Farmasi çok sevindim.
Ne güzel umarım daha da katlanır. Darısı başımıza.
canım ne mutlu sana benim eşimde içiyor bana söz veriyor ama 1-2 gün bırakıp dayanamıyor baslıyor nedir o ilacın adı söylermisn bende alayım eşime cok para gidiyor saglıgıda bozuluyr cok üzülüyorum koşamıyor merdiven cıkınca yoruluyor bıraksın istiyorum eczaneden alabilirmiyim ilacın adını bi söylermisn sana zahmet nasıl kullanılıyor alamazsam dr a nereye gittinz hangi dal bakıyo buna verem savaşa falanmı gidiliyor eşimi razı edebilrsem götürcem güya evlennce bırakacaktı 3 gün bıraktı sonra gecen yıl yine ylavar yakar bıraktı 2 gün en ufak bi sinirde eline alıyor nefret ediyorum kokusundan bide şimdi bebek olcak her gün 5-6 lira koysam kumbarama ne güzel olur sigaraya gidiyor saglıgının bozulduguda yanına zarar..
Aynı sigara derdi bizim evdede var malesef kaç kere söylediysem yok hiç dinleniyor bile bırakmaya teşebbüs bile etmedi 1 kez bile günde 2 paket sigara içiyor el insaf yaa gel doktora gidelim diyorum allem ediyorum kallem ediyorum yok bu sefer sinirleniyo hopp bi tane daha yakıyor.Valla ben bu sigara olsun alkol olsun bu tip yasaklara sonuna kadar destekliyorum şimdi kalkmış diyorki eylülde işler değişek o zaman vakit bulamayacağım diyor ama koca bir yalannnnn Kızlar ben parasını geçtim artık kokusu sağlığına verdiği zarar en kötüsü alt tarafı zıkkkım yaaa sinir oluyorum Oğlum bile diyor baba sen kanser olacaksın ciğerlerin şimdi senin simsiyah ne kadar kötü,baba sigara içenlerin bacakları kesiliyormuş sen içme diyor ama nafile bir kulağından girip öbür yandan çıkıyor
Allah razı olsun canım
inşallah hepimizin bereketli birikimleri olur.
sen ne yaptın bu arada dün 70 tl diyordun bugün ne oldu baktın mı kar oranına ?
başka açtığım hesapta nasipse gram gram almaya başlarsam eylül -ekimden sonra 5- 10 kar gördüm mü al-sat yapmayı düşünüyorum
benımde yakın bı arkadasım var cocugu oldu altın taktım arkasına benım oldu o da bana taktı.şimdi onun bidaha oldugidemedim ama gidersem bi takım alıp götürücem bu sefer
canım görümceğe çeyrek tamam da
arkadaşlara günün şartına göre 50 tl ya da çocuk giysisi bence yeter
selamlar...farmasicim sen epeyce bir yorum okuyorsun galiba..elimizdekiyle alış yapmayalım tl de kalalım diyorsun değil mi:44:
Farmasi verdiğin linkteki yorumlara baktım haftaya 95 i vulur diyorlar ))))
tamam farmasicim sakin ol ....
senle ben bugün bozacağımızı bozduk
evdekileri rahat bırak bari..
bence de bugünkü dalgalanma yapaydı. gün içinde hiç yerinde durmadı. bir aşağı bir yukarı..
yarın ve öbür gün göstericek asıl durumu..
merhaba kızlar
bende aranıza katılmak istiyorum.birikim yapmak istiyorum ama değerler çok yüksek.nerden nasıl başlıyacağıma karar veremedim.bu ay bi miktar nakit koyduk kenara ama ben altın hesabı açtırmak istiyorum aslında ama sizinde bildiğiniz gibi yüksekk.fikirlerinizi ve deneyimlerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim.
herkese bereketli günler
şimdi telefon açtım kuyumcuya
eski tarihli çeyreği 145 e alıyor , 147 tl ye satıyormuş
eski tarihli cumhuriyet altınını da 585 tl ye alıyormuş
taydinnnnnnnnnnnnnnn bugün 2 tane cumhuriyeti satsam 177 tl kar elde etmiş olacam kız bunlar beni dürtüyor
şimdi telefon açtım kuyumcuya
eski tarihli çeyreği 145 e alıyor , 147 tl ye satıyormuş
eski tarihli cumhuriyet altınını da 585 tl ye alıyormuş
taydinnnnnnnnnnnnnnn bugün 2 tane cumhuriyeti satsam 177 tl kar elde etmiş olacam kız bunlar beni dürtüyor
yok canım yaaaaaaaaa burada yazışıyoruz ben azıcık sesli düşünüyorum galiba ve de senle konuşmak istedim o anbak şimdi gerçekten bilemedim.. ya karına engel oluyorsam.. sen bilirsin canım..:26::26:
ya kızlar ben mi yanlış düşünüyorum. 177 tl kar altınlar elindeyken yapmış oluyorsun benceönceki aldığın fiyattan geri alamayacağına göre:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?