kadir geceniz mübarek olsun kızlar,allah evlerinde hastanelerde şifaa bekleyen tüm hastalara şifa versin içinde de bize inşlh,borçlulara fakirlere kolaylık versin,sokaklarda evsiz barksız kalan insanlara hayvanlara yardım etsin kimse onlara zarar veremesin,hepimizi kazalardan belalardan,hırsızdan,hainden,katilden,caniden hayırsız kullarından korusun,herşeyin hakkımızda hayırlısı versin,bizlere de hayırlı paralar kazanıp hayırlı mallar edinmemize yardım etsin inşlhh,bizleri sevdiklerimizi tüm müslüman ülkeleri depremden,selden,yangından,afetlerden tüm kötülüklerden korusun,hiçbirimizi şeytana uydurmasın yolundan ayırmasın inşlhh
Aslında şu doları rahat bıraksalar daha da artacak.kızlar altn onsu 1800 leri gecti yükseliş devam ediyor suan gramı 103 liraya yaklaştı söliyim dedim yükselmesi bi yandan iyi bi yandan kötü oluyor o yüzden ben nasıl dilekte bulunacagımı sasırdım düşünce zararediyoruz yükselince alamıyoruz :)
Aslında şu doları rahat bıraksalar daha da artacak.
Bugün bizim merkez bankası yine dolar sattı.
O yüzden dolar yükselemedi.
Ama nereye kadar değil mi?
:)
yükselsin cerencim yükselsin de satalım düşsün yeniden alalım
evet yaAslında şu doları rahat bıraksalar daha da artacak.
Bugün bizim merkez bankası yine dolar sattı.
O yüzden dolar yükselemedi.
Ama nereye kadar değil mi?
:)
Ons 1810 direncini kırdı.
Şu an 1811.
Ayın 20 sine kadar aynı senaryo mu dönecek acaba?
canım gördüm ve ekledimfarmasi mesaj atmıştım görmedn sanırım benmbu birkimim biceyrek+ 50lira üstü harcandı gittikalan 50 yi de kilitledm kumbaraya vermiyorum eşime :)
Aslında ben de böyle bir hamle düşünüyorum.canım gördüm ve ekledim
evet ya
bir rahat bıraksalar altın gideceği yeri biliyor da işte doları tutmuşlar bırakmıyorlar öffffffffffffff öffffffffffff
canım bu kez 106-107-108tl den birinde altını satıp bekleyip düşükten almayı düşünürüm bakalım kısmet olacak mı okullar da açılacak takip işi zorlaşacak
Aslında ben de böyle bir hamle düşünüyorum.
Yalnız böyle giderse bayramda çıkabilir o seviyeye.
İşlem yapamayız o zaman...
ay kızlar ben para biriktiriyodum ameliyatım için ama karar verdim altına yatırım yapıcam..altın 2 senede 300ü bulucakmış inşşş yaa.hırs yaptım alıcam inş..her ay..ama ben aylık çalışan bir bayan deilim..bakalım nasıl biriktirebilirim:97:
ben de 4.500 attım galiba göz ucuyla son anda baktım eşimin cebindekileri attımda
kumbaramda 27 tl var
ama tencere almıştım 20 sini onun taksidine vereceğim
merhaba canım bugün biri çaprazı anlattı ve sen geldin aklıma kopyaladım buyur
ÇAPRAZLAMA
-----------------
Çaprazlama denilmesi kafanızı karıştırmasın.Olay altından tl ye tl den altına geçmek yerine altından usd ye usd den altına geçmenin ta kendisidir...Önemli olan kısmı geçiş anlarıdır..
bankanızın usd--->altın ve altın---->usd geçişine izin vermesi lazım öncelikle.iş bankasında yok mesela garantide var..arbitraj olarak geçiyor.döviz yatırım bölümünden giriyorsunuz arbitraja basıp neyden neye geçiş yapacağınızı seçiyorsunuz..diyelim altından usdye geçeceksiniz ve oran 57.20 aynı anda usd den altına geçiş ise 57.42 olur.makas 0.22 usd kadar...siz o anki ons fiyatını anlık olarak zirve kabul ediyorsunuz.diyorsunuzki bu noktayı kolay aşamaz ve düşmeye başlar biraz...en az 10 usd düşmeli...hatta biraz daha fazla...bugün 1790 gördüğünde saat 17:00 den 1765 e kadar düştü...yapacağınız olay tam burda..1790 dan usd ye geçiyorsunuz.1765 den altına geri dönüyorsunuz...ama risk şurda dediğim gibi en usd ye geçtiğiniz andan itibaren düşmezde yükselmeye devam ederse öylece kalırsınız ortada.riskli yani iyi kestirmek ve uzun gözlemler yapıp garanti olan anları yakalamak lazım...zaten anlık 5-10 düştüğü zaman bankaya yansıyana kadar çoktan usd ye uçabilirsiniz...
farmasi
Ben burdan çok faydalandım.Bir göz at istersen.
En altta anlık ons fiyatları var.Gece de aktif.
2011 Altın Fiyatları Ne Olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?