Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bereketli olsun şimdiden gram altının. hangi bankayı kullanıyorsun?
güzel bir tatil geçirmen dileğiyle .... yolculuk ne tarafa?
Kızlar hayırlı cumalar . Bol birikimler . Dün kumbarama 1 tl attım . Altın alamıyorum malaesef . Önce borçlarımı azaltmam gerekiyor .
Canım ben kuyumcudan almayı düşünüyorum yoksa satmıyorlarmı? 1 gr alacam sadece oda düşerse.Güzel dileklerin için saol didime gidiyoruz inşallah iyi geçer
Canım ben kuyumcudan almayı düşünüyorum yoksa satmıyorlarmı? 1 gr alacam sadece oda düşerse.Güzel dileklerin için saol didime gidiyoruz inşallah iyi geçer
Cnım ya kuyumcularda gram altın satılıyormu?
Sağol bitanem sanada hayırlı cumalar.Olsun bitanem sende bendensin öncelikle tabiki borçlar bitsin.Ben ay içindeki borçlardan artan olursa döviz veya alrın yapmayı düşünüyorum.Bakalım hayırlı şimdiki tahminimle maaşımdan 100 TL artıyor onunda üstüne ekler çeyrek yaparım herhalde
Cnım ya kuyumcularda gram altın satılıyormu?
akşam haberlerde piyasalara müdahale edilecek dendi sabah baktım altını düşürmüşler bu demek luyor kızlar bilen varmı
farmasi sen bilirsin düşüş devam mı edecek yoksa fırlayacakmı
estağfirullah canım gerçekten bilmiyorum sadece yorumları okuyorum ben de bekliyorum düşse şöyle 85-89 aralığına almak istiyorum ama hayırlısı olsun.
ama çok az alacak olsam uzun vadeli zaten alırım. ama yüklü almak istiyorum .bu seviyeden oldukça pahalıya gelecek bana.
valla hiç ilgi alanıma girmezdi ama sayende ilgi duymaya başladım ekonomi sayfalarını okur oldum
altının dediğin seviyelere düşmesi olmaz gibi geliyor yine çıkar gibime geliyor ama sen daha tecrübelisin bu konuda
umarım düşer , düşmeli her çıkışın bir inişi , her inişin bir çıkışı olmalı hayırlısı olsun canım.
1-2 gram altın alacaklar her zaman durum almaya müsait canlar
umarım düşer , düşmeli her çıkışın bir inişi , her inişin bir çıkışı olmalı hayırlısı olsun canım.
1-2 gram altın alacaklar her zaman durum almaya müsait canlar
Bugünde usd fırlamada keşke 1:46 lardayken USD alsaydım.Yine bayağı karım olurdu.Neyse demekki bu aralar dövizde yatırım yapılmaz.
hayırlı cumalar herkese allah borçlulara para,dertlilere deva,hastalara şifa versin inşllhh (amin)