• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Kızlar altın durulmuş.. Biraz düşerse bende hesaptaki parayı hemen gr altına çevirmeyi düşünüyorum.. Peki kızlar kaça kadar düşünce almalıyız sizce? 92 yi görürmü? yoksa dahada düşer mi?

Kızlar hayırlı cumalar . Bol birikimler . Dün kumbarama 1 tl attım . Altın alamıyorum malaesef . Önce borçlarımı azaltmam gerekiyor . :16:

bereketli olsun şimdiden gram altının. hangi bankayı kullanıyorsun?
güzel bir tatil geçirmen dileğiyle .... yolculuk ne tarafa?:34::38:

Canım ben kuyumcudan almayı düşünüyorum yoksa satmıyorlarmı? 1 gr alacam sadece oda düşerse.Güzel dileklerin için saol didime gidiyoruz inşallah iyi geçer :58:

Kızlar hayırlı cumalar . Bol birikimler . Dün kumbarama 1 tl attım . Altın alamıyorum malaesef . Önce borçlarımı azaltmam gerekiyor . :16:

Sağol bitanem sanada hayırlı cumalar.Olsun bitanem sende bendensin öncelikle tabiki borçlar bitsin.Ben ay içindeki borçlardan artan olursa döviz veya alrın yapmayı düşünüyorum.Bakalım hayırlı şimdiki tahminimle maaşımdan 100 TL artıyor onunda üstüne ekler çeyrek yaparım herhalde

akşam haberlerde piyasalara müdahale edilecek dendi sabah baktım altını düşürmüşler bu demek luyor kızlar bilen varmı

farmasi sen bilirsin düşüş devam mı edecek yoksa fırlayacakmı

Sağol bitanem sanada hayırlı cumalar.Olsun bitanem sende bendensin öncelikle tabiki borçlar bitsin.Ben ay içindeki borçlardan artan olursa döviz veya alrın yapmayı düşünüyorum.Bakalım hayırlı şimdiki tahminimle maaşımdan 100 TL artıyor onunda üstüne ekler çeyrek yaparım herhalde

Allah borçlarını ödemeyi nasip etsin.
birikimlerin de bereketli olsun canım

Cnım ya kuyumcularda gram altın satılıyormu?

satılıyor canım

akşam haberlerde piyasalara müdahale edilecek dendi sabah baktım altını düşürmüşler bu demek luyor kızlar bilen varmı

farmasi sen bilirsin düşüş devam mı edecek yoksa fırlayacakmı

estağfirullah canım gerçekten bilmiyorum sadece yorumları okuyorum ben de bekliyorum düşse şöyle 85-89 aralığına almak istiyorum ama hayırlısı olsun.
ama çok az alacak olsam uzun vadeli zaten alırım. ama yüklü almak istiyorum .bu seviyeden oldukça pahalıya gelecek bana.

Kızlar kumbarama 1,70 krş daha attım kaç gündür evden dışarı çıkmadığım için paralar tamdı dün para bozdurdum otobüse verdim para üzerinden kalanıda doğru kumbaraya attım.. Ama bugün kumbarama baktımda hiç dolmamış gibi geldi gözüme inşallah ay sonu beni hayal kırıklığına uğratmaz :)

estağfirullah canım gerçekten bilmiyorum sadece yorumları okuyorum ben de bekliyorum düşse şöyle 85-89 aralığına almak istiyorum ama hayırlısı olsun.
ama çok az alacak olsam uzun vadeli zaten alırım. ama yüklü almak istiyorum .bu seviyeden oldukça pahalıya gelecek bana.

valla hiç ilgi alanıma girmezdi ama sayende ilgi duymaya başladım ekonomi sayfalarını okur oldum

altının dediğin seviyelere düşmesi olmaz gibi geliyor yine çıkar gibime geliyor ama sen daha tecrübelisin bu konuda

valla hiç ilgi alanıma girmezdi ama sayende ilgi duymaya başladım ekonomi sayfalarını okur oldum

altının dediğin seviyelere düşmesi olmaz gibi geliyor yine çıkar gibime geliyor ama sen daha tecrübelisin bu konuda

umarım düşer , düşmeli her çıkışın bir inişi , her inişin bir çıkışı olmalı :34: hayırlısı olsun canım.
1-2 gram altın alacaklar her zaman durum almaya müsait canlar :16:

umarım düşer , düşmeli her çıkışın bir inişi , her inişin bir çıkışı olmalı :34: hayırlısı olsun canım.
1-2 gram altın alacaklar her zaman durum almaya müsait canlar :16:

Bugünde usd fırlamada keşke 1:46 lardayken USD alsaydım.Yine bayağı karım olurdu.Neyse demekki bu aralar dövizde yatırım yapılmaz.

Back