Herkese Merhaba Daha Önce bir kere yazmıştım tobige artık benimde bir altın hesabım varaz önce bankadan geldimm ve internet hesabından 1gr. altın aldım artık bende sizinle beraber burdayımm . ve bu forumu görmesen hayat ta böyle bir iş yapmak aklıma gelmezdi bende burdan gaza gelenlerdenim.
Şimdilik 1gr. yola girdim İnşallah sizinkilerde benimkide çoğalır artık
Günaydın cnm . Bende çalışıyorumİşte yok boşu boşuna insanları getirmek için çalışıyor numarası yapıyorlar ya deli oluyorum . Korkuyorum bayramda gel diyecekler diye . Yine de şükrediyorum ya sabır çekiyorum . Bu ay bende eksilerdeyim . Daha şimdiden ay sonunu nasıl getireceğimin hesaplarını yapıyorum
Allah hepimize kolaylık versin . :26:
hayırlı olsun bol birikimler inşallahh
paramı saydım 155 çıktı ve altın aldım
Hayırlı olsunGr altın mı aldın ?
evet inş hayırlı olur yarabbim
Kuyumcular arasında fiyat farkı oluyor . Alırken birkaç farklı yerden sormak gerekiyor . Benim iş bankasında altın hesabım var . Ordan gr altını 100,08 tl 'ye105e aldım bazı yerde 109a bile buldum niye öyleydi bilmiyorum
bereketli olsun canım şimdiden altınların.hangi bankayı kullanıyosun ben bank asyayı kullanıyorum.
bızde aylıgımızı aldık super oldu bayramdan önce verdıler hemen alısverıse cıktık aşkım sana bıseler alalım mı dedı aldırmadım ya suan tuhaf gelıor bayramlık almak sankı bayram cocuguymusum gıbı ne o öyle dıyorum..cocukken oysakı babam yenı bayramlık aldıgında sabaha kadar bayramlıklarımıza bakıp uyuyamazdık:)))
Kuyumcular arasında fiyat farkı oluyor . Alırken birkaç farklı yerden sormak gerekiyor . Benim iş bankasında altın hesabım var . Ordan gr altını 100,08 tl 'ye
aldım . Cuma günü . Şimdi yükselmiş .:26:
105e aldım bazı yerde 109a bile buldum niye öyleydi bilmiyorum
hayırlı olsun canım daha fazlalarını alırsın inşallah
kızlar bayramlık konusunda kendime çok şaşırıyorum ya... normalde illaki alırdım bişeyler ama bu bayram tek bir ayakkabı aldım..evdekiler şaşırıyor durumuma:):)
bende uzun zamandır bayramlık niyetine bişey almadım.illaki bayram öncesi bişeyler zaten almış oluyorum bu sene 2 tişört almıştım geçen hafta,ablamda hediye ayakkabı ve tişörtler almış bolbol bayramlığım olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?