• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kuveyttürkten sabah 109 dan aldım bende nasıl bankalar arası fark oluyormu
evet oluyor
Şimdi yazınızı okuyunca girdim garantiye hesabımı altın hesabına çevirmek için allahım ne göreyim 2 saat önce 106 tl görünüyorsu şimdi 108 olmuşş off allahım çıldırıcamm..:18::18::18:
evet canım bu aralar altını tutabilene aşkolsun :9:
yaw hergn takipe tmekten bıktım:D

750 olmuş resmen cumhuriyet.. gidip almammı beklesemmi:( 705 ken almamaıştım:S gididp alim bence.. sizce.. 2yıl onra bozdurcam muhtemelem
ohoooooooooooooooooooooo 2 yıl çok büyük zaman dilimi kesinlikle zaraetmezsin Allah'ın izniyle :34:
Kızlar vallahi açtım altın hesabınnı tüm parayıda altına çevirdim bu gidişle düşeceği yok 1 tl bile yükselse kardır artık benim için off beee stres yaptım çok fenaaa ama 4,60 gr altınım oldu ...
haydi hayırlı uğurlu bereketli olsun canım :nazar::nazar::nazar::nazar:
bnde gidip alıyorum:D
hayırlı olsun şimdiden:nazar::nazar::38:
Biz de 2 yıl sonra bozdururuz diyoruz. Ama bu süre 1 yıl bile olsa hiç zarar etmeyiz Allah'ın izniyle.
çok doğruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:34:
bende cumartesi günü altın aldım 24 gr gr 103 den
sen delimisin bu zamnda bilezikmi mi alınır dio milletler :52:
sonra oturup söledim bak sizde alın yatırım yapın yılbasına kadar
yükselcek deiğimde tamam diolar pazartrsi altın hesabı acalım dediler

bereketli olsun:nazar::nazar:

Altın Kapalıçarşı'da rekor yenilediİstanbul Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 108,80 liraya yükselerek rekor kırdı

GoogleFacebookTwitterFriendFeedFavorilerimDiggDeliciousEmailAAA22 Ağustos 2011 Pazartesi, 13:13.
İstanbul Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 108,80 liraya yükselerek rekor kırdı.

Geçen haftayı 106,20 lira seviyesinden rekorla kapatan 24 ayar külçe altın, sabah açılıştan itibaren yükselişini sürdürdü. Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 108,80 liraya çıkarak rekorunu yeniledi.

Bu seviyede 24 ayar külçe altın, önceki kapanışa göre yüzde 2,45'lik artış göstermiş oldu. Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını da saat 12.25 itibariyle 735 liradan satılıyor.

şimdi alıp geldim:) bütün maaşımı verdim:D bu ay nasıl geçincem bilmiyorum:):):

altın yılbaşına kadar 1000 ocakmış.öyle dediler kuyumcudu bilginiz olsun:)

Alıp almamakta kararsız olan arkadaşlar,
Her ay fiyatı ne olursa olsun almaya çalıştım.Çünkü anlık al sat yapmıyorum.
Bu yüzden o çok yüksek(!) fiyatları umursamadım.
Çok mecbur kalmadıkça bozdurmadığım için hep kardayım.
Altın 75 tl olduğunda çevremde deli misin bu fiyattan altın mı alınır, zarar edersin diyen çok oldu.
Şimdi o arkadaşlar başını vuruyor. Ancak hâlâ aynı cümleyi kurup almıyorlar.
Çok değil yıl başında olmadı bir yıl sonra yine başlarını vuracaklar muhtemelen.
Alıp unutacaksanız anlık düşüşler sizi etkilemeyecektir, ancak 15 gün sonra satacaksanız zarar etme ihtimaliniz de var tabi ki...

çok mantıklı canım yazdıkların..
uzun vadeli birikim yapanlar yüksek düşük demeden ellerine geçen parayla hemen almalı bence :46:
akşameşime söyleyeceğim bizde alalım :9:
yaw hergn takipe tmekten bıktım:D

750 olmuş resmen cumhuriyet.. gidip almammı beklesemmi:( 705 ken almamaıştım:S gididp alim bence.. sizce.. 2yıl onra bozdurcam muhtemelem

2 yıl gibi bir zaman koyuyorsan keisnlikle kazanırsın inş canım beklemek pek işe yaramıyor bu gidişata göre

Kızlar vallahi açtım altın hesabınnı tüm parayıda altına çevirdim bu gidişle düşeceği yok 1 tl bile yükselse kardır artık benim için off beee stres yaptım çok fenaaa ama 4,60 gr altınım oldu ...

:46:hayırlı bereketli olsun canım..

Selamm canlarıım topikten azıcık uzak kaldım off off coşmuş vala topikcağzımız hepinizi çok özledim :5::5: çok öpüyorum hepinizi yoğun çalışma temposundan sonra saat 2 den sonrası müdavimi olarak dönüyorum sahalara ihihihi :9::9::9::9:

Şimdi topiki okuyunca gaza geldim akşam iş çıkışında bari bende uğrıyıp alıyım diye düşündüm ama 2 tane alıyım gitmişken didim ama param çıkışmıyor napsamki beklesemmii alsammı ouuff çok kararsızım bende :44::44::44:

Şimdi topiki okuyunca gaza geldim akşam iş çıkışında bari bende uğrıyıp alıyım diye düşündüm ama 2 tane alıyım gitmişken didim ama param çıkışmıyor napsamki beklesemmii alsammı ouuff çok kararsızım bende :44::44::44:

bn ayın 15inde maaş aldım. 680 miydi ne almamıştım. bugun gidip 750den aldım.. beklemek hep zarar söylim:)

Cnm hoşgeldin . Bende de para yok alamıyorum malesef . Ama senin paran çıkışmıyorsa şöyle yapabilirsin . 1 tane çeyrek alıp kalanı da 1 gr alabilirsin . O şekilde yetermi
paran bilmiyorum ama aklıma gelmişken paylaşayım dedim :)

Son düzenleme:
Kızlar ben size demedim mi ben altın alırım sonra düşmeye başalr diye alın işte ben 108 den aldım şimdi baktım 107 olmuş.. :53:

Neyse bekliycez inşallah uzun vadede kar getirir..

bn ayın 15inde maaş aldım. 680 miydi ne almamıştım. bugun gidip 750den aldım.. beklemek hep zarar söylim:)

Haklısın canım beklemek hep zarar getiriyor aslında 1 tane çeyrek alsam diğeride kenarda kalsın ne olur ne olmaz diye bozdurmak zorunda kalmıyayım diye ama 182 den desek çeyreğe 50 tlm falan çıkışmıyor 2. si için :19::19: bakalım artık nasip oluruna bıraktım :1::1:

Cnm hoşgeldin . Bende de para yok alamıyorum malesef . Ama senin paran çıkışmıyorsa şöyle yapabilirsin . 1 tane çeyrek alıp kalanı da 1 gr alabilirsin . O şekilde yetermi
paran bilmiyorum ama aklıma gelmişken paylaşayım dedim :)

Teşekkür ederim derencim haklsın bu ihtimalde değerlendirilebilir 310 tl falan var işte kumbiriğimide açmadım kavanozya kırmaya kıyamıyorum ama 310 tl yi verirsem sıkışırsam diyede korkuyorum heralde 1 tane alınır alabilirsem :6: bakalım fırsat olurmu :52::52:

Kızlar ben size demedim mi ben altın alırım sonra düşmeye başalr diye alın işte ben 108 den aldım şimdi baktım 107 olmuş.. :53:

Neyse bekliycez inşallah uzun vadede kar getirir..

Evet canımcım uzun vadede her zaman karlıdır birde şöyle bir durum var bugünün 1 tl si yıllar sonra alım gücü azalınca aynı tutarlara tekabül edemiyor sende benim gibi şom ağızlısın yani almışşsın düşmüş :1::1: ama genede çok zarar yok bence canımcım satıncada zarar oluyor ki sen uzun valdeli düşünüyorsan bence hiç hiç sıkıntı yok :54::54:

birikim paramın yarısı gelcek bir yerde borçta,ama elimde olanla nakit bekleteceğime hemen altın hesabıma aktarım mı yapsam kafam karıştı.
ay ne karışık işler bunlar yahu....

birikim paramın yarısı gelcek bir yerde borçta,ama elimde olanla nakit bekleteceğime hemen altın hesabıma aktarım mı yapsam kafam karıştı.
ay ne karışık işler bunlar yahu....

hemen gelecek ay bozdurmayı düşünmediğimizden sanırım yapmamız gereken doğru şey bu

hep yükselişte baksana almalısın :34:

Alıp almamakta kararsız olan arkadaşlar,
Her ay fiyatı ne olursa olsun almaya çalıştım.Çünkü anlık al sat yapmıyorum.
Bu yüzden o çok yüksek(!) fiyatları umursamadım.
Çok mecbur kalmadıkça bozdurmadığım için hep kardayım.
Altın 75 tl olduğunda çevremde deli misin bu fiyattan altın mı alınır, zarar edersin diyen çok oldu.
Şimdi o arkadaşlar başını vuruyor. Ancak hâlâ aynı cümleyi kurup almıyorlar.
Çok değil yıl başında olmadı bir yıl sonra yine başlarını vuracaklar muhtemelen.
Alıp unutacaksanız anlık düşüşler sizi etkilemeyecektir, ancak 15 gün sonra satacaksanız zarar etme ihtimaliniz de var tabi ki...

kesinlikle katılıyorum. bende cumartesi günü kuyumcuya gittim. çeyrek altının 200 liraya kadar çıkacağı söyleniyor dedi.:82:

ya esımle karar verdık bugun sattıgımız evın parasını altın hesabına cevırcektık bankadakı adam engel olmus cok rısklı yuksek mebla ama cevır dersenız cevırırım demıs esımde oyle olunca tereddut etmıs bayarm sonunu bekleyelım kım ne bozdurcak bellı deıl demıs adam ondan sonra ıstersenız alırız demıs esımde o sekılde karar vermıs ve kaldı yıne hayırlısı bakalım:44:

Back