• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

farmasi bu ayki birikimimizi mi messj çekeceğiz yoksa buraya geldğimiz andan itibaren yaptığımız birikimi mi mesajlıcaz:49::49::49:
canım her ay o anki elinde olan toplam birikimi yazıyorsun diyelimki temmuzda 2 cumhuriyet 5 çeyrek 1000 tl paran vardı bu ay onun üzerine ne koyduysan toplamını yazıyoruz örneğin bu ay 1 cumhuriyet 3 çerek 1000 tl para biriktirdin.
listeye 3 cumhuriyet 8 çeyrek 2000 tl para diye yazacağız.
ama ben size şunu tavsiye etmiştim ayrıca evinizde bir defter, liste tutun aylık olarak temmuzda ne biriki yapmışım ağustosu nasıl kapatmışım eylül nasıl geçmiş bunu görebilmek adına diye ben şahsen defter tutuyorum:34:

farmasi özel msj atamıyorum
bende listeye eklenmek istiyorum
son 2 aydır bırıktırdıgım 1 çeyrek şuan kumbaramdada 55 lira var
ayın sonunda tekrar yazarım cnm....

tamam canım seni ekliyorum listeye:34:

İnşallah bol bol sütün olur da ilk 6 ay emzirirsin bebeğini. İlk zamanlar gerçekten çok para harcanmıyor. Büyümeye başladıkça kıyafet ve mama ihtiyacı artıyor.
Benim sadece 2 tane küçücük çatlağım oldu ve hiçbirşey kullanmadım. Ama alt kat komşum bir sürü krem yağ kullanmasına rağmen hiç abartmıyorum harita gibi olmuştu karnı =( Cilt yapsıyla alakalı galiba bir de benim annemde de ablamda da olmamış çatlak ama o komşunun annesinde de hamileyken çok çatlak oluşmuş. Bebe yağı şimdilik iyi senin için ama her söyleneni sürme bebeğe zararlı olabilir diyorlar. Bir de karnın çok kaşınırsa bil ki çatlak oluşacak o kaşınma dönemlerinde bol bol sür yağını.

nşallah canım ya hayırlısıyla bi doğsunda bakalım benim karnım kaşınmaya başladı çok zayıftım yani hala öyleym 2-3 kg aldım ben 34 bedenim belim birden kalınlaştı ve şimdiden karnım cıktı napsın bebiş yer acıyo kendine mecburen çatlıcam gibi gözüküyor elimden geleni yapıyorum catlarsa da napayım çatlak için kremler var alsammı diyorum ama catlayacagı varsa catlar gerek yok diyolar cok da pahalı kararsızım ondan sordum :([/QUOTE]
canım ben de çok zayıftım hamile kaldığımda. Doğuma 61 kiloyla girmiştim galiba =) Ama sana birşey söyleyeyim doğumdan sonra süt olsun diye bol bol yedim ve kalçamda inanılmaz çatlaklar oluştu =)) Hamileyken olmayan doğumdan sonra oldu yani =) İnanılmaz kaşınıyordu kalçam 2 gün sonra bir baktım ki çatlaklarım benimleydi =)

farmasi aycangüle yazdığın cevabı gördüm, merak ettim, acaba nasıl bir birikim topiği var diye :1: şöyle bi bakındım da, çok mantıklı buldum. kumbara yöntemi hep hoşuma giderdi, kardeşimin de benim de vardı. öğrencilik yıllarımdan beri var. evlendikten sonra da kumbarama para attım, fakat birikince harcadık, yani herhangi bir yatırıma dönüştürmedik, ama ben de başlasam mı artık diyorum. bu ayı yarıladık ama, ben de 15'inden 15'ine mi biriktirmeye çalışsam, sizin yönteminiz nasıl bilmiyorum ama :44:

farmasi aycangüle yazdığın cevabı gördüm, merak ettim, acaba nasıl bir birikim topiği var diye :1: şöyle bi bakındım da, çok mantıklı buldum. kumbara yöntemi hep hoşuma giderdi, kardeşimin de benim de vardı. öğrencilik yıllarımdan beri var. evlendikten sonra da kumbarama para attım, fakat birikince harcadık, yani herhangi bir yatırıma dönüştürmedik, ama ben de başlasam mı artık diyorum. bu ayı yarıladık ama, ben de 15'inden 15'ine mi biriktirmeye çalışsam, sizin yönteminiz nasıl bilmiyorum ama :44:

