• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bende balıkesirliyim canım.memleketime gelin gelmişsin.bende yeni ayrıldım ordan izmire geldim
ayy keşke burda olsaydın görüşürdük belki caanımsın:38:
Günaydın kızlar tatil bitti döndük yuvaya yine yeniden birikime devam artık tatilde para atamadım ama elimdekileri de şükür bozdurmadım bu iyi oldu.Sadece ilk sayfayı okudum ve ececik senin adına inanki çok sevindim hayırlısı olsun yeni işin
sağol bitanemmm allah razı olsun tatili ben bundan sonra rüyamda görürüm:1::38:
Günaydın hanımlar,

Canım çok sevindim.Hayırlı olsun işin.ALLAH bak ne zaman nasip ederse o zaman oluyor.

inşlhh canım,allah razı olsunn dediğin gibi nasip:38:

bende birazdan pazara gidicem bakalım kaç kalacak:10:tek başımayım bu haftada yine eşim gece vardiyasında patatesçi olarak en çok ona veriyorum:1:

off kaç saattir stresteydim annemin ilaçlarını geçen çarşamba gönderdim 1 hafta oldu nerdeyse hala ulaşmamış orayı burayı aradım birazdan götürcez dedilerde rahatladım:18:kızlar yaa karşı komşumun benle yaşıt kızı var bekar arkadaşım hem göğsü şişmişti 15 gün iğne falan yaptık meğer kanser başlangıcıymış bugün ilk kemoterapisini almaya gitti uyuyamadım bugün ağlayıp durdum allahtan başlangıçmış :43:

canımm benımde 26 yasında arkadasım var 2 sene once meme kanserı olmus bır gogsu alındı sımdı dıger gogsundende amelıyat olcak ve aılesınde kımsede yokmus...ırsı degılmıs yanı evlı henuz cocuguda yok...kemoterapı almamıs ıgne vuruluyor ayda bır kez 3 gun kotu oluyormus...ALLAH şifa versin...

bugün benimde pazarım var iş çıkışı gideceğim:)sadece bozukluklarımı harcayabilirim,
bu haftayıda bi atlatsak daha ne isterim:)
iyiki elimdeki çeyrekleri bileziğe çevirdim,yoksa kesin bitane bozdurmuştuk.

bugün benimde pazarım var iş çıkışı gideceğim:)sadece bozukluklarımı harcayabilirim,
bu haftayıda bi atlatsak daha ne isterim:)
iyiki elimdeki çeyrekleri bileziğe çevirdim,yoksa kesin bitane bozdurmuştuk.

hayırlı olsun canım çok iyi yapmışsın :nazar::nazar::nazar:

Herkese günaydın kızlar..
dün akşam markete gidip bir sürü gereksiz aburcubur aldım.. malum dönemde hep oluya bu engel olamıyorum çikolata krizim tutuyor. 8 tl tuttu aldıklarım tabi içinde ekmek ve süt te var aldıklarımın. üzerinden artan kumaraya gitti :)) en azından ona seviniyorum

ya kızlar tebrık edıyorum sızı .ben de 1yıldan bıraz fazladır evlıyım dugun borcları daha ode ode bıtmez benım de para bırıktırmem lazım.bu arada da 4 aylık hamıleyım aslında bebek ıcın 5 lıtrelık su sısesını kumbara yapmıstık ama en mantıklısı altın yapmak sanırım sıze cok ımrendım yaaaa.amaa su sıralar alrın cok pahalı sızce yapmak mantıklı mı yoksa ben damacanama bırıktırmeye devam mı edeyım ????

herkese bereketli günler kızlar..

ececik tebrik ederim.. tamda kpss kursu araştırırken senin atanmış olduğunu görmek hırslandırdı beni..darısı benim ve diğer arkadaşların başına..

ben bu ay hiç birikim yapamıycam:31: malum bayram abimin kızçelerine elbise alcam kendime belki bişeyler..birdahaki ayda ablamın nişanı var onun için elbise alcam.. ayyyyyyyyyy 2 ay boyunca ben kuruş artıramam ya:84:

işyerindede canımı sıktılar zaten şoförlerden oruç olanlara yemek paralarını veriyolar günlük.. bana kimse sende oruç tutuyorsun seninde paranı vereyim demiyor.. illa istemekmi lazım ya.. verseler ilaç gibi gelcek günlük 5 tlden off off:47: zorla arsız yaptırcaklar beni..

günaydın hanımlar:3: herkes bugün pazara gidicez yazmış,bizim buranın pazarı pazartesi olduğu için ben de bugünü pazartesi sandım.sanki her yerde aynı gün pazar oluyor:37: neredeyse iyi haftalar yazacaktım hafta ortasında:1:

ya kızlar tebrık edıyorum sızı .ben de 1yıldan bıraz fazladır evlıyım dugun borcları daha ode ode bıtmez benım de para bırıktırmem lazım.bu arada da 4 aylık hamıleyım aslında bebek ıcın 5 lıtrelık su sısesını kumbara yapmıstık ama en mantıklısı altın yapmak sanırım sıze cok ımrendım yaaaa.amaa su sıralar alrın cok pahalı sızce yapmak mantıklı mı yoksa ben damacanama bırıktırmeye devam mı edeyım ????

