• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

gunaydın herkese ve herkese....basıyazmalı kızz gecmıs olsun ınsanız hersey basımıza gelıor vallaa benım basıma gelenı ne sen sor ne ben solım...o yuzden bı yere gıderken tek basımıza gıtmeyelım yanımızda bı kısı olsun...dunyanın her turlu halı varr cok gecmıs olsun...

cnm bende de suan 100 tl var bence bız ustunu bırıktırıp ceyrek alalım suan ceyrek kaç lıra?bılen varsa solesın?

canım eski tarihli 165 falan alırsınız bencede altın alın olmadı gram altın alabilrsiniz suan 1 gr 100 lira falan

selam kızlar hayırlı bol bereketli günler olsun olsun inşallah hepimiz için.

benim kafa yine karışık:)
hesaplar sanırım bir süre karışık gidecek durumları kafamda tasarlayamıyorum.
listedeki tutardan vermem gereken son bi borcum var elden,cebimde harçlığım az olduğu içinde sabah annemin cüzdanına para bıraktım yine o paramdan düşünerek.kesim i,tiraz edecek ama aylık alana kadar sıkışmasın kuzucum.
Rabbim kimseleri darda koymasın inş...
çok şükür var ken düşünüyoruz ya olmayanlar...

listedeki tutardan vermem gereken son bi borcum var elden,cebimde harçlığım az olduğu içinde sabah annemin cüzdanına para bıraktım yine o paramdan düşünerek.kesim i,tiraz edecek ama aylık alana kadar sıkışmasın kuzucum.

evet canım haklısın Rabbim olmayanlara sabır selamet çıkış yolu versin :59:

Allah kimseyi darda bırakmasın çok zor cidden. Ben de her ay ailemin oturduğu apartmanın aidatını veriyorum 150tl,apartmanı yeniliyorlarmış ondan bu kadar yüksek. Biz vermesek ödeyemezler. Düşünüyorum da bizde de olmasa ne olurdu acaba?

Başıyazmalıkız çook geçmiş olsun. Ben de okuyunca hamile mi acaba diye aklımdan geçirdim, o teyzeler gibi =))

kızlar burayı sürekli takip ediyorum fakat yazamıyorum.
kumbarma bugün 10 tl gitti
altın çok yükseldiği için alamıyorum
param birktikçe dolar alıyorum.
dolarlarım biriktiği zaman altına çeviririm inşallah.
ama çeyrek değilde takı olarak düşünüyorum altınıda mesela bilezik olabilir.

başıyazmalı geçmiş olsun..bugun benden 2 liracık..bu ara işler kesatmı ne:)))ev taşıcam sürekli birşeyler çıkıyor..tül perde dolap halı offf..

Başıyazmalı geçmiş olsun cnm oruçlu olduğun için sıcakta çarpmış olabilir dikkat et kendine belkide teyze oluruz nebe lazımm

biriken paramızla araba alıyoruz
sıfırdan başlayacağım sanırımmm :85::85:

kumbarama bendennnn 3 tl..
kociş buugn bonkör davrandı 7.5tl bozuklugunun hepsını attı:)
ay sonuna 1 çeyrek daha alabılırım sanırım...
bereketli olsun canım :nazar:
kızlar burayı sürekli takip ediyorum fakat yazamıyorum.
kumbarma bugün 10 tl gitti
altın çok yükseldiği için alamıyorum
param birktikçe dolar alıyorum.
dolarlarım biriktiği zaman altına çeviririm inşallah.
ama çeyrek değilde takı olarak düşünüyorum altınıda mesela bilezik olabilir.
canım hoşgeldin nasılsın nerelerdesin
10 tl de bereketli olsun
hayırlısıyla bilezikler de olur inşallah :nazar::nazar::nazar:

başıyazmalı geçmiş olsun..bugun benden 2 liracık..bu ara işler kesatmı ne:)))ev taşıcam sürekli birşeyler çıkıyor..tül perde dolap halı offf..
kolay gelsin canım
bereketli olsun :nazar:

Başıyazmalı geçmiş olsun cnm oruçlu olduğun için sıcakta çarpmış olabilir dikkat et kendine belkide teyze oluruz nebe lazımm

biriken paramızla araba alıyoruz
sıfırdan başlayacağım sanırımmm :85::85:

canım niye üzülüyorsun ki o da bir birikim sonuçta şimdiden hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde kullanın inşallah :34::nazar::nazar:

gerçekten çok üzücü bir durum çok geçmiş olsun canım Allah'tan eşin yanındaymış.
bugün eşim de iftarda bahsediyordu yaşlı bir amca bizim işletmeye geldiğinde baygınlık geçirmiş.
sıcak ve oruçlukla olabiliyor Allah sabırlar versin herkese .
bir daha aynı şeyi yaşamaman dileğiyle:34:

Çok geçmiş olsun bitanem.Aman dikkat et bu sıcaklarda oruçlu halinle lazım olmadıkça çıkma dışarı bitanem.Tekrar geçmiş olsun.Bu arada hepinize günaydın canlarım,

dünde bizim apartman olaylıydı.Yan komşumda 4 saat boyunca sürekli bağrış çığrış.Yan taraftaki kızın psikolojisi bozuk sürekli çığlıklar attı durdu.Bekledim belki komşılardan birileri gelir, ne oluyor diye sorarlar diye ama kimsecikler gelmedi.Eşimde eve geç geldi bende bu hamile halimle kapılarına dayanamazdım.Yandaki komşum amcasının oğluyla evliymiş.Birde yanlarında 3 tane erkek kardeşleri kalıyor ve bir o kadar pislerki, temizlikle alakaları yok.Kapı önünde eşimle benim ayakkabılarıma kadar ayakkabılarını fırlatıyorlar, sürekli yüksek sesle konuşuyorlar.Yani ev alma komşu al demişler.Çok sıkıldım onlardan geçenlerde de kız intihara kalkışmış.Ben çalıştığım için sonradan öğrendim.O kız kimbilir ne sorunlar yaşıyor ALLAH yardımcısı olsun, ama inanın bende ister istemez durumdan etkileniyorum.Şu borçlarım biter bitmez yeni bir ev almak için para biriktirmem gerekiyor.İnşallah başarırım.

Günaydın kızçeler bol bereketli günler.Başıyazmalı geçmiş olsun canım rabbım beterinden korusun.Bendede 100 tl kadar para var acaba diyorum çeyrekmi yapsam üstüne biraz daha katıp yoksa dolarmı ?altında yüksek şu an

gunaydın herkese ve herkese....basıyazmalı kızz gecmıs olsun ınsanız hersey basımıza gelıor vallaa benım basıma gelenı ne sen sor ne ben solım...o yuzden bı yere gıderken tek basımıza gıtmeyelım yanımızda bı kısı olsun...dunyanın her turlu halı varr cok gecmıs olsun...

cnm bende de suan 100 tl var bence bız ustunu bırıktırıp ceyrek alalım suan ceyrek kaç lıra?bılen varsa solesın?

Allah kimseyi darda bırakmasın çok zor cidden. Ben de her ay ailemin oturduğu apartmanın aidatını veriyorum 150tl,apartmanı yeniliyorlarmış ondan bu kadar yüksek. Biz vermesek ödeyemezler. Düşünüyorum da bizde de olmasa ne olurdu acaba?

Başıyazmalıkız çook geçmiş olsun. Ben de okuyunca hamile mi acaba diye aklımdan geçirdim, o teyzeler gibi =))

teşekkürler kızlar Allahım bi daha yaşatmasın inş bana da başkasınada

kızlar bu arada altıın bugün coştu gramı 103.5 tl yi geçti
onsu şu an itibariyle 1813.15 dolar

Türkiye'de altın talebi 2 katına çıktıAltın taleplerini değerlendiren Dünya Altın Konseyi'nin raporuna göre, Hindistan, Çin ve Türkiye pazarlarında altın talebi diğer pazarların önünde gitti
YazdırPaylaş
GoogleFacebookTwitterFriendFeedFavorilerimDiggDeliciousEmailAAA18 Ağustos 2011 Perşembe, 14:42.
Dünya Altın Konseyi'nin bugün yaptığı açıklamaya göre, Hindistan ve Çin küresel mücevher talebi dahilinde toplam külçe yatırımlarının %52'sini ve toplam madeni para yatırımının %55'inin gerçekleştiği önde gelen iki pazar oldu.

Global takı talebinin %60’nın gerçekleştiği Türkiye, Hindistan ve Çin üçlemesinde toplam büyüme %16 oranında gerçekleşti.

Türkiye’de ikinci çeyrekte hiç beklenmedik şekilde %7’lik artışla rekor seviyeye ulaşan altın talebi 17,4 ton olarak gerçekleşti. Aynı dönemde yatırım talebi ise %144’lük artış ve 13,6 tonla yine en güçlü büyüme oranına ulaştı.

