• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

canım Allah sana hayırlısyla gönlüne göre bir ev nasip etsin de gerisini boşver. yani listeyi takma kafana çıkarmam seni karşısına uygun bir açıklama yazarım artık :34:
çok öpüyorum seni bebişin bileziğine üzülme daha iyisini yaparsın sonra artık minik meleğe :38:

teşekkur ederım farmasi ben de burayı unutmamış olurum daha ıyı bırıkımlere 4 elle sarılırım:)) kızımın bılezıgını satmadık gerı
490 tl falan tutuyomuş bende dursun dedım en azından bayramda bı takarız sonra çok zora gırersek satarız dedım

Canımcım inşallah gönlüne göre ev bulursun.Bak biriktirdiğin paralar hayır bir ev için harcanacak.Ayrıca aldığın borçta boşuna değil, şöyle benim gibi saçma sapan kredi kartlarına değil en azından.Tekrar hayırlı olsun bitanem, aldığın borcu hayırlısı ile sıkılmadan ödemen dileğiyle.

çok sağol canım teşekkür ederim

Allah yardımcınız olsun zehra

inş gönlünüzce olur herşey

borçları sıkıntı yapma siz yuvanıza başınızı sokun inş Rabbim hayırlısıyla yardım ederde ödenir biter hepsi..:34:

amin canım çok teşekkur ederimm

Merhabalar size aklıma takılan bir konuda danışmak istedim. Benim çok yakın bir arkadaşımın abisinin 10 eylülde düğünü var. Düğüne tatil prog nedeni ile katılamayacağım ama hediye takmam şart ne uygun olur bilemedim.. Ailece görüştüğümüz insanlar, abisi ile de tanışıyoruz yaklaşık 12 yıllık arkadaşım ne yapmam uygun olur.. Bayramdan önce görüşeceğiz o zmn iletirim.. Çeyrek cok mu olur aslında brz rahat olsam cok olmaz ama beni zora sokacak 50 tl cok az olur 50 dolar geldi aklıma zarf ile iletirim, arkadaşım düğüne gelmememe kırılmaz ama boş bırakamam günümüz şartlarında en iyi değerlendirecek sizlersiniz karar veremedim :61:

bizlere sorarken çözümü de bulmuşsun 50 dolar harika :34:

Çok yerinde olur değilmi hem tek parça olur hem miktar olarak iyi oh rahatladım bir arkadasım daha var, bir ablam var of bu yıl cok düğün var ya :60:

kızlar başıma neler geldi bugün :9:

bizim sokak tahmin edemeyeceğiniz kadar dik bir yokuş ramazan geleli hiç aşağı inmiyordum çünkü çok zorluyor yol beni.

bugün pazar kuruluyordu aşağı sokağa inip az çok bişiler alayım eşim işten gelirkende onunla taşırız diye düşündüm :4:

neyse ben pazarı hallettim eşimle buluştuk çıkıyoruz yavaş yavaş ama ben beş defa falan durdum dinlendim:44:

sonra apartmana yaklaştık benim hafif gözüm karardı karşı kaldırıma oturdum ama böle boş bakıyorum eşimde apartmanın önündeydi.

ayağa kalktım yanına gittim ne olduysa o an olmuş ben eşime dayanmışım sonrada yerlebir :9:

ayıldığımda tüm apartman başımdaydı hamilemi acaba diyorlardı teyzeler:60:

nese eve taşıdılar uzandım sanırım sıcaktan ve oruçtan tansiyonum sıfırladı :9:

"Altında 100 dolarlık düşüş olabilir"
İsviçreli banka UBS, 2008'in sonundan bu yana 900 dolar kadar yükselen altının yakın dönemde 100 dolar kadar düşeceği tahmininde bulundu.

Güncelleme:17 Ağustos 2011 17:38

İsviçreli banka UBS'e göre, altının onsu 100 dolar kadar gerileyecek ve yatırımcılar için hala cazibesini koruyacak. Külçe altın, 11 Ağustos'taki rekor seviyesi olan 1,814.95 dolardan yüzde 1.3 aşağıda seyrediyor.

