evet canım çok ii olurdu görüşürdük tabi.olsun kısmet yine görüşürüz inşallah
ceyrek kaç oldu kızlar arttı demişiniz:44:
2 haftada altın hesabında 2700 tl kar yapmış durumdayız.ne kadar çabuk bi artış göstermiş bu altın.
süperrrrrrrrrrrrrrr canım oldukça yüklü alım yapmışsınız demekki
evet canım düğün takılarımızı altın hesabına yatırdık
herkese bereketli günler kızlar..
ececik tebrik ederim.. tamda kpss kursu araştırırken senin atanmış olduğunu görmek hırslandırdı beni..darısı benim ve diğer arkadaşların başına..
ben bu ay hiç birikim yapamıycammalum bayram abimin kızçelerine elbise alcam kendime belki bişeyler..birdahaki ayda ablamın nişanı var onun için elbise alcam.. ayyyyyyyyyy 2 ay boyunca ben kuruş artıramam ya:84:
işyerindede canımı sıktılar zaten şoförlerden oruç olanlara yemek paralarını veriyolar günlük.. bana kimse sende oruç tutuyorsun seninde paranı vereyim demiyor.. illa istemekmi lazım ya.. verseler ilaç gibi gelcek günlük 5 tlden off offzorla arsız yaptırcaklar beni..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrbeklediğim şey var dedim ya cuma tercih yapmıştım atandım bulunduğum yerdeki devlet hastanesine 6 sene olmuştuu sevinçten uçuyorummmm
dün itibariyle bir tane eski tarihli çeyrek aldım dostlarr hepmize bereketli olsun
dün itibariyle bir tane eski tarihli çeyrek aldım dostlarr hepmize bereketli olsun
kaça aldın çeyreği???
ben de bugün maaş hesabımda altın hesabı açtım ve ilk olarak da kumbaradan çıkan 100 lira lira bir gram altın aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?