• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

68 gr var canım. 24 haziranda almışım ilk parçayı.

68 gr için toplamda 5.370,12 tl ödemişim. şimdiki değeri 6.194.80 tl.. 24 haziran - 3 ağustos arası 40 günde getirisi 824.68 tl olmuş...

bu para bizim ev eşyaları için ayırdığımız paranın bir kısmı. hemen kullanmıycaz diye altına çevirmiştim. en geç eylül başında kullanılacak yani.

gerçekten kararsızım.

öyle ki bugün bu yüksek seviyeden kar satışları gelir ve de biraz fiyatlar geriler zaten dalgalanma başladı ons fiyatında bu nedenle al-sat için güzel bir gün ama olsun bence dursun düşse de çıksa da eylülde satarım diyorsan o da senin bileceğin birşey bitanem Allah yardımcın olsun .:38:

anladım canım doğru diyonda zaten takı olarak takmıyorum.TL biriktirmeyede ihtiyacım var en azından belli bir rakam olana kadar bundan sonrakileri TL olarak alırım o yüzden fikrinize danışayım dedim.Hem evde altın bulunması sakıncalı biliyorsunuz.Şuan bankadanda gram altın alamıyorum.O yüzden kafam karıştı.

sana ne kadar tl lazım ve ne zaman lazım ?
bilezikler kaç tl tutar tahminin nedir ?

valla ben farmasi kadar cesur olamıyorum. hep ya daha çok çıkarsa deyip beklemede kalıyorum. al sat işini ben beceremiyorum galiba. benien güzel becerdiğim 'al' kısmı sanırım:90:

bu farmasinin gözü kara diyon heeeeeeee
ne yapayım tatlım ya dünya malı veren de O , alan da O .
biz işte bekçiliğini yapıyoruz bir müddet :34:

kızlar Allah'a emanet olun güzel bir öğlen diliyorum azıcık halletmem gereken işlerim var şimdilik sağlıkla ve hoşçakalın:16:

öyle ki bugün bu yüksek seviyeden kar satışları gelir ve de biraz fiyatlar geriler zaten dalgalanma başladı ons fiyatında bu nedenle al-sat için güzel bir gün ama olsun bence dursun düşse de çıksa da eylülde satarım diyorsan o da senin bileceğin birşey bitanem Allah yardımcın olsun .:38:

canım daha fazla bekleyip hırs yapmış olmaktan korktum. ben de sattım. 90.70 tl den. bu kadar kar etmiş olmak yeter. 800 tl az para mı. bir ayda bir maaş kadar artmış diyebiliriz. allah bereket versin. düşerse alırım, düşmesse de kısmet artık...

canım daha fazla bekleyip hırs yapmış olmaktan korktum. ben de sattım. 90.70 tl den. bu kadar kar etmiş olmak yeter. 800 tl az para mı. bir ayda bir maaş kadar artmış diyebiliriz. allah bereket versin. düşerse alırım, düşmesse de kısmet artık...

Allah bin bereket versin canım harikaaaaaaaaaaaaaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar:

sana ne kadar tl lazım ve ne zaman lazım ?
bilezikler kaç tl tutar tahminin nedir ?

Kuşum aldığım bilezlikler koluma bile olmuyor.Tahmini 3000 TL civarı tutar gibi geliyor.Çok ağım şağım bişey değiller ama olsun eşimle konuştum o zaman bozduralım dedi sen nereden biliyorsun diyor altının bu kadar artacağını.

merhaba altın kızlarr:66::66:

nasılsınız?? bakıyorum yatırımlar son hız devam ediyor... bereketiniz bol olsun..

birkaç gündür yazamadım detaylı. neler yaptım anlatayım şimdi.

cuma günü sigarayı bırakmak için doktora gittik. bize bağımlılığımızın yüksek olduğunu, ilaç kullanmamız gerektiğini söyledi. ilaçlarımızı yazdı. bazı tavsiyelerde bulunarak 15 gün sonra tekrar çağırdı. gittik ilaçları aldık. cumartesi günü de başladık içmeye..

