bizde aynı sizin gibiydik canım 2 yıl oldu evleneli daha bi kuruşumuz yok evlenirken kredi cektik eşyalar düğün icin kartlara acıldık takılar bilezikler hepsi gitti 7 tane 20 gr burma bileziğim vardı küçükleri falan saymıyorm bile 5 kredi kartı vardı eşimn evlenirken benm hiç yoktu biliyorum borç belasını babadan cok cektik yavas yavas kandırdm eşimi kapattık şuan iki tane kaldı diğerlerini kapattık o 2 tanenin birini taksitlendirdik son 2 aylık ödemesi kaldı onuda kapatcam 1 kart kalcak oda zor zamanlar için bende durcak 35 bin lira kredi cekmiştik faiziyle birlikte 50 yi geciyodu tabi suan 13 ay kaldı her ay bin lirada krediye ödüyoruz ve eşim öğretmen bende devlet memuruyum ne para biriktirebildik ne bişey şuan hamileym aklım basıma geldi cocugumuz olcak borclarıda sabitledk kartlarda kapandı sayılır her ay bi kaç kuruş atmaya calışıyorum şuan 250 liram var :) küçük bi miktar ama mutluyum ayın 15 inde üzerini tamamlayıp bi altın alayım diyorum.. kartmış krediymş allah korusun bi daha sadece ev alırsam cekerm kredi allah tüm borcu olanlara yardım etsn 2 yıldr anam agladı benimm cok zor cookk
uzaktan duyan ikinizde memursunuz takılarda gitmş naptınız diyor düşününce anlıyor insan yaptıgı hataları ders oluyor bizee