Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kaça aldın çeyreği???

ben de bugün maaş hesabımda altın hesabı açtım ve ilk olarak da kumbaradan çıkan 100 lira lira bir gram altın aldım

nazende hangi bankadan alıp satıyorsun yani şunu öğrenmek istiyorum ben işbankasından yeni açtım vadesiz altın hesabı ama henüz oradan hiç almadım daha
seçeneklerde paranın tamamıyla , belirteceğim gram kada vs gibi ifadeler yer alıyor
yani interaktif olarak nasıl alış gerçekleştiriyorsun? açıklayabilir misin?

sizden duyup araştırdım bu altın hesabını

kuveyttürkten inceliyorum bende

ben halk bankasından açtım. bugün itibari ile. paranın tamamı dersem mesela altının gramı 100 lira 425 lira para var hesapta. hesabı seçip tamamı diyorsun sonra 4 gram altın yazıyor. geri kalan 25 lira hesapta kalıyor. ben öyle yaptım paranın tamamı dedim zaten 1 grama yetecek kadar vardı gerisi kaldı.

ececikk annenin neyi var??:26:
annemde 6 yıl önce kemoterapi aldı göğsü için şimdi sadece günde 1 hap kullanıyor vede sene de 1 kontrol allaha şükürler olsun
2 haftada altın hesabında 2700 tl kar yapmış durumdayız.ne kadar çabuk bi artış göstermiş bu altın.
maşallah canım bereketli olsun
canım cok sevındım tebrık ederım cok ıstıyordun zaten hayırlı ugurlu olsun
allah razı olsun canım
dün itibariyle bir tane eski tarihli çeyrek aldım dostlarr hepmize bereketli olsun
bereketli olsun altıncığın
kaça aldın çeyreği???

ben de bugün maaş hesabımda altın hesabı açtım ve ilk olarak da kumbaradan çıkan 100 lira lira bir gram altın aldım
süper bereketl olsun inşlhh bende açıcam ilerde inşlh
ececik hayırlı olsun darısı atanamayanların başına inşallah

allah razı olsun canım aminn inşlh

sağol canım benim interaktif olarak uğraştığım iş ve de halk bank var ama halktan maaşımı çekiyorum işbankta otomatik ödeme talimatlarım var daha önceden maaşı işbanktan çekiyorduk okulumuz banka promosyonları sebebiyle işbankasıyla anlaşamadı ben de oranın interaktif düzenine alışık olduğumdan oradan devam ettim.

ama vadesiz altın hesabını oradan yeni açtım .
kendim de alıp satmak istiyorum.
başka özel finans kurumundaki hesabıma altını telefonla bankadaki memur kıza aldırtıyorum ya da sattırıyorum o sebeple kendi başıma ilk deneyimim olacak

daha pazara çıkmadım sabahtan beribu kez kesin gidiyorum
gitme kız gidip de ne yapacan pazarda hem sıcak hem para gitmesin bir başınasın zaten eniştem işten çıkacağı gün alışveriş yapıp gelsinnnnnnn sen beni burda çatlattın gülmekten hemşooooooooooooo

Allah yardımcınız olsun zehra

inş gönlünüzce olur herşey

borçları sıkıntı yapma siz yuvanıza başınızı sokun inş Rabbim hayırlısıyla yardım ederde ödenir biter hepsi..

ben gecen aylarda 4 ceyrek aldım 127 tl den sımdı ıse 165 olmuss...Allah dugun yapanlara yardım etsın vallaa...

kaça aldın çeyreği???

hayırlı olsun canım allah artırsın kaça aldın :)

bütün arkdaşlaraa teşekür ederimm kızlarrrr hepimizinki berektli olsun inş...eski tarihli çeyregi 150aldım, yeniside 180 di:)

hahahahaa caanım valla haklısın kuaföre gittim para biriktireli gitmemiştim hanzo gibi kaşlar
ececik hayırlı olsun çok sevindim...
buugn benden 3 lira kızlar..
çok tşk ederim caanım allah razı olsun

bütün arkdaşlaraa teşekür ederimm kızlarrrr hepimizinki berektli olsun inş...eski tarihli çeyregi 150aldım, yeniside 180 di:)

ooo çok ii almışsın valla arada ne kadar fark varmış ya 30 tlnormalde 3 tl falan oluyordu benim burda sorduklarım bugün önünden geçtm ama sormaya bile korktum çeyreği

şimdi size hesap vereyim bakaalımmdomates,patates,maydonoz liman aldım hepsi 5 tl tuttu 15 tl kumbarama attım nisandan beri kuaföre gitmemiştim kaş için kendim alıyordum şekli bozulmuştu çoktan ellemedim hanzo gibi gittim düzelttirdim fotoğraf çektircem ya bu sıralar iş için ondan yani 7 tl verdim haftalığımdan:97:işe başlayasıya işlemler için gidip gelmem lazım merkeze git gel 10 tl kumbaradan yersemde maaşımı alınca koyarım yerine:76:toplu alınıyormuşş sanırım yol parası daha uygun oluyormuş başlarken alırım artık

:97::97::18::18::44::84::84::101::95::95::107::94::94::94::94:şuan ki duygularım aynen böyle karman çorman

canım emin misin bu fiyatlardan:44: eskiyle yeni çeyreğin arasında 30 tl değil 3 ya da 4 tl farkeder. bi de yeni çeyrek 180 olmadı diye biliyorum ama:26:

kızlarrr bizimm çok eski tanıdıgımızz kuyumcu allah razı olsunn bu fiyata verdi çok iy aldımm ama öbür ayaaa alalh kerimm bakalım.

kızlarrr bizimm çok eski tanıdıgımızz kuyumcu allah razı olsunn bu fiyata verdi çok iy aldımm ama öbür ayaaa alalh kerimm bakalım.

canım ben 2 gün önce ki o gün altın düşmüştü eski tarihli zorla 162 ye aldım sen cok cok cokk iyi almışssın yani tebrik ederimm.. paraları biriktirelm bakalım öbür aya belkibi kaçgün düşüş olurda alırız güzelce çeyreklerimizi :))) bugün 5 tl attım ben kumbarama allah bereket versin

süper o zaman canım çok iyiye almışsın bereketli olsun

bereketli olsun canım inşlhh alırızz ya çil çil altınlar sağlık olsunda önce gerisi olur inşlh

geçen anahtarımı unuttuğumda alıveren komşum geldi akşama bana geleceklermişş amanınnn hemen bi temizlik yapıveremm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…