• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ceyrek kaç oldu kızlar arttı demişiniz:44:

170 i buldu canım alamıcaz bu gidişle kızlar sabah kumbarama 5 tl attım aslında 10 liram vardı yarısını kızıma attım kalanla idare edeym dedim zaten giderm cok olmyo işyernde keşke eşim de ben gibi olsa ama nerdeeeeeeeeeee 50 lira verdm 3 günde bitirmş :(

2 haftada altın hesabında 2700 tl kar yapmış durumdayız.ne kadar çabuk bi artış göstermiş bu altın.

Bende sabahtan çantayı talam ettim altta kalan bozuklukları atıverdım olsa olsa 3 tl filan dı galiba bakalım epey bi bozukluk var ama saymadım altın çok yükselmiş alıncak gibi değil

herkese bereketli günler kızlar..

ececik tebrik ederim.. tamda kpss kursu araştırırken senin atanmış olduğunu görmek hırslandırdı beni..darısı benim ve diğer arkadaşların başına..

ben bu ay hiç birikim yapamıycam:31: malum bayram abimin kızçelerine elbise alcam kendime belki bişeyler..birdahaki ayda ablamın nişanı var onun için elbise alcam.. ayyyyyyyyyy 2 ay boyunca ben kuruş artıramam ya:84:

işyerindede canımı sıktılar zaten şoförlerden oruç olanlara yemek paralarını veriyolar günlük.. bana kimse sende oruç tutuyorsun seninde paranı vereyim demiyor.. illa istemekmi lazım ya.. verseler ilaç gibi gelcek günlük 5 tlden off off:47: zorla arsız yaptırcaklar beni..

Canım arsızlıkla falan alakası yok.Hakkın ki isteyeceksin.Şoförlerin ne özelliği varmışta onlara yemek parası veriyorlarda sana vermiyorlar.Sen iste hiçte arsız olmazsın böyle susarsan daha çok şeyleri senden kesmeye devam ederler.

çok az şekilde konuyu takip etmenin cezasını ödedim az önce bir ton geçmiş okuyaraktan:)
selam hepinize kızlar.
ececik hayırlı olsun canım ataman...
birikim yapan kızlar bol birikimler inş...

biizmde kiracı evden çıktı.
aylık düzenli oalarak koyduğum paradan anneme vermem gerekiyor ama nasıl bir yol izlemeliyim bilemedim.
normalde 400 koyuyordum,şimdi bişiler yapmma lazım kiracı gelene kadar çok ayıp olur vede utanırım zaten.

patronumda seneler önceden kalan 720 tl paramı tabisi çar cur olması cabası ,anca kiracı çıkan dairenin doğrama işlerini yaptırarak alacağım.şükürler olsun bunada şükür,soonrada annem peşin verecek bana bende hopp hemen paracklarımın üstüne.
en azından kurtulmuş olacak yoksa vereceği yoktu...

Son düzenleme:
Back