Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bende vaarım ya her ne kadar şu sıralar 5 kuruşa ihtiyacımız olsada kıyıda köşede bulduğum tüm bozukları soteye koyacağım en azından altın parası şimdilik biriktiremesemde bişeye lazım olur :))
çok güzel bir fikirmiş ben de varım
inşşallah eşim en kısa zamanda iş sahibi olunca bende çeyrekler dizeceğim kenara :))

selam kızlar,
benimde aklımdan geçiyordu her ay bir çeyrek almak, ki burayı görünce hemen daldım içeri..
Harika bir fikir, bende varım inşallah bereketli kumbaralar sonrasında altınlar olur..

10 yıllık evliyim, bir türlü para biriktiremiyoruz.. Ne kadar para gelirse bi okadar gidiyor..
Borç desen hiç bitmez, o yüzden bi şekilde bir yerden başlamak lazım damlaya damlaya göl olurmuş

selam kızlar,
benimde aklımdan geçiyordu her ay bir çeyrek almak, ki burayı görünce hemen daldım içeri..
Harika bir fikir, bende varım inşallah bereketli kumbaralar sonrasında altınlar olur..

inşallah ya :) burası sayesinde çok şey öğrendim üzerine bunu da ekleyince müthiş oldu günlük 3-5 lira heryere veriyoruz da 1-2 lira kenara atsak birikse ne olur değil mi:))
inşallah bende yavaş yavaş bu işi oturtucam eşimde bi iş kursun hayırlısıyla her gün harçlıklarımı artırıp kumbaraya atıcam :)

evet canım bende nerdeyse gün aşırı markete gidiyorum kalan bozukluklar nereye gidiyor anlamıyorum bile, ama böyle olunca en azından yeri var deyip atarım kumbaraya,
umarım tez zamnda kurar eşin işini esnaf sanırım, benim eşimde yeni iş kurdu, Allah herkesin işini rast getirsin inşallah..

halıcı açacakalr krizdi falandı derken baya kaldı (
şimdide dükkan bakıyorlar iyi bir yer bulursalar birde cesaret edemiyorlar abi kardeş açacaklar kriz falan herkes dükkan kapatıyor emeğimiz boşa gitmesin piyasa düzelsin diye bekliyorlar
maddi manevi çok sıkıştık işte
dükkan açarsalar eğer ayrı eve çıkmak için para biriktireceğiz ozaman bu çeyrekler de yaralarımıza merhem olur valla :)
çünkü kuru para olunca harcanıyor yeminle nerey gittiği belli olmuyor sanki bozuk paralar evden uçup kayboluyor arkadaş :))
şimdi girecek kumbaramıza ve kötü gün dostumuz olacak.. akşam evi toparlarken yatmadan önce kıyıda köşede bulduğum bozukları toplayacağım az çok ne verdyse allah atacağım kumbaraya kaydirigubbakcemile5

selam kizlar bedne para biritiremeyen biri olarak bende katilmak istiyorum size yarindan itibaren basliyorum bende euro olarak biriktiricem burda ordakinin yari fiyati 54 euro olmasi lazim nasil yapiyoruz gunluk ne kadar biriktirdikmi onumu yaziyoruz kizlar nasil oluyo

önce bir kumbara ediniyoruz yada bir kutu
sonra onu evde gizli biryere soteliyoruz
sonra evde bulduğumuz yada o günkü ihtiyaçlarımızdan arttırdığımız bozukları yada bütünleri :) kumbaraya atıyoruz
sonrada buraya gelip bugün kumbarama şukadar attım diye yazıyoruz..
arada kumbarayı sayıyoruz
sonrada 1 çeyrek parası olunca 1 çeyrek alıp çeyreği saklıyoruz..
sonrada kaç çeyrek yapabilirsek burada paylaşıyoruz :))

dün temizlik yaparken dip köşe heryerdei aradım 3-5 kuruş daha atim kumbaraya die saolsun kocam cebinde bozukluk sevmez hiç mutfağa yatak odasına koyar sürekli hepsini topladım bende :)
topladıklarımla beraber 80 liram oldu 100 lira gecen aydan duruodu altın düşşsün die bekliordum
ama altının düşeceği yok netten baktımda 104,75 ee napıcam ben şimdi
bukadar tasrruflu hanımı bir arada bulmuşken sorim hemen geçen ayki günümden 500 liram var bu ayda gün eşimde 400 de oradan gelicek elimdede şuan 180 lira var ben bir bileklik almak istiorum yatırırm için olanlarından ama altın düşmüo parada harcanaırsa die yinede alim diorum ama önümüzdeki aydanda başka günümden 400 daha gelicek acaba onuda bekleyipte hepsiyle bir bileklikmi alsam kararsız kaldım akıl verin lütfennn

13 tl alttım dün. bugun daha atmadım bilmiyorumkismile

candaş borsa güzel iş bende bir ara oynadım kozaadan kazandım..
evet bugün benden tam 12 tl
Kazandırınca güzel oluyor gerçekten.
O parayı unutmak için oraya koydum kazancı çok olsun diye ama bakalım.
Koza annemin favoi kağıdıdır bu arada :))
evtt yetrkiii iste...ooooooo hiçde fena deilsinnkaydirigubbakcemile2
süperrrr cnm
saol canımcım opuyorumnanaktan

Canım bence alacağın takı, işçiliksiz olsun.Ben sadece bu kadarından eminim.İşçiliği olanlarda zarar çok oluyor.Sanırım ray bileziklerde bozdururken zarar az oluyomuş.Ondan da alabilirsin.

bileklikler 14 ayar olur cnm yatırım için değil takı amaçlı alınır. satarken yarı yarıya zarar edersin. bilezik almanı yada başka şekilde yani banka araçlarıyla değerlendirmeni tavsiye ederim

benden de 1,20.-TL.
Çok az ama olsun damlata damlata göl yapcam ben onu :))

arkadaşımm allah bereket versin bence ata al onlar daha karlı oluyorr en azından yok işçiliği bilmem ne derdin olmazz yatırım için ideall ben vallahi eğer biriktirebilirsemm ata alıcam :):)):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…