son zamanlarda 1.5 - 2 pakete çıkmıştı içtiğim sigara.

cumartesi 11 tane, pazar 10 -11 tane, pazartesi 7 tane, dün yine 10-11 tane içtim. pazar günü 2 paket almıştım. bir paketin yarısından fazlası hala duruyor..

akşam regl olduğum için oruç yok bugün. kahvaltı ettim, ardından canım hiç istemedi. az önce kahve yaptım kendime yanında da bir sigara yaktım ama tat alamadığım gibi, öğüre öğüre bir hal oldum.. sanırım mutlu sona yaklaşıyorum..

akşam da almadığım sigaraların parasını attım kumbişe. 20 tl sigara parası, 8 küsur da bozukluk çıktı çantamdan. toplamda 28 tl kumbişe gitti dün..

ne kadar faydalı olmuş bu karar senin için..

hem bedenine hem kesene ..

bereketli ve sağlıklı olsun canım :)

Son düzenleme:
ben daha bozdurmayı düşünmüyrm düşse bile dursun
zaten uzun vadede saklıyrm
ama altın almayı düşünmüyrm bu aralar

fikir için sağolun kızlarr:16:

ben de zor durumdayım bu konuda ..

en iyi arkadaşım doğum yaptı
görümcemde doğuracak yakında ikisininde çeyreği hazır..

ama bu yıl kursta tanışıp samimi olduğum bir arkadaşım var ekimde doğumu ona ne takarım bilemiyorum..
çeyrek çok abartılı geliyor
ne yaparım hiç bilemiyorum :53:

ama bu yıl kursta tanışıp samimi olduğum bir arkadaşım var ekimde doğumu ona ne takarım bilemiyorum..

Para takmak istemiyorsan gr. takabilirsin.
Bir de İAR yeni çeyrekler çıkarttı.
Normal çeyrekten daha uygun.
Sanırım 22 ayar.
Bir araştır istersen. Ama her yerde var mıdır bilmiyorum.

Son düzenleme:
Kuşum aldığım bilezlikler koluma bile olmuyor.Tahmini 3000 TL civarı tutar gibi geliyor.Çok ağım şağım bişey değiller ama olsun eşimle konuştum o zaman bozduralım dedi sen nereden biliyorsun diyor altının bu kadar artacağını.
canım sana normalde ne kadar para lazım ?
eğer tahminin 3000 tl ihtiyaçlarını görmek için yeterliyse satmak düşünülebilir.:34:

yaptığın kar bereketli olsun farmasi

daha da çok getirisi olur sana inş.:74:

Allah razı olsun canım :38:
inşallah hepimizin bereketli birikimleri olur.:34:
sen ne yaptın bu arada dün 70 tl diyordun bugün ne oldu baktın mı kar oranına ?
başka açtığım hesapta nasipse gram gram almaya başlarsam eylül -ekimden sonra 5- 10 kar gördüm mü al-sat yapmayı düşünüyorum:34:

selam kızlar
sanırım altın almak için doğru bir zaman değil
beklemek lazım.
birde eşimin kuzenleri doğum yaptı onlar bize çeyrek takmışlardı ama o zaman çeyrek bu kadar yüksek değildi
hemde tek taktılar şimdi 2 si birden peşpeşe doğum yapınca 2 çeyrek takmak zorluyor insanı
sizce alternatif bir fikir var mı

canım benım ablam bu ay ıcınde dogum yapacak bend egecen sene mayısta dogum yaptım o bana altın taktı bende ne kadar fark olsada takıcam enyakınım oldugu ıcın. ama senın gıbı uzak ve fazla görüşmediğim biri olsaydı takmazdım bende altın 100 lt yapabılrııdm onlarınkıne yakın olsundıye:34:

benımde yakın bı arkadasım var cocugu oldu altın taktım arkasına benım oldu o da bana taktı.şimdi onun bidaha oldu:1: gidemedim ama gidersem bi takım alıp götürücem bu sefer:34:

canım görümceğe çeyrek tamam da
arkadaşlara günün şartına göre 50 tl ya da çocuk giysisi bence yeter :34:

Back