Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

altın bu hiç güven olmazz...ama ben bı ara bankada altın hesabım vardı ordan takıp edıyordum gunluk hafta başı düşerdi hafta sonuna doğru çıkardı...bence alıcaksan bugun al yınede kostek olmak ıstemem...

sağol canım bende alıcam zaten bugün belli olmuyor bu altın belki akşama kadar cıkabilr bile maaşı cekmişken alayım yoksa yarına b krş bulamam :) borçları dagıtmaya başladıkmı elde avucta bişey kalmıyor valla ben baktım şimdi altına 163 lira görünüyor eski tarihli alsam 155 falan alırım inşallah

sonu kötü bitecek diye okumaya başladım ama neyseki hiçbir şey olmamış.

Çok şanslısın canım inşallah eşin de baban gibi olur ve hep mutlu olursun

İnşallah bol bol sütün olur da ilk 6 ay emzirirsin bebeğini. İlk zamanlar gerçekten çok para harcanmıyor. Büyümeye başladıkça kıyafet ve mama ihtiyacı artıyor.
Benim sadece 2 tane küçücük çatlağım oldu ve hiçbirşey kullanmadım. Ama alt kat komşum bir sürü krem yağ kullanmasına rağmen hiç abartmıyorum harita gibi olmuştu karnı =( Cilt yapsıyla alakalı galiba bir de benim annemde de ablamda da olmamış çatlak ama o komşunun annesinde de hamileyken çok çatlak oluşmuş. Bebe yağı şimdilik iyi senin için ama her söyleneni sürme bebeğe zararlı olabilir diyorlar. Bir de karnın çok kaşınırsa bil ki çatlak oluşacak o kaşınma dönemlerinde bol bol sür yağını.

İnşallah bol bol sütün olur da ilk 6 ay emzirirsin bebeğini. İlk zamanlar gerçekten çok para harcanmıyor. Büyümeye başladıkça kıyafet ve mama ihtiyacı artıyor.
Benim sadece 2 tane küçücük çatlağım oldu ve hiçbirşey kullanmadım. Ama alt kat komşum bir sürü krem yağ kullanmasına rağmen hiç abartmıyorum harita gibi olmuştu karnı =( Cilt yapsıyla alakalı galiba bir de benim annemde de ablamda da olmamış çatlak ama o komşunun annesinde de hamileyken çok çatlak oluşmuş. Bebe yağı şimdilik iyi senin için ama her söyleneni sürme bebeğe zararlı olabilir diyorlar. Bir de karnın çok kaşınırsa bil ki çatlak oluşacak o kaşınma dönemlerinde bol bol sür yağını.[/QUOTE]

nşallah canım ya hayırlısıyla bi doğsunda bakalım benim karnım kaşınmaya başladı çok zayıftım yani hala öyleym 2-3 kg aldım ben 34 bedenim belim birden kalınlaştı ve şimdiden karnım cıktı napsın bebiş yer acıyo kendine mecburen çatlıcam gibi gözüküyor elimden geleni yapıyorum catlarsa da napayım çatlak için kremler var alsammı diyorum ama catlayacagı varsa catlar gerek yok diyolar cok da pahalı kararsızım ondan sordum

Tutumlu topicin tutumlu hanımları ben geldiiiim :)

Şuanda altın için ayırdığım 580 tl param var bugün gidip çeyrek almayı düşünüyorum sizce biraz daha bekleme yapıp daha büyük bişey mi almalıyım yoksa şimdi çeyrek veya tam almak mı doğru olur ilerde bu altınları bileziiğe çevirmeyi düşünüyorum,çevirirken zarar edermiyiz..? Bilgilerinize ihtiyacım var...:)

hayırlı haftalar kızlar bugün kociş cebindeki 4.05 tl bozuğu bıraktı o da doğru kumbiriğe..

bence geçici bir düşüş yükselecektir

canım yazdıklarını okuyunca bende kendi fikrimi yazmadan edemedim..
Arkadaş çok haklı çatlak tamamen cilt yapısı ile alakalı birşey.. Paranı o abuk sabuk kremlere ve bitkiselyağlara boşuna harcama çünkü çok pahalılar ve eğer cilt yapın çatlamaya müsaitse hiç bir işe yaramıyorlar..
Benim annemin karnı harita gibi her tarafı çatlaktı bende öyle olmamak için aklına gelebilecek tüm kozmetik kremleri ve bitkisel yağları bebe yağı dahil hepsini kullandım.. 8. aya kadar hiç bişe yoktu seviniyordum ama 8 ayda karnımın alt kısmında başlayan çatlaklar 9. ayın sonunda bütün karnımı kapladı.. Yetmez gibi birde bacaklarım, kalçalarım ve belimde de ara ara oluştu çatlaklar.. Yani olacaksa kaçınılmıyor malesef felaket tellallığı yapmak istemem ama sonuçta paran gitmesin diye söylüyorum bebişinde olucak ona harcarsın o paraları..
İnşallah çok çatlak olmaz ama olursada sonrasında lazerle falan tedavisi varmış..

kızlar benı ne kadar coook begenıyorsunuz...kendımı bısey sanmaya basladımm ...
ilahi sabah sabah gülmekten öldürdün beni
beğeniyozzzzzzzzzzzzzzzzzzz kız seni beğeniyoz işte

ben aylık liste için aranıza katılıyorum birikim için
tamam canım hoşgeldin seni de listeye ekliyorum.
hoşgeldin canım
altınları bileziğe ne zaman çevireceksin zaman uzunsa elbette altın al öyle dursun ama kısa bir zaman içinde bilezik yapacaksan para olarak dursun
şunu unutmamak gerekir elbette sarraflar hem bize satarken hem de bizden geri alırlarken para kazanıyorlar onun için çok iyi düşünüp hesap yapıp hareket etmek lazım bereketli olsun şimdiden

hayırlı haftalar kızlar bugün kociş cebindeki 4.05 tl bozuğu bıraktı o da doğru kumbiriğe..
bereketli olsun bitanem

çok haklısın sana katılıyorum bu konuda sonuna kadar

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN GR ALTIN DÖVİZ
1 farmasi 185 tl 2 cumhuriyet
2 ececikkk35 4 çeyrek 1gr
3 arcak81 100 1 çeyrek 1 cumhuriyet
4 karalahana 2200tl
5 başıyazmalıkız 1311 tl
6 taydin 4gr
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 prometheus 1500 tl 4 çeyrek
9 sonbahar14 3 çeyrek
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 140tl
16 vanilya30 50tl 5 çeyrek 100 dolar
17 seyhan77 90 euro
18 nur_tfk 140 tl 1 cumhuriyet
19 pasaklıtanrıca 10 çeyrek
20 naz8 39.35 tl
21 denizinkızı 54 tl
22 ezgikc 21tl 1 gr
23 deymil 2 çeyrek 1 yarım 50 euro
24 violin35 13tl 1 yarım 50euro
25 meltemzeynep 300 tl 7 çeyrek
26 superisi87
27 gökyüzündedans 1 çeyrek 30 dolar
28 ikon 1 çeyrek 1 yarım 30 dolar
29 hayat8990 1 çeyrek 1 gr
30 nazende_87 1 çeyrek
31 rabia1984 100 euro
32 alici_bjk 4 çeyrek
33 mandalina01 150tl
34 efsunum
35 ESEV 150 tl
36 cerenim 250tl
37 ecrin1001 40 tl 1 çeyrek 1 yarım
38 CosMo 5 çeyrek
39 mucok 80 tl 1 gr
40 innuk
41 sunny66 1 çeyrek 1 yarım
42 ladyfog
43 peri_iii
44 irras_

kızlar yukarıdaki tabloda ismi olmayıp da aramıza katılmak isteyenler varsa lütfen bana özelden mesaj atsınlar ki listeye ekliyeyim isimlerinizi , lütfen özel mesaj atabilen arkadaşlarım topiğe yazmayın ayıklamak zor oluyor bu konuda anlayışınıza sığınıyorum.
bu ayki liste için birikim bildirimlerinizi en geç 27-28 ağustos tarihlerinde özel mesaj olarak atınız. listeyi 29 ağustos günü nasipse yayınlayacağım.
herkese bol bereketli birikimler

Son düzenleme:

Topu topu 1 senem var seneye kısmetse evlilik planımız var o zamana kadar bu şekilde durur diye düşünüyoruz dışarıya çok az bir borcumuz kaldı o borcumuz bittikten sonra bilezik almaya başlıyacağız şuan ufak tefek artan paraya alıyoruz.. Altın çıkıcak korkusunada hemen parayı altına çevirme telaşındayız pek bilgilide olmadığımız için size danışmanın doğru olduğunu düşünüyorum.. Çünkü senelerce altın düşer belki diye birikim yapmadık eşyalarımızı aldık ki ozamanlar 14 gr bilezik 450 civarıydı uzun lafın kısası sütten ağzımız yandı bir kere.. Şimdi doğru adımlarla yani siz büyükler olarak yardımcı olursanız sevinirim

farmasi bu ayki birikimimizi mi messj çekeceğiz yoksa buraya geldğimiz andan itibaren yaptığımız birikimi mi mesajlıcaz

farmasi özel msj atamıyorum
bende listeye eklenmek istiyorum
son 2 aydır bırıktırdıgım 1 çeyrek şuan kumbaramdada 55 lira var
ayın sonunda tekrar yazarım cnm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…