlerimizi yazmıyor muyduk,benim de bildirdiklerimin dışında altınlarım var ama onlar daha önceden alındı diye söylemiyorum:44:

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN GR ALTIN DÖVİZ BİLEZİK gr
1 farmasi 2 cumhuriyet 3 gr tamam
2 ececikkk35 6 çeyrek tamam
3 arcak81 100 1 çeyrek 1 cumhuriyet
4 başıyazmalıkız 1370TL tamam
5 taydin 4gr
6 deren1907 900tl 3 çeyrek 1 gr tamam
7 prometheus 1500 tl 4 çeyrek tamam
8 sonbahar14 175tl 3 çeyrek tamam
9 ferihann 60 tl
10 gamze_eymen 100 tl
11 zehra1025 140tl ev alacağın için bir süre aramızda olamayacak
12 vanilya30 50tl 5 çeyrek 135 dolar tamam
13 seyhan77 1 çeyrek 50 euro tamam
14 nur_tfk 2 çeyrek 1 cumhuriyet tamam
15 pasaklıtanrıca 300tl 12 çeyrek tamam
16 naz8 185tl tamam
17 denizinkızı 54 tl
18 ezgikc 21tl 1 gr
19 deymil 2 çeyrek 1 yarım 50 euro
20 violin35 1 yarım 8 gr tamam
21 meltemzeynep 300 tl 7 çeyrek
22 gökyüzündedans 1 çeyrek 30 dolar tamam
23 ikon 1 çeyrek 1 yarım 30 dolar
24 hayat8990 1 çeyrek 1 gr
25 nazende_87 2 çeyrek 1 gr 90 gr tamam
26 rabia1984 210tl 100 euro tamam
27 alici_bjk 4 çeyrek
28 mandalina01 1 çeyrek 4 gr tamam
29 ESEV 150 tl
30 cerenim 50 tl 1 çeyrek tamam
31 ecrin1001 40 tl 1 çeyrek 1 yarım
32 CosMo 5 çeyrek
33 mucok 3 çeyrek 2gr tamam
34 innuk 5.2 gr tamam
35 sunny66 9 çeyrek 1 yarım 1 gr tamam
36 ladyfog 250 tl 5çeyrek 1 cumhuriyet 7 gr tamam
37 peri_iii 1 çeyrek tamam
38 ceylinbaharfatih 85 tl 1 çeyrek tamam
39 joeyfun 42.95 tl tamam
40 darkseaa 7 yarım tamam
41 sabrii11 40 tl tamam
42 naz8 1 çeyrek tamam
43 xxtalyaxx 3 çeyrek 10 cumhuriyet tamam
44 yusum 5 cumhuriyet tamam
45 minilya 10 tl 6 çeyrek tamam
46 sevimsiz_25 50tl tamam
47 oz_lem_ 1 gr 120 euro tamam
48 gulayb 2 çeyrek 1 cumhuriyet 1 yarım 84 gr tamam
49 LPGLİ_FERRARİ 100 TL 8 çeyrek 3 cumhuriyet tamam
50 Sineray 550 tl tamam
51 yasemin1989
52 cgdm16 2 çeyrek 1 cumhuriyet 115 gr tamam
53 ceyocum 50 tl 1 çeyrek 16 cumhuriyet 1 yarım tamam

Eline sağlık canım

slm canım listeye yeni katılanlardanım bende :2: burdaki arkadaşların sayesinde elimdeki parayı altına yatırmayı öğrendim benim miktarım biraz yüksek çünkü arabamızı sattık ve para benim oldu 14 cumhuriyet aldım diğerlerinide son 2 ayda aldım topiğe katıldıktan sonra aldım her neyse işte sonuçta elimde olan birikimler bunlar darısı herkesin başına :2:

merhaba canım kusura bakmayın çeşitli nedenler yüzünden liste yayınlama işi bu saat kaldı.
evet canım normalde topiği keşfettikten sonraki birikimlerimizi yazıyoruz. sebebi de keşfettiğimiz andan itibaren en azından 1 yıl sonrasında birikimlerimizi ne seviyeye taşımışız onu görebilmek , 1 yılda ne biriktirebilmişiz. hatta ayrıca aylık defter tutup hangi ayda ne kadar biriktirmişiz bunu sorgulamak.
böyle olunca 1 yılda kadınlar kulübüyle birlikte daha gerçekçi bir birikim yapmış olacağız inşallah.

selam kızlar...
bende cumartesi günü maşaımı aldım hamdolsun.
ağustos ayı kart ödemelrimi ayırdım,kendime harçlığımı ayırdım,kenara koyduğum paramı ayırdım yarısını annecikime verdim biraz sıkışık harçlık yapsın diye zar zor ikna ettim onun içinde.
şimdi bankada gram altın alırken yetmeyen bi dkan küsür param kaldı.kenara attığımıda ekleyip almalımıyım bilemedim.bu bayram tatilinde almak mantılımı yoksa beklemelimiyiz gemesini.
yine yükselmiş sanırım...

aaa bana yakın birini buldum buralardaaa ne kadar mutluyum.bende avrupa yakasından sancaktepeye taşındım.sanki yakın bir arkadaşımı görmüş kadar sevindim

merhaba canım bereketli olsun maaşın
isteğin üzerine ismini listeden çıkardım.
cuma günü altın almak için bir fırsattı aslında. ama altın bu akşam henüz asya borsaları da açılmadı o açıdan yönünün ne olacağını kestirmek zor fakat şu an altının gramı 103 tl seviyesinde yani yükselişte. bakalım yarın saat 09:00 ile 11.00 arasında piyasaları iyi takip etmek gerekli diye düşünüyorum .
iyi geceler canım

bizde aylığımızı aldık
faturaları,gıda masrafını,harçlığımızı ayırdık
bir miktar para kaldı elimize :81:
hemen bankaya yatıracağız ve gr altın alacağız inş..
bakalım iniş çıkış nasıl olacak yarın :26:

bereketli olsun canım şimdiden altınların.hangi bankayı kullanıyosun ben bank asyayı kullanıyorum.

Günaydın kızlar Ben de adı listeye yeni eklenenlerdenim. Topiği okuyunca önce peşin fiyatına 12 taksitle 1 tam ve 1 yarım aldım, sonra bunlara kardeşim bir süre önce aldığı borcu ödeyince 2 çeyrek daha eklendi. Bu arada bu altın alma işinin bir bağımlılık yarattığını farkettim ve bir müddettir vadesizde tuttuğum birikmiş paramı altın olarak değerlendirmeye karar verdim ve hem bir bilezik aldım hem de İşbankasından altın hesabı açtırdım Hesabı bayramdan sonra kullanmaya başlayabileceğim, merak içinde bekliyorum o günün gelmesini. Çok alım-satım yapmak kardan çok zarar getiriyor belki altında, ben de zaten uzun vadeli düşünüyorum ama bankada 1 gr altının da olsa online olarak takip etmek eminim ayrı bir heyecan olacak Bu ayki altın miktarımın fazla olması işte bu yüzden, bundan sonra ufak eklemeler olacak inşallah

Hepinizi öpüyorum, selamlar...

Son düzenleme:
kızlar günaydın..

altın ve maaşlarını alanlara hayırlı olsun bol birikimler inşallah..

sultangaziden olan varmış bende sultangazideyim:):):)

bu arada arife günü çalışmak çok berbat.. çıkarken evde herkes uyuyordu abim ablam.. bir tek abimin kızı uyanıktı 2 yaşında ben yatak uyku diye can atıyorum sen ayaktasın git uyu diye çemkirdim sabah sabah kızapaytak paytak gitti odasına canım benim

bizde bugün maaş alıyoruz.. gerçi yarısını avans olarak çektim ama vercekleri kalan paranın bi kısmını eve vercem malum bayram harcamalar hat safhada bi kısmıylada bir gram altın yapar birde kendime harçlık ayırırım..

Günaydın cnm . Bende çalışıyorum İşte yok boşu boşuna insanları getirmek için çalışıyor numarası yapıyorlar ya deli oluyorum . Korkuyorum bayramda gel diyecekler diye . Yine de şükrediyorum ya sabır çekiyorum . Bu ay bende eksilerdeyim . Daha şimdiden ay sonunu nasıl getireceğimin hesaplarını yapıyorum
Allah hepimize kolaylık versin . :26:

gel canım gel görüşürüz işte çok güzel olur bence

inş...cnm...dermişim dediğim aslında teyzemle hiç görüşmüyoruz küs gibiyiz aramız bozuk bı takım sebeplerden dolayı inşşş aramız duzelır de gıderım oraya...

aaa bana yakın birini buldum buralardaaa ne kadar mutluyum.bende avrupa yakasından sancaktepeye taşındım.sanki yakın bir arkadaşımı görmüş kadar sevindim

sancaktepe nerde kine?sultangazıde mı cnm?

bızde aylıgımızı aldık super oldu bayramdan önce verdıler hemen alısverıse cıktık aşkım sana bıseler alalım mı dedı aldırmadım ya suan tuhaf gelıor bayramlık almak sankı bayram cocuguymusum gıbı ne o öyle dıyorum..cocukken oysakı babam yenı bayramlık aldıgında sabaha kadar bayramlıklarımıza bakıp uyuyamazdık:)))

sen mı sultangazıdesın cnm..valla ben sevıorum buraları en luks semtte de gıtsem buraya gelınce ayrı bı huzur oluyor dogdugumdan berı burdayım sanırım o yuzden...
hemde buraları daha sakın öyle bınalar cok iç içe deıl..

ayyy cnm evt arıfe gunu calısmak berbat valla ahh su patronlarr sankı cok iş olucakmış gıbı calıstıstıorlar...benım eşim bugun calısmıolar suan uyuyor bende oruclu dıılım son gun regl oldum..suan kahvaltı mı hazırladım yıyesımde gelmıor alısmısım ya oruc tutmaya bugun tuhaf geldı nedense...

cnm çalışırken bende öyleydım hatta bıkmıştım maaş geldıgı gıbı hopppp gıdıorlar artı kalmıordu bıle..ay sonu gelse dıe beklerdık oda eksıklere taksıtlere anneme vss derken bıterdı..suan evlıyım calısmıyorum aşkım calısıor yıne öyle elektrık su ınternet dogalgaz faturaları gıda vss derken yıne cok bişi kalmıor ama yınede şukurler olsun kı sağlığımız yerınde...Allah kolaylıklar versın...

kızlar bende lısteye yenı katılanlardanım.... gercı bır ay once kadar yazmıstım bı kac kez sonra sadece okumakla yetındım. cok kısa bı zaman oncede bılezıklerım alındıgı ıcın hepsını toplu soyledım bundan sonra heray duzenlı bırıkımlerımı yazarım.. sımdıkı plan bayram harclıklarını gr altına cevırmek bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…