Merhaba kızlar:80: Nasılsınız bakalım,ne var ne yok kirli çıkıların mekanında
Size birşey danışacağım.Telefon almayı düşünüyorum ama sanırım bu topil sağolsun,bu konuda da pintilik ediyorum:44: Şu an elimde iki tane telefonum var; biri kameralı,kibar bir telefon fakat 3-4 yıl önce aldığım için şarjı hiç dayanmıyor ve ayrıca sim kartımı okumuyor,sürekli hata veriyor.Bu sebeple sadece elimin altında duruyor,kullanamıyorum
Diğeri de kamerasız,renksiz ekran,kısacası takoz bir telefon ama şarjı uzun süre gittiği için işime geliyor ve onu kullanıyorum.Ama bu alet de artık dayanamayıp ikide bir kendiliğinden kapanmaya başladı
Bir de çift hatlı bir telefonum var,iç ekranı çatladı.Normal telefoncularda tamir edilmiyor,sirkeci tarafında sormak lazımmış ama kaça yaparlar bilmiyorum:44: 240-250 lira civarında samsungun bir telefonunu beğendim ama bu marka nasıldır,model kullanışlı mıdır,verdiğim paraya değer mi bilmiyorum:26: Açıkçası bir süre öncesine kadar blackberrynin pahalı bir telefonunu almak üzereydim ama okul bitince öyle lüks oyuncaklara olan hevesim kaçtı
Şimdi çok pahalı olmayan,işimi görecek ama aynı zamanda da şık duran bi telefon istiyorum.Bir yandan da kıyma parana diyorum,ileride üstüne az daha para koyup daha iyi birşey alırsın diyorum.Mesela e72 gibi
ayyy işte böyle kafam çok karışık ve düşüncelerim çok uzun kızlar
bana bi akıl verin yaa,elimdekilerle idare mi edeyim,250 lira olanı mı alayım,yoksa bulup buluşturup şimdi daha iyi birşey mi alayım?:87: