selam kızlar,,
kafayı yediğimi düşünebilirsiniz bu saatte ama merak ettim, aklıma geldi baktım. altının onsu düşüşte. bu da yarına düşüşle gireceğini anlatıyor, öğrendiğim kadarıyla.. alım yapacaklar yarın takip etsinler derim.. şimdiden yazayım dedim.. sabah kimbilir ne zaman girebilirim...
hayırlı sahurlar,, afiyet olsun canlar...
selam kızlar,,
kafayı yediğimi düşünebilirsiniz bu saatte ama merak ettim, aklıma geldi baktım. altının onsu düşüşte. bu da yarına düşüşle gireceğini anlatıyor, öğrendiğim kadarıyla.. alım yapacaklar yarın takip etsinler derim.. şimdiden yazayım dedim.. sabah kimbilir ne zaman girebilirim...
hayırlı sahurlar,, afiyet olsun canlar...
bu ay sonunda bildirim yaparken tl hanesine yazmam gereken miktar için 200 tl eksik bildirim yaparsın canım
günaydın kızlar bugün kociş işe giderken sağolsun 26.95 tl kumbaraya bırakıp gitti. Allah bereket versin. paraları saysammı acaba? ne dersiniz ay sonunumu bekleyim? birde bozuklukları siz nerede tümletiyorsunuz?
:) cok tşk ederiz canım ben almayı düşünüyorum bugün düşerse alırım sağol bilgi verdiğin için ayrıca altın fiyatarını nerden takip ediyosunuz online olarak bi yer varmı anında öğrenebileceğim ben bulamıyorum da bankadan mı bakıyosunuz
:) cok tşk ederiz canım ben almayı düşünüyorum bugün düşerse alırım sağol bilgi verdiğin için ayrıca altın fiyatarını nerden takip ediyosunuz online olarak bi yer varmı anında öğrenebileceğim ben bulamıyorum da bankadan mı bakıyosunuz
günaydın kızlar bugün kociş işe giderken sağolsun 26.95 tl kumbaraya bırakıp gitti. Allah bereket versin. paraları saysammı acaba? ne dersiniz ay sonunumu bekleyim? birde bozuklukları siz nerede tümletiyorsunuz?
günaydın hanımlar. hepinize hayırlı cumalar.... canım en güzeli dışarı çıktığında kuyumcudan takip etmek galiba. çünkü önceki gün internetten baktığımda çeyrek 153 tl yazıyodu. dışarı çıktığımda her zaman alışveriş yaptığım kuyumcu 147 tl dedi.
hepimize hayırlı cumalar hadi ya kuyumcuda daha mı ucuz ben calışıyrum cıkamam ki dışarı netten baktım akşam rekor kırış ama şimdi düşeye başlamış inş akşama kadar düşüş devam eder bende akşam alırım :))) ama ben kuyumcudan mı alsam yoksa altın hesabı acıp ordan mı alsam bilmiyorum evde durması riskli mi ya calınırsa bide ben unutuyorum kydugum yeri hafizam zayıf :)) sanki cok param varda 2 ceyrek için düşündğüme deymez ama bu bir başlangıc olcak inşallah bebeğimin şansına inanıyorum nasibiyle gelcek datlı kızım :))
canım ben alıp çil çil evde biriktirmeyi düşünüyordum ama gözüm kesmedi 1-2 tane neyse de uzun vadede düşünüyoruz bunu sonuçta çok zor yani o nedenle hesap açtım
hayırlı ve bereketli olsun altınların canım bu arada şu an itibariyle altın düşüşte kızlar.
Günaydın kızlar ben tatile gidecem diye saldım kendimi bir kaç günden beri bozukluk filan atmıyorum inşallah tatil dönüşü atabilirim.Eğer düşerse bugün gram altın alabilirim bende takipteyim.
Günaydın güzel hanımlar;
Cumanız beketli ve hayırlı olsun.
Akşam marketten biraz meyva aldım.Anam ne kadar pahalı herşey 13 TL gitti valla.Toplasan bişey yok ama giden para cabası.Ama ne yapalım boğazdanda çok kesemeyiz dimi kızlar.Bu arada şu maaşımın geri kalanınıda alsamda borcumdan iraz daha düşsem benim bu ay maaştan ancak 100 TL kalır.Gerçi eşim alınca onunkine hiç dokunmayacağım.Yiyeceğiz kadar ve bu ay ramazan malum fitre vs .onları ayırıp geri kalanını kenara koymam lazım.ALLAH'ım hayırlısı ile helalinde bu güzel günde birikim yapmamızı sen nasip eyle.
merhaba canım senin de cuman mübarek ve bereketli olsun
boğazımızdan elbette kısamayız , hele sen beslenmene çok dikkat etmelisin bebişini düşün.
Allah şimdiden zekatlarımızı , fıtır sadakalarımızı kabul etsin bitanem.
Sağol bitanem ALLAH razı olsun.İnşallah yavaş yavaş Allahın izniyle hem borçlarımdan kurtulacağım hemde birikim yapacağım.Hayırlısı ile tabiki.
kızlar liste yapıyosunuz sanırım beni de ekleyin 40 tl var benim kumbarada dün saydım bu senede 2300 biriktirdim bankada bakalım seneye ne olacak???
Merhaba kızlar:80: Nasılsınız bakalım,ne var ne yok kirli çıkıların mekanındaSize birşey danışacağım.Telefon almayı düşünüyorum ama sanırım bu topil sağolsun,bu konuda da pintilik ediyorum:44: Şu an elimde iki tane telefonum var; biri kameralı,kibar bir telefon fakat 3-4 yıl önce aldığım için şarjı hiç dayanmıyor ve ayrıca sim kartımı okumuyor,sürekli hata veriyor.Bu sebeple sadece elimin altında duruyor,kullanamıyorum Diğeri de kamerasız,renksiz ekran,kısacası takoz bir telefon ama şarjı uzun süre gittiği için işime geliyor ve onu kullanıyorum.Ama bu alet de artık dayanamayıp ikide bir kendiliğinden kapanmaya başladı Bir de çift hatlı bir telefonum var,iç ekranı çatladı.Normal telefoncularda tamir edilmiyor,sirkeci tarafında sormak lazımmış ama kaça yaparlar bilmiyorum:44: 240-250 lira civarında samsungun bir telefonunu beğendim ama bu marka nasıldır,model kullanışlı mıdır,verdiğim paraya değer mi bilmiyorum:26: Açıkçası bir süre öncesine kadar blackberrynin pahalı bir telefonunu almak üzereydim ama okul bitince öyle lüks oyuncaklara olan hevesim kaçtı Şimdi çok pahalı olmayan,işimi görecek ama aynı zamanda da şık duran bi telefon istiyorum.Bir yandan da kıyma parana diyorum,ileride üstüne az daha para koyup daha iyi birşey alırsın diyorum.Mesela e72 gibi ayyy işte böyle kafam çok karışık ve düşüncelerim çok uzun kızlar bana bi akıl verin yaa,elimdekilerle idare mi edeyim,250 lira olanı mı alayım,yoksa bulup buluşturup şimdi daha iyi birşey mi alayım?:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?