bende izledm cok mutlu oldum cıksın cıksında onu bari alalım ya biriktirdiğim paralar ceyrek olamadan harcanıyor 85 liraolursa en azından onu alırız :)
bu arada ben istanbul pendikte oturuyorum .sizler nerde yaşıyorsunuz yazalımmı
Kızlar bugün bayarm dolayısıyla maaşımın bir kısmı yattı ve bu ayki ödemelerimden 600 TL'yi erken ödeyeceğim. Para elimde durursa ben harcarım onu.Böylelikle 4.600 TL borcum kaldı.Çok şükür 4lü rakamlara düştüm.Eylül ayı içinde de 500-600 ödeme yaparım inşallah 3 lü rakamlar düşerim.Hayırlısı rabbimden.Kızlar ben bayramda buraya uğrayamam o yüzden şimdiden hepinize hayırlı bayramlar.Çok para harcamayın emi?
bende izmirliyim 24 yasındayım devlet memuruyum muhasebeciyim 2 yıllık evliyim 4 aylıkta hamileym :) birkim yapmayada hamile oldugumu öğrenince başladım bebişimiçin bişeyler biriktirmeye calışıyorum :))) sizin sayenizde tabi
Bende tanıtayım kendimi o zaman :))
24 yaşındayım , öğretmenim,nişanlıyım ve Bursa'da yaşıyorum.Ama Osmaniyeli'yim. Bu kadar :78::78::78:
Şuan haberleri seyrediyorum ve haberlerde çeyreğinde yarımının çıkıcağını duydum..Bu altının düşmeye hiç niyeti yok galiba
bende pendikteyim canım
29 yaşındayım 2 yıllık evliyim :82:
sanada hayırlı bayramlar inş..
ben bi gün farkla 800 tl zarar ettim kızlaroff çıkmıyo hiç aklımdan yükselsin yükselsinde kurtarayım paramı eşiminde dilinden kurtulayım bana diyorki ; ''altın kurdu arkadaşlarım var ( yani sizden bahsediyor) altın çok iyi yatırım mutlaka altın alalım'' dedin dedin 1 günde batırdın paramı
cnm bende 24 yasındayım artııı iki yıllık evlıyım...ama bebiş yok ıns Allahın ıznıyle ıstıorum..
cnm üçümüzde aynı yaştayız..Allah tamamına erdırsın..sen sımdıden altın al yukselmeden
cnm bu arada annemde Bursa lı abım bursa m.k.paşa da oturuyor..bıraz daha acılsak akraba cıkcaz dermişimmm
benım eşimede pendıkten ev verıyorlar iş yerı gel otur kıra verme demısler eşim gıtmıor...bende merak edıorum aslında pendık'i nasıl bı yerdır dıe.
slm kızlar bugün giremedim yeğenlerime görümcemin bebeğe bişeyler aldım kendime bayramlık falan almadım eşim ısrar ettiği haldeeşimin bayram tatili 2 gün malesef birdaha ki bayrama bize tatil hiç olmaz işe girersem diye gidelim dedik memlekete,tam bu ay kart borcuda yok derken bayram çıktı 150 tl lik ilk benzin alındı bile dönüşte bakalım kaç alacak eşim1.bayram geri dönecek ben 1 hafta kadar kalıcam bakalım,yarın akşama doğru çıkıcaz eşim işten gelince ama giremezsem şimdden hayırlı bayramlar hepinizee
şu an nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama pendik çok güzeldir..
ben de iki senedir burdayım ama çarşısı çok hareketli ve anadolu yakasının güzel semtlerinden biri..alışveriş için çoğu semt buraya geliyor hafta sonları..
pendik merkezden mi veriyorlar evi acaba yoksa başka mahallesinden mi?
başıyazmalılkız pendikte nerde oturuyorsunuz? bende pendikte merkezde oturuyorum
minilya nerde oturuyorsun bilmiyorum ama pendik çok güzeldir özellikle çarşısı ve pazarı :79:
ben bölge hastanesinin oralardayım canım..
ama 2 günde bir çarşıdayım
Çanakkale'de yaşamak varmış diyesim geldi. Küçük İzmir diyorlar oraya güzel şehirdir eminim.valla cnm benım ablamda çanakkaleden sıfır ev aldı 92.500 tl ye aldı.barbaros mh de evlerı denıze cok az mesafesı suan 130.000 tl edıyormuş..ama sıtede super bı ev hemde 135 metrekare aldı..bıraz daha denıze uzak yerlerden alsan 45 bın tl ye 2 oda 1 salon alabılıosun cok cok uygun hemde cok super bı yer çanakkale..aslında yatırrım ıcın alsan 45 mılyara ve 300 lıraya da versen kıraya super bence...burda zaten ben 400 tl ya oturuorum kırada..ustune 100 lıra ekle kıram cıkar :)))
ıstanbuldayız maalesef..buraları cok fıyatlı..en kötü ev 90-100 bın tl oda bellı semtlerde..
bende işte ev bakıorum evler cok ucuk fıyat..yanı bana göre butceme göre cok fıyatlı gelıor..kredı işi de yaş..bakalım kendımıze uygun bı ev buluruz inş...
Güle güle kullan aldıklarını. Çook özendim sana =)merhabalar bayanlar bugün ablamla çarşıyı alt üst ettik.ayaklarım şişti yaffffffffffff
oruçlu oruçlu zormuş be gezinmek ramazan girdi gireli çarşıda dolaşmıyordum .
biraz açıldım gibi parasal olarak ama napıyım kendime uzun zamandır bişi almamıştım.
piyasalar nasıl kızlar farmasi ve ladyfog forumun ekonomistleri olarak ne söylersiniz:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?