şişedeki para keşke altın gibi gün geçtikçe değerlense ama nerdeeee. Bence biriktikçe git altın al canım. Hiç şişenin dolmasını falan bekleme.
Bebeğin de hayırlı olsun buarada.

ececik tebrık ederım çok sevındım senın adına hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun ınşallah

kızlar bız ev alıcaktık ya ınşallah alıcaz da bın turlu aksılık oldu bıraz borca gırdık arabayı satamadık
elde avuçta ne varsa sattık kızımın mınık bı bılezığı vardı onuda satcak babası kızım daha hıç takamadı
ama olsun napalım annemlerden altın borcu aldık şu anda tek varlık kumbaradakı bozukluklar:))
yarın bakmaya gıtcez ınşallah begendıgımız bı evı ınşallah olur hayırlısıysa bu arada bı çeyrek almıştım eşım onuda bzodurcak
sonra ben artık bu topıkte borç altınları bırıktırmek ıçın para bırıktırcaem ınşallah
farmasi ben memlekete gıdcem dahada burda olamam bayramdan sonra ancak benım 140 lıram vardı altın almıştım ama
oda bozulcak benı kısa bı surelığıne lısteden çıkar ıstıyosan sonra ben bıorıktırmeye başlayınca yıne yzıcam ınşallah bayramdan sonra
kızlar hepınıze hayırlııı bırıkımler çil çil altınlarrr

zehra çok sevindim. inşallah güzel bir ev bulursunuz da biran önce kendi evine geçersin. Evine girdiğin ilk gün bizim için de dua et olur mu =))

kızlar annem yarın borcunun bir kısmı olan 100 lirayı verecek,üzerine biraz daha ekleyebilsem de gidip bi altın daha alsam:61:
hiç düşünme al bence canım.

Farmasi borcunu bitirmişsin. Hadi gözün aydın. Darısı tüm borcu olanların başına. Bir de ben birikimi eşimle birlikte yaptığım için listeye dahil olmayayım diyorum. Galiba siz sadece kendi birikimlerinizi yazıyorsunuz. Eşinizle birlikte yaptıklarınızı eklemiyorsunuz.

Son düzenleme:
merhabalar bol birikimli günler olsun inşallah

altın fırladı gitti vallaaa

günlerim var ekim kasım ve aralık aylarında a çokda bankada varr

şimdide 3-5 atıyoz kumraya ...

şişedeki para keşke altın gibi gün geçtikçe değerlense ama nerdeeee. Bence biriktikçe git altın al canım. Hiç şişenin dolmasını falan bekleme.
Bebeğin de hayırlı olsun buarada.

zehra çok sevindim. inşallah güzel bir ev bulursunuz da biran önce kendi evine geçersin. Evine girdiğin ilk gün bizim için de dua et olur mu =))

hiç düşünme al bence canım.

Farmasi borcunu bitirmişsin. Hadi gözün aydın. Darısı tüm borcu olanların başına. Bir de ben birikimi eşimle birlikte yaptığım için listeye dahil olmayayım diyorum. Galiba siz sadece kendi birikimlerinizi yazıyorsunuz. Eşinizle birlikte yaptıklarınızı eklemiyorsunuz.

merhaba canım çok teşekkürler dediğin gibi darısı borçlu arkadaşların başına inşallah
canım liste konusunda hiç öyle düşünme eşinle olsun sadece kendin olsun ne farkeder biz sonuçta aylık birikimlerimizi yazıyoruz .
sen bilirsin ,karar senin :34::38:

yusum tesekkur edrım canım .kesınlıkel altın daha mantıklı.hak verıyorum sana.pekı sız ayın kacına kadar bırıktırıp altın alıyosunz??

canımm benımde 26 yasında arkadasım var 2 sene once meme kanserı olmus bır gogsu alındı sımdı dıger gogsundende amelıyat olcak ve aılesınde kımsede yokmus...ırsı degılmıs yanı evlı henuz cocuguda yok...kemoterapı almamıs ıgne vuruluyor ayda bır kez 3 gun kotu oluyormus...ALLAH şifa versin...
off allah kimseye dertmansız dert hastalık vermesin herkese şifa versin içinde annecime de:nazar:
herkese bereketli günler kızlar..

ececik tebrik ederim.. tamda kpss kursu araştırırken senin atanmış olduğunu görmek hırslandırdı beni..darısı benim ve diğer arkadaşların başına..

ben bu ay hiç birikim yapamıycam:31: malum bayram abimin kızçelerine elbise alcam kendime belki bişeyler..birdahaki ayda ablamın nişanı var onun için elbise alcam.. ayyyyyyyyyy 2 ay boyunca ben kuruş artıramam ya:84:

işyerindede canımı sıktılar zaten şoförlerden oruç olanlara yemek paralarını veriyolar günlük.. bana kimse sende oruç tutuyorsun seninde paranı vereyim demiyor.. illa istemekmi lazım ya.. verseler ilaç gibi gelcek günlük 5 tlden off off:47: zorla arsız yaptırcaklar beni..
tşk ederim caanım darısı başına inşllhh,iste canım bazı yerde arsız olmakta gerekiyor sanırım seninde hakkın sonuçta iste gitsin vermeyen utansın:38:
ececik çook tebrik ederim. inşallah maaşınla hayırlı birikimler yaparsın.

inşllhh caanım,allah razı olsun:38:her ay mutlaka maaş alınca 1 çeyrek kenara atıcam anneme zaten 4 çeyrek borcum kalmıştı işe başlayınca alıveririm,kalan parayıda eşimle olan birikimemi veririm yoksa kendime altınmı alırım bilmiyorum ki ilk maaşta ona buna bişeyler alayımda araba parası biriktiriyoruz az kaldı onamı yoksa altın hesabınamı çok düşüncem var bakalıım hayırlısıyla başlayalımda inşlh:38:

Back