Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün çeyreğin fiyatını soran var mı?
kızlar altın düşüşe gecmiş inş akşama kadar cıkmaz iş çıkışı gidip bir çeyrek alırım :))) acaba yarına da düşmeye devam edermi yoksa cıkarmı fikri olan var mı ama ben risk etmicem gecen seferde bekledm fırladı gitti alamadım bu sefer alayım diyorum :)))
altın bu hiç güven olmazz...ama ben bı ara bankada altın hesabım vardı ordan takıp edıyordum gunluk hafta başı düşerdi hafta sonuna doğru çıkardı...bence alıcaksan bugun al yınede kostek olmak ıstemem...
sonu kötü bitecek diye okumaya başladım ama neyseki hiçbir şey olmamış.bugün tatildi akşama doğru eşim çıkalım gezdireyim seni sonrada dışarda yemek yeriz dedi çıktık,ayakkabıyı bağlarken o ben aldı sanmış ben o aldı sandım anahtar kapının üstünde kalmış eşimin tel.de evde kalmış,2 saat gezdik eşim dedi anahtar sendemi yoo dedim sen almadınmı yok dedi koştur koştur arabaya atladım kontorum de yok aksilik komşumu arayıp alıver üstünden desem tutuştum baya geldik koştum baktım anahtar yok eşimdeki yedeği de ben almıştım evde kaldı kaldıkmı tam akşam ezanı başladım ağlamaya karşı komşumda yok yazları köyde 5.katta ki kadın ece gelsene dedi çıktım baktım ki hesap sorar gibi anahtarı sallıyorr sarıldım öptm annem yaşında akıllı aklın nerde dedihep asansör kullanır tesadüf merdivenlerden inmiş çöp atmaya bakmış anahtar üstte zile basmış zaten giderken görmüştü bizi alsam mı almasam mı diye tereddüt etmiş allahtan almış bu sıralar akşam ezanı bile davulcular geziyor zillere basıp para istiyor o kadar korktum kii anlatamam bidaha hayatta unutmam:18::18:
Çok şanslısın canım inşallah eşin de baban gibi olur ve hep mutlu olursuncanımmmm çok teşekkür ederim altın konusu çok uzun vadeli olmayabilir açıkçası,nişanlımın askerliği burada olduğu için evlilik hazırlıkları daha hızlı ilerleyebilir ve yaza kalmadan evleniriz belki.o yüzden evimiz için ufak tefek şeyleri mi almaya başlasam bilmiyorum.tarih konusu netleşmedi ama 1 seneyi de geçmez:44: babam da sen biriktir paranı,çeyiz işini biz hallederiz diyor.aldığım şeylere bile neden sen harçlığımı arttırıp alacağım diye uğraştın,sen lazım olanların listesini yap ne gerekiyorsa alırız dedi.benim şu an nevresim takımlarım,bi tane yemek takımım,1 tane çatal-kaşık takımım,aldığım havlular var sadece.bunları alırken bile tereddüt ettim,sonuçta erken alınca garanti süresi boşa gitmiş oluyor.o yüzden elektrikli ev aletlerini falan en sona bırakacağım ama tekstil ürünlerinde falan da sorun çıkma ihtimali var.bi yandan da hepsini bi arada almak zor olur diye düşünüyorum...tabi ben bu düşüncelerin içindeyken altın yükseliyor ve param harcanıp gidiyor
İnşallah bol bol sütün olur da ilk 6 ay emzirirsin bebeğini. İlk zamanlar gerçekten çok para harcanmıyor. Büyümeye başladıkça kıyafet ve mama ihtiyacı artıyor.verdiğin bilgiler için çok teşekkürler canım ne bileym he duyuyorum yok bez parası mama parası korkuyorum biz aylık 250 lirayı bebek için gözden cıkardık senin söylediklerine göre yeterli zaten yeni doğdugunda mama da yemiyo biraz birkim yapııp gerekli eşyalarını alsak gerisi kolay olcak :) bişey daha sorayım hamileyken karnın için çatlak kremi kullandınmı ne sürdün ben şimdilk bebe yagı sürüyorum ama tecrübelerinden faydalanayım dedim
kızlar altın düşüşe gecmiş inş akşama kadar cıkmaz iş çıkışı gidip bir çeyrek alırım :))) acaba yarına da düşmeye devam edermi yoksa cıkarmı fikri olan var mı ama ben risk etmicem gecen seferde bekledm fırladı gitti alamadım bu sefer alayım diyorum :)))
nşallah canım ya hayırlısıyla bi doğsunda bakalım benim karnım kaşınmaya başladı çok zayıftım yani hala öyleym 2-3 kg aldım ben 34 bedenim belim birden kalınlaştı ve şimdiden karnım cıktı napsın bebiş yer acıyo kendine mecburen çatlıcam gibi gözüküyor elimden geleni yapıyorum catlarsa da napayım çatlak için kremler var alsammı diyorum ama catlayacagı varsa catlar gerek yok diyolar cok da pahalı kararsızım ondan sordum
ilahi sabah sabah gülmekten öldürdün benikızlar benı ne kadar coook begenıyorsunuz...kendımı bısey sanmaya basladımm ...
