Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

sevgili taydin hiç kafayı yemek olur mu böyle güzel bir bilgiyi paylaştığın için Allah razı olsun canım
inşallah düşer de biz de alım yapabiliriz ,artık hayırlısı

günaydın kızlar bugün kociş işe giderken sağolsun 26.95 tl kumbaraya bırakıp gitti. Allah bereket versin. paraları saysammı acaba? ne dersiniz ay sonunumu bekleyim? birde bozuklukları siz nerede tümletiyorsunuz?

:) cok tşk ederiz canım ben almayı düşünüyorum bugün düşerse alırım sağol bilgi verdiğin için ayrıca altın fiyatarını nerden takip ediyosunuz online olarak bi yer varmı anında öğrenebileceğim ben bulamıyorum da bankadan mı bakıyosunuz

günaydın kızlar bugün kociş işe giderken sağolsun 26.95 tl kumbaraya bırakıp gitti. Allah bereket versin. paraları saysammı acaba? ne dersiniz ay sonunumu bekleyim? birde bozuklukları siz nerede tümletiyorsunuz?

bereketli olsun canım

canım altını eğer bankadan alacaksan altını alacağın bankanın kurlarını takip etmelisin.
değilse şu siteyi öneririm

Altn Fiyatlar - Altn Piyasa, Gnlk Dviz ve Altn Fiyatlar Piyasa Rehberi

çünkü bizim buradaki kuyumcularla çok yakın oluyor fiyatı .
bir de iki tane alışveriş yaptığım kuyumcu var onlara telefon açıyorum ani düşme ya da yükselme durumlarında

Son düzenleme:

günaydın hanımlar. hepinize hayırlı cumalar.... canım en güzeli dışarı çıktığında kuyumcudan takip etmek galiba. çünkü önceki gün internetten baktığımda çeyrek 153 tl yazıyodu. dışarı çıktığımda her zaman alışveriş yaptığım kuyumcu 147 tl dedi.

ben yakın marketlerde tümletiyorum oğlumun kumbarasını. onların ihtiyacı oluyor çünkü bozukluğa. kendim bozukları harcayıp bütünleri biriktirdiğim için benim hiç olmuyor bozuk param:90:

hepimize hayırlı cumalar hadi ya kuyumcuda daha mı ucuz ben calışıyrum cıkamam ki dışarı netten baktım akşam rekor kırış ama şimdi düşeye başlamış inş akşama kadar düşüş devam eder bende akşam alırım :))) ama ben kuyumcudan mı alsam yoksa altın hesabı acıp ordan mı alsam bilmiyorum evde durması riskli mi ya calınırsa bide ben unutuyorum kydugum yeri hafizam zayıf :)) sanki cok param varda 2 ceyrek için düşündğüme deymez ama bu bir başlangıc olcak inşallah bebeğimin şansına inanıyorum nasibiyle gelcek datlı kızım :))

canım ben alıp çil çil evde biriktirmeyi düşünüyordum ama gözüm kesmedi 1-2 tane neyse de uzun vadede düşünüyoruz bunu sonuçta çok zor yani o nedenle hesap açtım
hayırlı ve bereketli olsun altınların canım bu arada şu an itibariyle altın düşüşte kızlar.

Günaydın kızlar ben tatile gidecem diye saldım kendimi bir kaç günden beri bozukluk filan atmıyorum inşallah tatil dönüşü atabilirim.Eğer düşerse bugün gram altın alabilirim bende takipteyim.

Günaydın güzel hanımlar;

Cumanız beketli ve hayırlı olsun.
Akşam marketten biraz meyva aldım.Anam ne kadar pahalı herşey 13 TL gitti valla.Toplasan bişey yok ama giden para cabası.Ama ne yapalım boğazdanda çok kesemeyiz dimi kızlar.Bu arada şu maaşımın geri kalanınıda alsamda borcumdan iraz daha düşsem benim bu ay maaştan ancak 100 TL kalır.Gerçi eşim alınca onunkine hiç dokunmayacağım.Yiyeceğiz kadar ve bu ay ramazan malum fitre vs .onları ayırıp geri kalanını kenara koymam lazım.ALLAH'ım hayırlısı ile helalinde bu güzel günde birikim yapmamızı sen nasip eyle.

Günaydın kızlar ben tatile gidecem diye saldım kendimi bir kaç günden beri bozukluk filan atmıyorum inşallah tatil dönüşü atabilirim.Eğer düşerse bugün gram altın alabilirim bende takipteyim.

bereketli olsun şimdiden gram altının. hangi bankayı kullanıyorsun?
güzel bir tatil geçirmen dileğiyle .... yolculuk ne tarafa?

merhaba canım senin de cuman mübarek ve bereketli olsun
boğazımızdan elbette kısamayız , hele sen beslenmene çok dikkat etmelisin bebişini düşün.
Allah şimdiden zekatlarımızı , fıtır sadakalarımızı kabul etsin bitanem.

Sağol bitanem ALLAH razı olsun.İnşallah yavaş yavaş Allahın izniyle hem borçlarımdan kurtulacağım hemde birikim yapacağım.Hayırlısı ile tabiki.

Kızlar hepinize günaydın

ben dün markete uğradım 20 tl gitti ya evde juru erzak çok ama valla ne yemek yapacağımı bilemiyorum ki marketten et kıyma tavuk almayınca yemek yapamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz valla çıldırıcam akşam iftara yakın eşim yine gitti ekmek içecek 2sigara alımış 20 de o harcamış 40 lira gitti üzülüyorum bende bi anormallik mi var pztsiden bugüne 100 tl gitmiş oldu

kızlar liste yapıyosunuz sanırım beni de ekleyin 40 tl var benim kumbarada dün saydım bu senede 2300 biriktirdim bankada bakalım seneye ne olacak???

kızlar liste yapıyosunuz sanırım beni de ekleyin 40 tl var benim kumbarada dün saydım bu senede 2300 biriktirdim bankada bakalım seneye ne olacak???

merhaba öncelikle hoşgeldin canım
listeyi ben hazırlıyorum bunun için listeye eklenmek isteyen arkadaşlar her ayınen erken 27-28 si ileen geç o ayın son günü saat 17:00 ye kadar bana özel mesaj atarak bildirimde bulunuyorlar ve ben listeyi yayınlıyorum .
bu ay senin için geçti sen de en erken 27-28 ağustos ile en geç 31 ağustos saat 17:00 ye kadar bana özel mesaj atabilirsin canım

Canım 2-3 ay önce bu işin içinde olan biri olarak sana tavsiyem asla dokunmatik bir cihaz alma.. Nokia E72 güzel bir cihaz ama onda da teknik sorun çok çıkıyor birde fiyatı 800-1000 tl civarı o işletim sisteminde bir cihaz o kadar etmez yazık parana..
Nokianın aynı işletim sisteminde (symbian işletim sistemi) başka modellerini çok daha ucuza bulabilirsin 300-500 gibi bir fiyat aralığında.. C serisi cihazlara bak hem ekonomik hem kullanışlı..
Ayrıca eğer telefondan chat, mesaj, mail çok kullanmıyorsan bu tip bir telefona çok gerek yok amaç konuşma ise ve klasik sistemde msj çekmekte zorlanmıyorsan java cihaz bile alabilirsin samsung da öyle kolay bozulan bir cihaz değil dokunmatikleri hariç ama dokunmatik cihaz her markada aynıdır bir süre sonra donma sorunu yaşarsın kolay kolayda tamir olmaz olsada yine bozulur..
umarım verdğim bilgiler seçiminde sana yardımcı olur.. En ekonomik ve en güzel cihazı alabilmen dileği ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…