Londra'da analist olan Edel Tully bugünkü bir raporda, "Altın aşağı yönlü baskılara karşı dirençli olsa da 100 dolar veya daha fazla düzeltme olması mümkün" ifadesini kullandı. Altındaki ralliyle metalin 14 günlük göreceli güç endeksi (RSI) 70'in üzerine yükseldi. Bazı analistlere göre bu seviye metalde düşüş olacağına işaret ediyor. Spot altının onsu, Londra'da 1,791.30 dolar seviyesinden işlem görürken metal bu yıl yüzde 26 oranında değer kazandı. Metal, böylece 11. yılında da yükselişe doğru ilerleyerek 1920 yılından beri en uzun süreli artış seyrini kaydediyor.
mailfacebooktwitterfriendfeeddiger

bizim sokak tahmin edemeyeceğiniz kadar dik bir yokuş ramazan geleli hiç aşağı inmiyordum çünkü çok zorluyor yol beni.

bugün pazar kuruluyordu aşağı sokağa inip az çok bişiler alayım eşim işten gelirkende onunla taşırız diye düşündüm :4:

neyse ben pazarı hallettim eşimle buluştuk çıkıyoruz yavaş yavaş ama ben beş defa falan durdum dinlendim:44:

sonra apartmana yaklaştık benim hafif gözüm karardı karşı kaldırıma oturdum ama böle boş bakıyorum eşimde apartmanın önündeydi.

ayağa kalktım yanına gittim ne olduysa o an olmuş ben eşime dayanmışım sonrada yerlebir :9:

çok geçmiş olsun canımm allahtan eşin yanındaymış dikkat et canım 2-3 gündür buralarda sıcakladı ramazan gireli serindi:38:

gerçekten çok üzücü bir durum çok geçmiş olsun canım Allah'tan eşin yanındaymış.
bugün eşim de iftarda bahsediyordu yaşlı bir amca bizim işletmeye geldiğinde baygınlık geçirmiş.
sıcak ve oruçlukla olabiliyor Allah sabırlar versin herkese .
bir daha aynı şeyi yaşamaman dileğiyle:34:

altına yatırım cok ıyı bence ben bu sene ıcınde mart ayındaydık bılezık aldım gun paramla...gun parası 1000 tl 15 gunde 50 tl verıoz halada gun bıtmış değil...fakat benım bılezıgım aldı basını gıttıı...1580 tl ye almıstım şuan 2000 tl nın ustunde oldugunu tahmın edıyorum cunku ceyrek 150 ıken 1950 demıstı kuyumcu...

neyse kızlar ben de bı ceyrek daha alıyım barııı suan kumbarama attım paramı 100 tl m var...
suan ceyrek ne kadar?

günaydın canlar hepimiz için bol bereketli bir gün olur inşallah
hastalarımızın şifa,dertlilerimizn deva , borçlularımızın ödeme kolaylığı bulduğu bir gün olması dileğiyle....:16:

Çok geçmiş olsun bitanem.Aman dikkat et bu sıcaklarda oruçlu halinle lazım olmadıkça çıkma dışarı bitanem.Tekrar geçmiş olsun.Bu arada hepinize günaydın canlarım,

dünde bizim apartman olaylıydı.Yan komşumda 4 saat boyunca sürekli bağrış çığrış.Yan taraftaki kızın psikolojisi bozuk sürekli çığlıklar attı durdu.Bekledim belki komşılardan birileri gelir, ne oluyor diye sorarlar diye ama kimsecikler gelmedi.Eşimde eve geç geldi bende bu hamile halimle kapılarına dayanamazdım.Yandaki komşum amcasının oğluyla evliymiş.Birde yanlarında 3 tane erkek kardeşleri kalıyor ve bir o kadar pislerki, temizlikle alakaları yok.Kapı önünde eşimle benim ayakkabılarıma kadar ayakkabılarını fırlatıyorlar, sürekli yüksek sesle konuşuyorlar.Yani ev alma komşu al demişler.Çok sıkıldım onlardan geçenlerde de kız intihara kalkışmış.Ben çalıştığım için sonradan öğrendim.O kız kimbilir ne sorunlar yaşıyor ALLAH yardımcısı olsun, ama inanın bende ister istemez durumdan etkileniyorum.Şu borçlarım biter bitmez yeni bir ev almak için para biriktirmem gerekiyor.İnşallah başarırım.