tamam canım hoşgeldin seni de listeye ekliyorum.ben aylık liste için aranıza katılıyorum birikim için
hoşgeldin canımTutumlu topicin tutumlu hanımları ben geldiiiim :)
Şuanda altın için ayırdığım 580 tl param var bugün gidip çeyrek almayı düşünüyorum sizce biraz daha bekleme yapıp daha büyük bişey mi almalıyım yoksa şimdi çeyrek veya tam almak mı doğru olur ilerde bu altınları bileziiğe çevirmeyi düşünüyorum,çevirirken zarar edermiyiz..? Bilgilerinize ihtiyacım var...:)
bereketli olsun bitanemhayırlı haftalar kızlar bugün kociş cebindeki 4.05 tl bozuğu bıraktı o da doğru kumbiriğe..
canım yazdıklarını okuyunca bende kendi fikrimi yazmadan edemedim..
Arkadaş çok haklı çatlak tamamen cilt yapısı ile alakalı birşey.. Paranı o abuk sabuk kremlere ve bitkiselyağlara boşuna harcama çünkü çok pahalılar ve eğer cilt yapın çatlamaya müsaitse hiç bir işe yaramıyorlar..
Benim annemin karnı harita gibi her tarafı çatlaktı bende öyle olmamak için aklına gelebilecek tüm kozmetik kremleri ve bitkisel yağları bebe yağı dahil hepsini kullandım.. 8. aya kadar hiç bişe yoktu seviniyordum ama 8 ayda karnımın alt kısmında başlayan çatlaklar 9. ayın sonunda bütün karnımı kapladı.. Yetmez gibi birde bacaklarım, kalçalarım ve belimde de ara ara oluştu çatlaklar.. Yani olacaksa kaçınılmıyor malesef felaket tellallığı yapmak istemem ama sonuçta paran gitmesin diye söylüyorum bebişinde olucak ona harcarsın o paraları..
İnşallah çok çatlak olmaz ama olursada sonrasında lazerle falan tedavisi varmış..
hoşgeldin canım
altınları bileziğe ne zaman çevireceksin zaman uzunsa elbette altın al öyle dursun ama kısa bir zaman içinde bilezik yapacaksan para olarak dursun
şunu unutmamak gerekir elbette sarraflar hem bize satarken hem de bizden geri alırlarken para kazanıyorlar onun için çok iyi düşünüp hesap yapıp hareket etmek lazım bereketli olsun şimdiden
BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN GR ALTIN DÖVİZ
1 farmasi 185 tl 2 cumhuriyet
2 ececikkk35 4 çeyrek 1gr
3 arcak81 100 1 çeyrek 1 cumhuriyet
4 karalahana 2200tl
5 başıyazmalıkız 1311 tl
6 taydin 4gr
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 prometheus 1500 tl 4 çeyrek
9 sonbahar14 3 çeyrek
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 140tl
16 vanilya30 50tl 5 çeyrek 100 dolar
17 seyhan77 90 euro
18 nur_tfk 140 tl 1 cumhuriyet
19 pasaklıtanrıca 10 çeyrek
20 naz8 39.35 tl
21 denizinkızı 54 tl
22 ezgikc 21tl 1 gr
23 deymil 2 çeyrek 1 yarım 50 euro
24 violin35 13tl 1 yarım 50euro
25 meltemzeynep 300 tl 7 çeyrek
26 superisi87
27 gökyüzündedans 1 çeyrek 30 dolar
28 ikon 1 çeyrek 1 yarım 30 dolar
29 hayat8990 1 çeyrek 1 gr
30 nazende_87 1 çeyrek
31 rabia1984 100 euro
32 alici_bjk 4 çeyrek
33 mandalina01 150tl
34 efsunum
35 ESEV 150 tl
36 cerenim 250tl
37 ecrin1001 40 tl 1 çeyrek 1 yarım
38 CosMo 5 çeyrek
39 mucok 80 tl 1 gr
40 innuk
41 sunny66 1 çeyrek 1 yarım
42 ladyfog
43 peri_iii
44 irras_
kızlar yukarıdaki tabloda ismi olmayıp da aramıza katılmak isteyenler varsa lütfen bana özelden mesaj atsınlar ki listeye ekliyeyim isimlerinizi , lütfen özel mesaj atabilen arkadaşlarım topiğe yazmayın ayıklamak zor oluyor bu konuda anlayışınıza sığınıyorum.
bu ayki liste için birikim bildirimlerinizi en geç 27-28 ağustos tarihlerinde özel mesaj olarak atınız. listeyi 29 ağustos günü nasipse yayınlayacağım.
herkese bol bereketli birikimler
farmasi kardeş öptümm seniii......:111::118: