Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

selam kızlargün kumbiriğe 8.30 tl girdi Allah bereket versin. bozukluklar birikti maşallah ben bunları nerede tümleticem acaba?

selam kızlargün kumbiriğe 8.30 tl girdi Allah bereket versin. bozukluklar birikti maşallah ben bunları nerede tümleticem acaba?

Ekonomi | 11 Ağustos 2011 - 15:45Ana Sayfa »Ekonomi
Çeyrek altın 170 lirayı geçti
Altının ons fiyatındaki rekor sonrası çeyrek altın 171 liraya yükseldi.

Yorum Yaz

Diğer

Piyasalarda yaşanan dalgalanma altın fiyatlarına da hareketlilik getiriyor. Altının ons fiyatı dün 1800 doları görerek tüm zamanların en yükseğini gördü. Altın bugün 1780 doların üzerinde işlem görüyor.

Ons fiyatındaki rekor iç piyasadaki fiyatları yükseltiyor. Altının gramı 103 lirayı aşarken, çeyrek altın 171 lirayı gördü.

kızlar mrb ..

uçtu uçtuu altın uçtu valla şuan için bende çok fazla bir para yok 60 tl filan.. ama onuda harçlık olarak cüzdanımda tutuyorum.. avansı aldığımda alırım artık bi çeyrek

bu arada geçen gün sevgilimi gaza getirip çeyrek aldırdım..2 günde 4 tane çeyrekten 40 tl kara geçti o birde kapalıçarşıdan kuzenine aldırdı birazda o şekilde avantaj sağlamış oldu..

şimdide 5-6 bin gibi bir parası var.. bununla gram altın al diye öneride bulundum ben ama sizcede doğru bi yatırım olurmu kızlar?? gram altın alış satışta çok fazla fark yok gibi ama cumhuriyet ve çeyrekte var..uzun vadeli bir yatırım olcak sizce hangisini almalı??

Benimde 1 haftada 30 tl oldu kumbaramda.iyiki burayı fark etmişim hırs yaptım harcamadan biriktircem bu sefer.
Ayda 1 çeyrek olmasada baya yol alırım inş.

Benimde 1 haftada 30 tl oldu kumbaramda.iyiki burayı fark etmişim hırs yaptım harcamadan biriktircem bu sefer.
Ayda 1 çeyrek olmasada baya yol alırım inş.

damlaya damlaya göl oluyor:):) sağa sola boşu boşuna yaptığımız harcamalar bu şekilde kara dönüşüyor..

selam birikimci kızçeler altın bugünde uçtu ama bakalım ne zaman durulur? uzmanlar alım yapılmamasının daha iyi olacağını söylüyo kızlar aklınızda bulunsun

selam birikimci kızçeler altın bugünde uçtu ama bakalım ne zaman durulur? uzmanlar alım yapılmamasının daha iyi olacağını söylüyo kızlar aklınızda bulunsun

zaten bu topiktekiler ellerindeki altını satsalar ve altın almayı bıraksalar altın kesin düşecek sizi gidi kirli çıkılar,daha doğrusu bizi gidi kirli çıkılar

bugün kumbarama 3.10 lira attım :) allah bereket versin altın uçmuşbu arada nasıl alcaz çeyrek bilmiyorum maaşı alınca alayım diyorum ama bu kadar yüksekken almak ne kadar mantıklı karar veremedm düşmesini mi beklesem bekledikçe de cıkıyor sizce cıkmaya devam edermi bana artık düşergibi geliyo ama gecen haftada öyle dedim cıktı :)

selam kızlar. ben bu ayki ödemelerimin büyük kısmını aldım. harçlığımı ayırdım. ay sonuna doğru olacak ödemeyi de bayramlık ve zekat için ayıracam. elimde su anda 2000 lira var bu aydan birikim için ama ne altın almaya gözüm yiyor ne de başka türlü yatırımdan anlıyorum çekmecede duruyo valla

ben kısa bir süre içinde çeyreğin 200 tl yi bulacagını duydum ama almaya da cok korkuyorum.. daha öncede benzer hızla 100 tlyi bulmustu ve düşmedi.. 15 gün önce keşke 140 tl iken alsaydım.. ne yapsam arkadaslar güm diye düşerse yandık bi daha kuyumcu görmek istemem..

günaydın canlar bereketli bir gün dileğiyle cumamız mübarek olsun

Günaydın kızlar;

Bol bereketli , bol dualı, bol hayırlı musmutlu bir gün diliyorum.Rabbim bu güzel günde tüm dualarınızı kabul etsin.
Birikim ben bu ay henüz yapamadım yani kendi adıma eşimle beraber yaptık ama onları buraya sadece benim olmadığı için yazmıyorum.Ayın artık 20 sinden sonra biraz birikim yaparım inşallah.

günaydın kızlarrr
eşım altınlarımızı bozdurdu bı boşluk hıssedıyo ınsan :))
ama hayırlı bı ış ıçın bozuldu tabı onemlı olan bu yıne alınır ınşallah
bu arada bı tane çeyrek alcak kızlar bence duşunmeyın alın ben 2 hafta oluyo çeyregı 149 dan
aldım internete bakmadan gıttım aldım megersem fırlamış o gun haberım bıle yoktu
geldım baktım neyse aman dedım canım saolsun bı çeyrek şu an 170 lerı buldu
bence paranız varken alın en fazla 5 lıra kaybedırsınız o da nelere gıtmıyokı
buyuk yatırımlarda rısk alınıyo ama bı çeyrekçıkden bışe olmaz
bu arada kumbaram hala dolmadı ıçım ıçımı yıyo bı dolsada saysanmm çatlıycam yoksa:))

canım sevgilinin altını muhafaza etmesi zor o yüzden altın hesabı açması daha mantıklı. hatta altın hesabına kar payı veren bankalar bile var mesela kuveyt türk kar payı veriyor. hem altın olduğu için kazanıyor hem de kar payı alıyor.

dün siparişini verdi..50 grmlık altınlar vamış. külçe altın gibi. kuyumcu bugün getircek ve alıcak onu. muhafaza etmesi evet çok zor.. annesinede varlığından bahsetmiyor. dolabında saklıyor:26: dün bende dedim o altınlara bişey olursa kahrımdan giderim diye.. ya altın hesabı hiç gelmediki aklıma.. ama biraz yükselsin bir iki ay kadar sonra bozdurup o şekilde değerlendirelim en mantıklısı.. tavsiyen için tşkler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…