bir saat kadar önce bir ton alıntı yaptım.ama patronum gelince aniden kapadım ve hepsi uçtu gitti...
şimdi gözüm yemedi tekrar yapmaya.
farmasi sen bana hiç bişiy ekleme istersen listedende silebilirsin beni.toparlanıp geleceğim...
ay derencim nasıl sevindim ya şükürler olsun ve hayırlı olsun inş,devamında tonlarca altın getirsin sana inş...
Kızlar şimdiden hepinize hayırlı kandıller ve hayırlı bayramlar 1 hafta yokum büyük bir ihtimalle giremiyeceğimde bayramınız şeker gibi geçsin
amin bitanem amin . Allah hepimize hayırlar ihsan eylesin...Bu güzel , bu mübarek gecede tüm dualarımız kabul olması, varsa borçlarımızın hayırlısı ile bitmesi, fakir olanları yüzlerinin hayırlısı ile gülmesi dileğiyle kızlar hepinize hayırlı kandiller diliyorum.Bu gece bol bol dua edelim hem kendimiz hemde başkaları için sizleri çokkkkkkkkkkkk seviyorummm
YUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİKızlarrrrr ben geldim . Sonunda aldım . Oh be rahatladım . Altın hesabımdan ilk defa aldım . 1 gr 100,08 tl denKumbarama da 2 tl atacağım .
aminnnnnnnnnnnnnnnnn haydi hayırlısı inşallahEvet, FED bitti.
Dolar fırladı.
Düzeltme olmazsa altın da fırlar yakında.:)
aminnnnnn canım aminnnnnKızlar şimdiden hepinize hayırlı kandıller ve hayırlı bayramlar 1 hafta yokum büyük bir ihtimalle giremiyeceğimde bayramınız şeker gibi geçsin
Kızlar şimdiden hepinize hayırlı kandıller ve hayırlı bayramlar 1 hafta yokum büyük bir ihtimalle giremiyeceğimde bayramınız şeker gibi geçsin
Kızlarrrrr ben geldim . Sonunda aldım . Oh be rahatladım . Altın hesabımdan ilk defa aldım . 1 gr 100,08 tl denKumbarama da 2 tl atacağım .
Henüz hızla yükselmeyecek.herkese bereketli günler kızlar kadir geceniz mübarek olsun kumbarama 1.75 tl attım bugün bu aralar pek paramız yok bakalım sizce altın şimdi hızla yükselecekmi ben pek anlamıyorum fed dediğiniz noluyor
Farmasi listede yanlışlık olmuş benim 3 çeyreğim ve 2 gram altınım olucak.. Ne yazık ki şuanda TL olarak bildirim yapamıyacağım araya bayram giriyor kesin harcanır..
kadir geceniz mübarek olsun kızlar,allah evlerinde hastanelerde şifaa bekleyen tüm hastalara şifa versin içinde de bize inşlh,borçlulara fakirlere kolaylık versin,sokaklarda evsiz barksız kalan insanlara hayvanlara yardım etsin kimse onlara zarar veremesin,hepimizi kazalardan belalardan,hırsızdan,hainden,katilden,caniden hayırsız kullarından korusun,herşeyin hakkımızda hayırlısı versin,bizlere de hayırlı paralar kazanıp hayırlı mallar edinmemize yardım etsin inşlhh,bizleri sevdiklerimizi tüm müslüman ülkeleri depremden,selden,yangından,afetlerden tüm kötülüklerden korusun,hiçbirimizi şeytana uydurmasın yolundan ayırmasın inşlhh
kadir geceniz mübarek olsun kızlar,allah evlerinde hastanelerde şifaa bekleyen tüm hastalara şifa versin içinde de bize inşlh,borçlulara fakirlere kolaylık versin,sokaklarda evsiz barksız kalan insanlara hayvanlara yardım etsin kimse onlara zarar veremesin,hepimizi kazalardan belalardan,hırsızdan,hainden,katilden,caniden hayırsız kullarından korusun,herşeyin hakkımızda hayırlısı versin,bizlere de hayırlı paralar kazanıp hayırlı mallar edinmemize yardım etsin inşlhh,bizleri sevdiklerimizi tüm müslüman ülkeleri depremden,selden,yangından,afetlerden tüm kötülüklerden korusun,hiçbirimizi şeytana uydurmasın yolundan ayırmasın inşlhh
kızlar altn onsu 1800 leri gecti yükseliş devam ediyor suan gramı 103 liraya yaklaştı söliyim dedim yükselmesi bi yandan iyi bi yandan kötü oluyor o yüzden ben nasıl dilekte bulunacagımı sasırdım düşünce zararediyoruz yükselince alamıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?