Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir paylaşım olmuş çok teşekkürler canım

Ya kızlar bugün bizim orada pazar var ve ben pazara gidemiyorum.Eşim tutturmuş pazardan taşıma manavdan alalım neden şimdi 2 katını vereyimki ben.Ama eşimde haklı biraz benim eve uzak alacaklarımı nasıl taşırım bu halimle galiba bu gece kazıklanmaya hazırlamalıyım kendimi.

canım kıyamam sana ama bebişin sağlığı tabiki daha önemli
orada olsaydım yardım ederdim ben sana

kızlar 24 temmuzdaki sınav gözetmenliği ücretim bankaya yatmış 40 tl vermişler Allah bin bereket versin

hepinize bol kazançlı günler hanımlar
kredi kartı yüzünden canı yanan baya insan varmış.
bir zamanlar bizdede durum aynıydı
ama artık kurtulduk
rabbim kart yüzünden zorluk çekenleri tez zamanda kurtarsın inş.
insanın evdeki huzurunu bozuyor resmen.

kredi kartı öle bi girmiş ki hayatımızaa 1 ay kartsız yapsam gerisi gelecekte nerdeeeeeee

aslında bir kere deneyebilsen asla geri dönüş yapmazsın..
ben kendime hayret ediyorum artık herşeyi peşin alıyorum
50 tl lik bir giyim eşyasını taksit yaptırırdım 3 4 ay öde öde bitmezdi üstüne başka şeylerde eklenirdi
şimdi paramı biriktirip hopp peşin alıyorum..

slm herkesebende bu hafta pazara çıkmadım 20 tl yi kumbişe koydum kaç zamandır açtı

ben de sıcak diye çıkmıyorum o yüzden hiç bozuk çıkmıyor eşimin getirdiklerini atıyoruz

kızlar 24 temmuzdaki sınav gözetmenliği ücretim bankaya yatmış 40 tl vermişler Allah bin bereket versin

bereketli olsun

selam birikimci güzeller uzun zamandır yazamıyorum buraya altın tam gaz devam ediyo yetişene aşk olsun vallahi acaba euro felan da mı yapsak napsak bilemedim

selam kızlar,,

kafayı yediğimi düşünebilirsiniz bu saatte ama merak ettim, aklıma geldi baktım. altının onsu düşüşte. bu da yarına düşüşle gireceğini anlatıyor, öğrendiğim kadarıyla.. alım yapacaklar yarın takip etsinler derim.. şimdiden yazayım dedim.. sabah kimbilir ne zaman girebilirim...

hayırlı sahurlar,, afiyet olsun canlar...

herkese hayırlı sahurlar , cumamız mübarek olsun
Rabbim bu cuma gününde hepimize rahmetiyle, merhametiyle bereketiyle muamele etsin AMİN...

farmasii biriktirdiğim 200 tl vardı onu anneme verdim listeden onu sil istersen yeni birikimler gelir inşallah

bu ay sonunda bildirim yaparken tl hanesine yazmam gereken miktar için 200 tl eksik bildirim yaparsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…