Günaydın kızçeler bol bereketli günler.Başıyazmalı geçmiş olsun canım rabbım beterinden korusun.Bendede 100 tl kadar para var acaba diyorum çeyrekmi yapsam üstüne biraz daha katıp yoksa dolarmı ?altında yüksek şu an

Günaydın kızçeler bol bereketli günler.Başıyazmalı geçmiş olsun canım rabbım beterinden korusun.Bendede 100 tl kadar para var acaba diyorum çeyrekmi yapsam üstüne biraz daha katıp yoksa dolarmı ?altında yüksek şu an

gunaydın herkese ve herkese....basıyazmalı kızz gecmıs olsun ınsanız hersey basımıza gelıor vallaa benım basıma gelenı ne sen sor ne ben solım...o yuzden bı yere gıderken tek basımıza gıtmeyelım yanımızda bı kısı olsun...dunyanın her turlu halı varr cok gecmıs olsun...

cnm bende de suan 100 tl var bence bız ustunu bırıktırıp ceyrek alalım suan ceyrek kaç lıra?bılen varsa solesın?

ben hiç bi zaman altının düştüğünü görmedim zaten. halada yükselmeye devam ediyo çeyrek bugün 170 tl olmuş...

günaydın hanımlar bol bereketli günler

birazdan nüfusa gitcem ikametgah istediler bankada hesap açmak için onu alacam öğleden sonrada bankaya gidecem hesap için

gunaydın herkese ve herkese....basıyazmalı kızz gecmıs olsun ınsanız hersey basımıza gelıor vallaa benım basıma gelenı ne sen sor ne ben solım...o yuzden bı yere gıderken tek basımıza gıtmeyelım yanımızda bı kısı olsun...dunyanın her turlu halı varr cok gecmıs olsun...

cnm bende de suan 100 tl var bence bız ustunu bırıktırıp ceyrek alalım suan ceyrek kaç lıra?bılen varsa solesın?

170 tl olmuş bugün

Çok geçmiş olsun bitanem.Aman dikkat et bu sıcaklarda oruçlu halinle lazım olmadıkça çıkma dışarı bitanem.Tekrar geçmiş olsun.Bu arada hepinize günaydın canlarım,

dünde bizim apartman olaylıydı.Yan komşumda 4 saat boyunca sürekli bağrış çığrış.Yan taraftaki kızın psikolojisi bozuk sürekli çığlıklar attı durdu.Bekledim belki komşılardan birileri gelir, ne oluyor diye sorarlar diye ama kimsecikler gelmedi.Eşimde eve geç geldi bende bu hamile halimle kapılarına dayanamazdım.Yandaki komşum amcasının oğluyla evliymiş.Birde yanlarında 3 tane erkek kardeşleri kalıyor ve bir o kadar pislerki, temizlikle alakaları yok.Kapı önünde eşimle benim ayakkabılarıma kadar ayakkabılarını fırlatıyorlar, sürekli yüksek sesle konuşuyorlar.Yani ev alma komşu al demişler.Çok sıkıldım onlardan geçenlerde de kız intihara kalkışmış.Ben çalıştığım için sonradan öğrendim.O kız kimbilir ne sorunlar yaşıyor ALLAH yardımcısı olsun, ama inanın bende ister istemez durumdan etkileniyorum.Şu borçlarım biter bitmez yeni bir ev almak için para biriktirmem gerekiyor.İnşallah başarırım.
bitanem günaydın sizlere de geçmiş olsun
Allah o kıza da ne derdi varsa derman versin

amin ağzın bal yesin.
senin de ağzın bal yesinnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmmmmmmmmm:38::38::38::38:
canım bence her zaman altınnnnnnnnnnnnnnn:34:

canım altın 165-168 civarı

Back