• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

mrb kızlar kumbarama 2.5 lira attım atarkan farkettm baya bi dolmuş hepsi bozukluk oldugundan mıdır nedir ağırlaşmış :)) cok merak ettm ne kadar var diye zaten küçüçük bi kumbara benmkisi bide hep bozuk para olunca yarıyı geçmiş saydım bugünki attığımla beraber 52.90 liram olmş mutlu oldum yarın maaşımı alınca kagıt para atmayı düşünüyorum eger yarın altın düşerse çeyrekimi alırım bu benim ilk çeyreğim ve ilk birkimim olcak inşallah devamı gelecek hepimize bol bereketli günler :))

bende katılıyorum aranıza =)

gel canım hayırlı olsun bol bereketli birikimler benimde ilk ayım :) eşime sinir oldum yaa kızımın kumbarasına para at babası dedim yine ben kırılmıyım diye 10 krş attı :( senin kumbaran benden zengin bugün ayın 14ü param mı var dedi bende üzüldüm insan 1 lira bari atar yaa elinden gelse ordan alcak gıcık maaşını alsın yapışcam koluna bu erkekler hepsimi odun yoksa benimki mi bilemedim tanıdıgım en romantik en düşünceli en duygusal ince fikirli adamla evlendim o bile odunluk yapıyo ruhsuz nolucak bide dalga gecti hamileym ben herşeye ağlıyorum bu aralar buna da mı ağlıcaksın valla delirdin sen artık dedi küstüm ona :( sonra gelmiş gülüyo sen merak etme o doğmadan herşeyini alcam ben diyo yıpratma kendini diyo of offffffffffffffffffffffff

gel canım hayırlı olsun bol bereketli birikimler benimde ilk ayım :) eşime sinir oldum yaa kızımın kumbarasına para at babası dedim yine ben kırılmıyım diye 10 krş attı :( senin kumbaran benden zengin bugün ayın 14ü param mı var dedi bende üzüldüm insan 1 lira bari atar yaa elinden gelse ordan alcak gıcık maaşını alsın yapışcam koluna bu erkekler hepsimi odun yoksa benimki mi bilemedim tanıdıgım en romantik en düşünceli en duygusal ince fikirli adamla evlendim o bile odunluk yapıyo ruhsuz nolucak bide dalga gecti hamileym ben herşeye ağlıyorum bu aralar buna da mı ağlıcaksın valla delirdin sen artık dedi küstüm ona :( sonra gelmiş gülüyo sen merak etme o doğmadan herşeyini alcam ben diyo yıpratma kendini diyo of offffffffffffffffffffffff
=))) Hepsi aynı galiba. Ama onlara sorarsan da bütün kadınlar aynı =))

İlk gittikleri gün aşıları oluyor, kıyafet dağıtımı falan oluyordu hatırladığım kadarıyla bu yüzden arayamamıştır. Bir de o telefon sırası yok mu tam bir işkenceymiş. İLk zamanlar bu yüzden arayamaz çok sık ama emin ol sonra rahat rahat görüşürsünüz. Bir de her yer çok farklı oluyor benim eşim askerdeyken çok rahat arardı beni ama başka yerlerde herşey çok sıkı oluyormuş ve zor görüşen çok arkadaş vardı.
Sen sabırlı ol yeter. Bak biz de nişanlıydık askere gittiğinde günler geçmez diyordum ama şimdi evlendik ve çocuğumuz bile oldu.

