Çanakkale'de yaşamak varmış diyesim geldi. Küçük İzmir diyorlar oraya güzel şehirdir eminim.
İstanbulda cidden yaşam zor, her anlamda.Allah hepimize bir ev nasip eder inşallah.
Güle güle kullan aldıklarını. Çook özendim sana =)
Ben de netten bakıp iç geçiriyorum sadece =) Şöyle çıksam çarşıya alsam bütün ihtiyaçlarımı diyorum ama nerdeee. ne zaman bir mağazaya girsem benim sıpa ağlıyor hiçbirşey alamadan eve dönüyoruz =)
ben bölge hastanesinin oralardayım canım..
ama 2 günde bir çarşıdayım
canım bugün açık kuyumcu olacağını sanmıyorum ama yaşadığımız şehirlere göre farklılık gösterir mi kuyumcuların pazar günü açık ya da kapalı olmaları o konuda da bir fikrim yok.bugün açık kuyumcu varmıdır acaba ?
eşime 300 lira bayram parası vermişler araya bayram girmeden değerlendirmek istiyorum
teşekkürler canım.farmasicim teşekkür ederim canım ,seninde altınların hayrlı olsun
iyi pazarlar arkadaşlarrrlistemiz hayırlı olsun 1.25 tl attım gitti kumbiriğeee
cnm üçümüzde aynı yaştayız..Allah tamamına erdırsın..sen sımdıden altın al yukselmeden
cnm bu arada annemde Bursa lı abım bursa m.k.paşa da oturuyor..bıraz daha acılsak akraba cıkcaz dermişimmm
en güzel çağlarımız24güzel yaş ikinizde öğretmenmişsinz benimde eşim öğretmen valla allah sanada saglıklı hayırlı bebiş nasip etsn canım bizimki pek hesapta olmayan bi bebekti eşim istiyordu ama ben seneye diyordum borcumuz var biraz ama nasip işte allah ne zaman isterse gönderiyor :) nişanlı arkadaşada allah yardımetsn hayatımın en güzel ama en zor zamanıydı nişann ayyyy düğünden 3 gün önce ayrılıyoduk nerdeyse cok stresli bi dönemdir allah hayırlısıyla tamamına erdirsn
aaa çok yakınmışız ..bende tam olarak final dershanesi ve ekomar varya ordayım
aaaaaaa çok sevindim pendikte olduğuna.pendikte oturan arkadaşlarla bir buluşma yaparız belki
ehliyet alırken sizin ordaki yan yolda eğitim aldık 1 ay önce.
bende sahildeyim .yunus emre kültür merkezinin ordayım.
pendik için 2.kadıköy diyebilirim çok güzeldir insanları nezih ,temiz saygılıdır.:89:
helede çarşıları allahım gez gez bitmiyor mağazalar ,hele pazarı sosyete pazarını aratmaz.
en güzel çağlarımız24güzel yaş ikinizde öğretmenmişsinz benimde eşim öğretmen valla allah sanada saglıklı hayırlı bebiş nasip etsn canım bizimki pek hesapta olmayan bi bebekti eşim istiyordu ama ben seneye diyordum borcumuz var biraz ama nasip işte allah ne zaman isterse gönderiyor :) nişanlı arkadaşada allah yardımetsn hayatımın en güzel ama en zor zamanıydı nişann ayyyy düğünden 3 gün önce ayrılıyoduk nerdeyse cok stresli bi dönemdir allah hayırlısıyla tamamına erdirsn
şu an nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama pendik çok güzeldir..
ben de iki senedir burdayım ama çarşısı çok hareketli ve anadolu yakasının güzel semtlerinden biri..alışveriş için çoğu semt buraya geliyor hafta sonları..
pendik merkezden mi veriyorlar evi acaba yoksa başka mahallesinden mi?
slm kızlar bugün giremedim yeğenlerime görümcemin bebeğe bişeyler aldım kendime bayramlık falan almadım eşim ısrar ettiği haldeeşimin bayram tatili 2 gün malesef birdaha ki bayrama bize tatil hiç olmaz işe girersem diye gidelim dedik memlekete,tam bu ay kart borcuda yok derken bayram çıktı 150 tl lik ilk benzin alındı bile dönüşte bakalım kaç alacak eşim1.bayram geri dönecek ben 1 hafta kadar kalıcam bakalım,yarın akşama doğru çıkıcaz eşim işten gelince ama giremezsem şimdden hayırlı bayramlar hepinizee
başıyazmalılkız pendikte nerde oturuyorsunuz? bende pendikte merkezde oturuyorum
minilya nerde oturuyorsun bilmiyorum ama pendik çok güzeldir özellikle çarşısı ve pazarı :79:
kızlar ben de aylık 200 yada 150 tl civarı biriktirip anneme veriyorum. annem zorluklarla büyüttü bizi, babam da para vermedi hala da vermiyo.ben okumayı en çok annem için istedim, kardeşim de 200 veriyor.çok mutluyum konunuz da çok hoşuma gitti, bravo sizlere
ooo pendikli arkadaşlar sarmış burayıı bende viyadük pastanesi varya hanımlar karşısında migros var orda karşısındayım hemeeenyaaa yoksa aynı sitedemi oturuyoruz
cnm sultangazi deyım...pendık merkzden verıolaar..
çokkk teşekkür ederim canımmm. almaya başladım bende bakalım inşallah hep alırım böyle
bende Yıldırımdayım canım yolun düşerse beklerim mutlaka
avrupa yakasına alışık olduğundan belki istemezsin bende ordan gelin geldim ama merkezde ev veriyorlarsa hiç düşünmeyim derim:)
keşke bizede verseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?