merhaba canım hoşgeldin .
bizler kendi hayatlarımızın gerçeklerine göre birikim yapmaya çalışıyoruz ve de her ayın son günü özelden arkadaşlar bana bildirim yapıyorlar ne kadar birikim yaptıklarını ve ben her ayın 1 in de liste yayınlıyorum bu kadar canım:34:
çok faydalı bir topik olduğunu bir kez daha söyleyeyim ona göre şimdiden bereketli birikimler dileğiyle...:34::38:

bizler kendi hayatlarımızın gerçeklerine göre birikim yapmaya çalışıyoruz ve de her ayın son günü özelden arkadaşlar bana bildirim yapıyorlar ne kadar birikim yaptıklarını ve ben her ayın 1 in de liste yayınlıyorum bu kadar canım:34:
çok faydalı bir topik olduğunu bir kez daha söyleyeyim ona göre şimdiden bereketli birikimler dileğiyle...:34::38:

hımmm, teşekkür ederim, mantıklı :34: ben de bugün bir heyecanla kumbaraya para atarak siftah yapmış oldum, bereketli olsun inşallah :1:

hoş buldummmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmm :38:

geçmiş olsun canım.
Allah razı olsun komşundan da , boşuna dememişler ev alma komşu al diye :34:
aman dikkattttttttttttt bitanem :38::38:

herşeyin Rabbim hakkında hayırlısını versinnnnnnnnnnnn bitanem benimmmmmmmmmmmm:38::38::48::48:

[/COLOR]

saol bitanemmm aminn inşllhh hepimizin:38:

merhaba birikim cadıları:1: bugün çeyrek altının fiyatını merak edenler vardı,bu zamana kadar öğrenip yazan oldu mu bilmiyorum,topikte kimsecikler de kalmamış ama yine de yazayım.eski tarihli çeyrek altın bugün 165 liraydı her yerde,ben her zaman aldığım kuyumcudan 163 liraya aldım bir tane.ben aldım ya,kesin düşmeye başlar şimdi,hep böyle oluyor:37:

merhaba birikim cadıları:1: bugün çeyrek altının fiyatını merak edenler vardı,bu zamana kadar öğrenip yazan oldu mu bilmiyorum,topikte kimsecikler de kalmamış ama yine de yazayım.eski tarihli çeyrek altın bugün 165 liraydı her yerde,ben her zaman aldığım kuyumcudan 163 liraya aldım bir tane.ben aldım ya,kesin düşmeye başlar şimdi,hep böyle oluyor:37:

bereketli olsun bitanem:nazar::nazar::nazar:

düşse de sen bozdurana kadar çoook yükselir nasılsa =)
biz de bugün altın alacaktık ama bankamatikte çok sıra olunca para çekemedik ve yarına kaldı. Yine de sordum kuyumcuya 643tl dedi. Yarın düşse keşke. :31:

nşallah canım ya hayırlısıyla bi doğsunda bakalım benim karnım kaşınmaya başladı çok zayıftım yani hala öyleym 2-3 kg aldım ben 34 bedenim belim birden kalınlaştı ve şimdiden karnım cıktı napsın bebiş yer acıyo kendine mecburen çatlıcam gibi gözüküyor elimden geleni yapıyorum catlarsa da napayım çatlak için kremler var alsammı diyorum ama catlayacagı varsa catlar gerek yok diyolar cok da pahalı kararsızım ondan sordum :(
canım ben de çok zayıftım hamile kaldığımda. Doğuma 61 kiloyla girmiştim galiba =) Ama sana birşey söyleyeyim doğumdan sonra süt olsun diye bol bol yedim ve kalçamda inanılmaz çatlaklar oluştu =)) Hamileyken olmayan doğumdan sonra oldu yani =) İnanılmaz kaşınıyordu kalçam 2 gün sonra bir baktım ki çatlaklarım benimleydi =)[/QUOTE]

bende yaglanmaya başladım ama bilmiyorum bende 45 le hamile kaldım suan 4 aylık ve 47 kiloyum ama iştahım cok acıldı alıcam galiba birden alıp catlamak istemiyorum bakalım kaçla doğurcam :)) tavsiyeni dikkate alıcam doğumdan sonra abartmıcam kilo yapan şeylerden zak durup bebişime faydalı seyler yicem her gün bişey öğreniyorum bu topikte ne güzel :)

canım bende aldım bugünn çok şükürr ilk çeyreğimi aldımmm :64::64::64: inanılmaz mutluyum biceyrek beninasıl mutlu etti 2 yıldır ilkkez birikim yaptık ondan galiba ben eski tarihliyi 162 den aldım 4 yere sordum hepsi 162 dedi allah artırsın bakalım hepimizebol bereketli günler bu arada kumbaramıza da 3.5 lira attık biriksin çil çil altın olsn inşallah

Back