ayyy darısı başımıza inşallah:17: bu sabah aradı nişanlım,sesi iyi geliyordu.uyku ve yemek konusu problemliymiş biraz ama yine de çok sıkıntılı değildi sesi:61: ayın 26sında yemin törenleri varmış,12 gün kaldı yani.12 gün sonra göreceğim inşallah:69: inşallah sonrasında da evci izni ayarlarız da haftasonları uykusunu alır,güzel yemekler yer,çamaşırları evde yıkanmış olur:77:

maşallah kızlar hepinize. Asker yolu bekleyenlere tez elden tezkereler inşallah
Ben birazdan gidip kaç lira para kalmış cüzdanda diye kontrol edecem malum yarın sabah mesai başlıyor yanıma bi 50-100 alırım işte bu hafta için. Benim para hala çekmecede duruyor yavv :50: ne yapacağımı bilmiyorum. Dün patronumla konuştum sanırım haftaya pazartesi ödememi alırım bu ödeme bayram, zekat vs için lazım. Ama önceki ödemelerden 2bin lira filan var bekleyen ne yapsam ki?? :26:

pasaklı nişanlı nerede canım..kardeşimde cuma günü teslim oldu.kısa dönemmi.allah kavuştursun.

ayyy darısı başımıza inşallah:17: bu sabah aradı nişanlım,sesi iyi geliyordu.uyku ve yemek konusu problemliymiş biraz ama yine de çok sıkıntılı değildi sesi:61: ayın 26sında yemin törenleri varmış,12 gün kaldı yani.12 gün sonra göreceğim inşallah:69: inşallah sonrasında da evci izni ayarlarız da haftasonları uykusunu alır,güzel yemekler yer,çamaşırları evde yıkanmış olur:77:

gözün aydın pasaklıtanrıça çok sevindim. Evci çıkabilirse eğer çok çok iyi olur hem askerliğin yarattığı o stresi yaşamazsınız hem de nişanlın çok rahat eder.
Gerçi siz çarşı izinlerinde bile görüşebilirsiniz ama olsun inşallah evci iznini ayarlarsınız.

gözün aydın pasaklıtanrıça çok sevindim. Evci çıkabilirse eğer çok çok iyi olur hem askerliğin yarattığı o stresi yaşamazsınız hem de nişanlın çok rahat eder.
Gerçi siz çarşı izinlerinde bile görüşebilirsiniz ama olsun inşallah evci iznini ayarlarsınız.

aslında evci değil çarşı izni olsa daha çok görüşürüz,çünkü birkaç saat için eve gidip gelmez,o zaman da benimle buluşur.ama evci çıkarsa evine gidip kalır,ben de her hafta göremem öyle.ama yine de benim görmemden ziyade onun rahat etmesi çok daha önemli.en azından alışık olduğu düzene kavuşur 2 günlüğüne de olsa.kendi yatağı,annesinin yemekleri..özler mutlaka:93:

Bu ay harcamaları kısmaya başladığımız ilk ayımızdı. Daha önce çok da çaba sarfetmedik açıkçası.
Bebeğin bezi, maması, mutfak tüpü,mutfak alışverişi ve eve alınan birkaç ıvır zıvırla 700tl harcamışız.
Sizce çok mu bu gider?

Bu ay yaptığımız birikim ise biraz garip oldu ama şöyle anlatayım 3 tane tam altın alındı ve yaklaşık 280tl paramız kaldı. Fakat altınlardan 2 tanesi borç olarak verildiği için şuan elimizde değil.

gözün aydın bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşallah herşey gönlünüzce olur:38:
kızlar bu arada altının durumuyla ilgili fikirleriniz neler,çeyrek alalım mı bekleyelim mi,para olarak mı birikime devam edelim..fikirleriniz nasıl?
canım ben olsam alırım altın uzun vadede her zaman çok iyi yatırım aracı:34:

kızlar çok şükür evimize geldik yarın nasipse maaş günü ben de kalan 300 tl borcumu kapatacağım inşallah.:34:
kızlar bayramda nasipse Bodrum'a gideceğiz bayram tatili için. o yüzden bu ay mümkünse ağustos ayı listesine dahil olmak isteyen arkadaşlar ve de birikim bildirecek arkadaşlar bu ayın 27 ve 28 i tarihlerinde bildirim yapsanız da 29 unda listeyi yayınlasak olmaz mı ?:16:

Back