kaça aldın çeyreği???
ben de bugün maaş hesabımda altın hesabı açtım ve ilk olarak da kumbaradan çıkan 100 lira lira bir gram altın aldım
nazende hangi bankadan alıp satıyorsun yani şunu öğrenmek istiyorum ben işbankasından yeni açtım vadesiz altın hesabı ama henüz oradan hiç almadım daha
seçeneklerde paranın tamamıyla , belirteceğim gram kada vs gibi ifadeler yer alıyor
yani interaktif olarak nasıl alış gerçekleştiriyorsun? açıklayabilir misin?
nazende hangi bankadan alıp satıyorsun yani şunu öğrenmek istiyorum ben işbankasından yeni açtım vadesiz altın hesabı ama henüz oradan hiç almadım daha
seçeneklerde paranın tamamıyla , belirteceğim gram kada vs gibi ifadeler yer alıyor
yani interaktif olarak nasıl alış gerçekleştiriyorsun? açıklayabilir misin?
annemde 6 yıl önce kemoterapi aldı göğsü için şimdi sadece günde 1 hap kullanıyor vede sene de 1 kontrol allaha şükürler olsunececikk annenin neyi var??:26:
maşallah canım bereketli olsun2 haftada altın hesabında 2700 tl kar yapmış durumdayız.ne kadar çabuk bi artış göstermiş bu altın.
allah razı olsun canımcanım cok sevındım tebrık ederım cok ıstıyordun zaten hayırlı ugurlu olsun
bereketli olsun altıncığındün itibariyle bir tane eski tarihli çeyrek aldım dostlarr hepmize bereketli olsun
süper bereketl olsun inşlhh bende açıcam ilerde inşlhkaça aldın çeyreği???
ben de bugün maaş hesabımda altın hesabı açtım ve ilk olarak da kumbaradan çıkan 100 lira lira bir gram altın aldım
ececik hayırlı olsun darısı atanamayanların başına inşallah
ben halk bankasından açtım. bugün itibari ile. paranın tamamı dersem mesela altının gramı 100 lira 425 lira para var hesapta. hesabı seçip tamamı diyorsun sonra 4 gram altın yazıyor. geri kalan 25 lira hesapta kalıyor. ben öyle yaptım paranın tamamı dedim zaten 1 grama yetecek kadar vardı gerisi kaldı.
daha pazara çıkmadım sabahtan beribu kez kesin gidiyorum
ececik tebrık ederım çok sevındım senın adına hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun ınşallah
kızlar bız ev alıcaktık ya ınşallah alıcaz da bın turlu aksılık oldu bıraz borca gırdık arabayı satamadık
elde avuçta ne varsa sattık kızımın mınık bı bılezığı vardı onuda satcak babası kızım daha hıç takamadı
ama olsun napalım annemlerden altın borcu aldık şu anda tek varlık kumbaradakı bozukluklar:))
yarın bakmaya gıtcez ınşallah begendıgımız bı evı ınşallah olur hayırlısıysa bu arada bı çeyrek almıştım eşım onuda bzodurcak
sonra ben artık bu topıkte borç altınları bırıktırmek ıçın para bırıktırcaem ınşallah
farmasi ben memlekete gıdcem dahada burda olamam bayramdan sonra ancak benım 140 lıram vardı altın almıştım ama
oda bozulcak benı kısa bı surelığıne lısteden çıkar ıstıyosan sonra ben bıorıktırmeye başlayınca yıne yzıcam ınşallah bayramdan sonra
kızlar hepınıze hayırlııı bırıkımler çil çil altınlarrr
kaça aldın çeyreği???
hayırlı olsun canım allah artırsın kaça aldın :)
bütün arkdaşlaraa teşekür ederimm kızlarrrr hepimizinki berektli olsun inş...eski tarihli çeyregi 150aldım, yeniside 180 di:)
hahahahaa caanım valla haklısın kuaföre gittim para biriktireli gitmemiştim hanzo gibi kaşlargitme kız gidip de ne yapacan pazarda hem sıcak hem para gitmesin bir başınasın zaten eniştem işten çıkacağı gün alışveriş yapıp gelsinnnnnnn sen beni burda çatlattın gülmekten hemşooooooooooooo
çok tşk ederim caanım allah razı olsunececik hayırlı olsun çok sevindim...
buugn benden 3 lira kızlar..
bütün arkdaşlaraa teşekür ederimm kızlarrrr hepimizinki berektli olsun inş...eski tarihli çeyregi 150aldım, yeniside 180 di:)
canım emin misin bu fiyatlardan:44: eskiyle yeni çeyreğin arasında 30 tl değil 3 ya da 4 tl farkeder. bi de yeni çeyrek 180 olmadı diye biliyorum ama:26:
kızlarrr bizimm çok eski tanıdıgımızz kuyumcu allah razı olsunn bu fiyata verdi çok iy aldımm ama öbür ayaaa alalh kerimm bakalım.hahahahaa caanım valla haklısın kuaföre gittim para biriktireli gitmemiştim hanzo gibi kaşlar
çok tşk ederim caanım allah razı olsun
ooo çok ii almışsın valla arada ne kadar fark varmış ya 30 tlnormalde 3 tl falan oluyordu benim burda sorduklarım bugün önünden geçtm ama sormaya bile korktum çeyreği
kızlarrr bizimm çok eski tanıdıgımızz kuyumcu allah razı olsunn bu fiyata verdi çok iy aldımm ama öbür ayaaa alalh kerimm bakalım.
süper o zaman canım çok iyiye almışsın bereketli olsunkızlarrr bizimm çok eski tanıdıgımızz kuyumcu allah razı olsunn bu fiyata verdi çok iy aldımm ama öbür ayaaa alalh kerimm bakalım.
canım ben 2 gün önce ki o gün altın düşmüştü eski tarihli zorla 162 ye aldım sen cok cok cokk iyi almışssın yani tebrik ederimm.. paraları biriktirelm bakalım öbür aya belkibi kaçgün düşüş olurda alırız güzelce çeyreklerimizi :))) bugün 5 tl attım ben kumbarama allah bereket versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?