selam kızlar,
benimde aklımdan geçiyordu her ay bir çeyrek almak, ki burayı görünce hemen daldım içeri..
Harika bir fikir, bende varım inşallah bereketli kumbaralar sonrasında altınlar olur..
inşallah ya :) burası sayesinde çok şey öğrendim üzerine bunu da ekleyince müthiş oldu günlük 3-5 lira heryere veriyoruz da 1-2 lira kenara atsak birikse ne olur değil mi:))
inşallah bende yavaş yavaş bu işi oturtucam eşimde bi iş kursun hayırlısıyla her gün harçlıklarımı artırıp kumbaraya atıcam :)
evet canım bende nerdeyse gün aşırı markete gidiyorum kalan bozukluklar nereye gidiyor anlamıyorum bile, ama böyle olunca en azından yeri var deyip atarım kumbaraya,
umarım tez zamnda kurar eşin işini esnaf sanırım, benim eşimde yeni iş kurdu, Allah herkesin işini rast getirsin inşallah..
Kazandırınca güzel oluyor gerçekten.candaş borsa güzel iş bende bir ara oynadım kozaadan kazandım..
evet bugün benden tam 12 tl
saol canımcım opuyorumnanaktanevtt yetrkiii iste...ooooooo hiçde fena deilsinnkaydirigubbakcemile2
süperrrr cnm
dün temizlik yaparken dip köşe heryerdei aradım 3-5 kuruş daha atim kumbaraya die saolsun kocam cebinde bozukluk sevmez hiç mutfağa yatak odasına koyar sürekli hepsini topladım bende :)
topladıklarımla beraber 80 liram oldu 100 lira gecen aydan duruodu altın düşşsün die bekliordum
ama altının düşeceği yoknetten baktımda 104,75 ee napıcam ben şimdi
bukadar tasrruflu hanımı bir arada bulmuşken sorim hemen geçen ayki günümden 500 liram var bu ayda gün eşimde 400 de oradan gelicek elimdede şuan 180 lira var ben bir bileklik almak istiorum yatırırm için olanlarından ama altın düşmüo parada harcanaırsa die yinede alim diorum ama önümüzdeki aydanda başka günümden 400 daha gelicek acaba onuda bekleyipte hepsiyle bir bileklikmi alsam kararsız kaldım akıl verin lütfennn
dün temizlik yaparken dip köşe heryerdei aradım 3-5 kuruş daha atim kumbaraya die saolsun kocam cebinde bozukluk sevmez hiç mutfağa yatak odasına koyar sürekli hepsini topladım bende :)
topladıklarımla beraber 80 liram oldu 100 lira gecen aydan duruodu altın düşşsün die bekliordum
bukadar tasrruflu hanımı bir arada bulmuşken sorim hemen geçen ayki günümden 500 liram var bu ayda gün eşimde 400 de oradan gelicek elimdede şuan 180 lira var ben bir bileklik almak istiorum yatırırm için olanlarından ama altın düşmüo parada harcanaırsa die yinede alim diorum ama önümüzdeki aydanda başka günümden 400 daha gelicek acaba onuda bekleyipte hepsiyle bir bileklikmi alsam kararsız kaldım akıl verin lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?