Altının bu yıl yaptığı güçlü başlangıç, tüm sektör ve coğrafyalarda gördüğü geniş tabanlı destek ile toplam küresel altın talebinin 919,8 ton olarak ölçümlendiği 2011'in ikinci çeyreğinde daha da yükseldi. Rekor talep 44,5 milyar dolarlık değere ulaştı.

2011'in ikinci çeyreği (Q2) için hazırlanan Altın Talebi Eğilimleri raporuna göre, 2011'in ikinci yarısında da altın talebinin gücünü koruması bekleniyor.

Daha yüksek olan altın fiyatına rağmen, Hindistan ve Çin'in talebi, 2010'un aynı dönemi ile karşılaştırıldığında 2011'in ikinci çeyreğinde %38 ve %25 büyüme gösterdi. Dünya Altın Konseyi, bu büyümenin; artmakta olan ekonomik refah, yüksek enflasyon ve yakınlaşan önemli altın satış festivalleri nedeniyle devam edeceği öngörüyor.

Avrupa'da devam eden borç krizinin etkisi, Birleşik Devletler borçlarının gerilemesi, enflasyon ile ilgili baskılar ve Batı'daki ekonomik büyümenin halen kırılgan bir profil çizen yapısı göz önünde bulundurulduğunda, öngörülebilir gelecekte yüksek yatırım seviyelerini daha da ileri götüreceği tahmin ediliyor.

Dünya Altın Konseyi'nin raporunda aynı zamanda merkez bankalarının muhtemelen altının net alıcıları olmaya devam edeceğine dikkat çekiliyor. Raporda, 2011'in ikinci yarısındaki 69,4 tonluk satın alma, merkez bankalarının rezervlerini çeşitlendirmek için altına dönmeye devam ettiği ifade edildi.

Dünya Altın Konseyi Yatırımlar Bölümü Genel Müdürü olan Marcus Grubb, Hindistan ve Çin'deki talebin gücünün, bu çeyrekteki geri dönüşüm etkinliğindeki genel düşüş ile birleştiğinde, tüketicilerin mevcut fiyatlara uyum gösterdiğini ve fiyatlardaki yükselme eğiliminin devam etmesini beklediğini gösterdiğini söyledi.

Grubb, makro ekonomide devam eden belirsizlik, hüküm süren borç krizi ve geniş ölçekli enflasyon baskıları sebebiyle, altın talebinin gücünü korumasını sağlayacağını belirtti.

kumbişimdeki paralarımı pazara gittikçe bütünleye bütünleye kumbişte para kalmamış neredeyse sadece 20 kuruşum kalmış :9::9::9::9: çocuklarım bugün kumbişime para atmak istediler 3.10 tl attılar Allah bereket versin :34::16:
ben bu ay maaşımdan biraz para ayırdım geçen ayki kuytu köşebankta duran paranın üzerine koydum .
şu an kuytu köşebankımda 605 tl var.
180 tl de kendime harçlık ayırdım.
zekatımın bir kısmını okullar açılınca okuldaki bazı çocukların ihtiyaçlarını karşılamak için ayırayım diyorum malum yaz tatili çocukları görmem mümkün değil :34:
o nedenle 1450 tl olan zekat bedelinin 670 tl sini okullar açılınca yazdığım şekilde değerlendireceğim inşallah.:16:

Son düzenleme:
kumbişimdeki paralarımı pazara gittikçe bütünleye bütünleye kumbişte para kalmamış neredeyse sadece 20 kuruşum kalmış :9::9::9::9: çocuklarım bugün kumbişime para atmak istediler 3.10 tl attılar Allah bereket versin :34::16:
ben bu ay maaşımdan biraz para ayırdım geçen ayki kuytu köşebankta duran paranın üzerine koydum .
zekatımın bir kısmını okullar açılınca okuldaki bazı çocukların ihtiyaçlarını karşılamak için ayırayım diyorum malum yaz tatili çocukları görmem mümkün değil :34:
o nedenle 1450 tl olan zekat bedelinin 670 tl sini okullar açılınca yazdığım şekilde değerlendireceğim inşallah.:16:

İnşallah bitanem ALLAH kabul etsin şimdiden.

İnşallah bitanem ALLAH kabul etsin şimdiden.

Back