Onu nasıl alabilirim canım kuyumcularda olan gram altın mıbiraz acemiyim de
hemen hemen her kuyumcuda var gram altın..101 tl şuan itibariyle gramı:):)
Peki çeyrek mi daha avantajlı gram mı diye sorsam çok mu rezil olurum
Peki çeyrek mi daha avantajlı gram mı diye sorsam çok mu rezil olurum
herkese merhaba
Altın alan arkadaşlar hayırlı olsun altınlarınız inşallah ii günlerde kullanırsınız
Farmasi ellerine sağlık liste ne güzel görünüyor
Listeye göre en çok altın sahibi olan talya =)) Tebrik ediyorum seni
Arasında avantaj anlamında bir fark yok bence.. Ama gram daha alınablir geliyor bana yani çeyrek yada tam almak için elindeki iktarım yüksek olması gerekiyor ama gr. Öyle değil..
Ayrıca bir çoğumuz gibi çalıştığın bankadan altın hesabıda açabilirsin.. Öyleside çok mantıklı yani bu durumda illaki gidip kuyumcu kuyumcu dolaşman gerekmez :))
her ikisi arasındada alım satım arasında fark var.. ama çeyrekte biraz daha fazla.. ben grımı artık daha çok tercih ediyorum
amma kirli çıkıymışım be:):):):)
dün tam altın aldım 660 dan
Kızlar öncelikle hepinize günaydın ve hayırlı cumalar.
Bugün hem cuma hem kadir gecesi diye kumbaramı açmak için bugünü bekledim.Oturdum bismillah dedim paracıkları saydım. VEeeee.
Bozuk para kumbaramandan 40 tl çıktı, Birde kuytu köşeye sakladığım 15 tl var.. Onun haricinde bankada altın hesabından artan 9 tl var.. birde yine bankada faturaların üzerinden kalan 30 tl var.94 tl kadar yapıyor 5 tl da cüzdanda var onuda harçlık olarak tutuyordum ama altın 98 tl iken gidip 1 gr daha altın alıcam galiba :)) heeheheee
ayy ne güzel bir duyguymuş bu kızlar yaa..
Ayrıca bu topic bana çok faydalı oldu vallahi tasarrufu öğrendim aylardır 50 tl nin altına düşmeyen faturamız 38 tl gelmiş.. Gerçi faturayı bayram dolayısıyla 4 gün erken kestiler ama olsun yinede düşük gelmiş..
yaşasınnn..
altın 100 tl den açılışını yaptı haydi hayırlısı
altında göstergeler yeşil yanıyor
öğretmenimm canımm benım canımm seni ben pek çook pek severimm...sevdimdee...(farmasii...)
sabah 160 tl dediler şimdide 180 tl diyorlar çeyrek için doğrumu acepp...olmaz böyle şaka deyin yaa...
Canım sevgilimle evlilik için biriktiriyoruz 4-5 senemiz var 4-5 sene içinde ne yaptık yaptık dio en iyi yatırım altın düşünüyoruz. Kışın düşer diyoruz altın fiyatları.. Haftayada 200 falan koyucaz o zaman gidip bi tam almayı düşünüyorum.
Kızlar benim 10 ve 5 kuruşlardan oluşan 20 liram var 1 lira ve 50 kuruşlarlada 24 liram var nerden bütünlettirebilirim bunları ? Geçen ay 50 tl bütünlettirdim bana dilendinmi dediler
bizimde işyerinde çok oluyor bozukluk.. fırıncılar, eczaneler, jeton satan yerler bide benzin istasyonlarında bütünletiyoruz hep
canım dün ben 160 tl den aldım
2 çeyrek eder o para bugün fiyat ne bilmiyorum ama :26: bence almaya bak
kızlar bugünkü alınan bileziğim ve diğeriyle birlikte görünüşü
şimdi alınan 15 gram diğeri 30 gramdı.
Eki Görüntüle 247078
Eki Görüntüle 247079
Eki Görüntüle 247080
Eki Görüntüle 247081
Eki Görüntüle 247082
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?